Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Mijdrecht
Centre
Lotus Corner
Lotus Corner Reviews

Lotus Corner

Chinese, Asian, Cantonese

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Lotus Corner in Centre, Mijdrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Lotus Corner (14)

Read what people think about Lotus Corner. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Lotus Corner before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Lotus Corner and book a table with confidence!

4.7/6

14 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Average
64
54
44
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Good"
4/6
ger v.4 months ago · 1 review

Was goed niet alle gerechten waren aanwezig dat was wel jammer!!

"Good"
4/6
Annemarie d.4 months ago · 1 review

We hebben met 14 personen heerlijk gegeten van het buffet.

"Very good"
5/6
Vera S.9 months ago · 1 review

Het etens was zoals gewoonlijk heerlijk. Sushi vitrine alleen wel wat weinig keuze.

"Excellent"
6/6
Margreet W.9 months ago · 1 review

Gezellig en heerlijk gegeten, kwaliteit van het eten was prima

"Good"
4/6
ans n.9 months ago · 1 review

Het eten is prima. We moesten wel om aanvulling vragen en op aanvulling wachten onder het mom van " het is druk" .

"Excellent"
6/6
M.C. D.5 years ago · 1 review

Vrolijke, vriendelijke bediening. All you can eat, veel keuze. Heerlijk vers eten. We hebben ervan genoten.

"Excellent"
6/6
Erika C.5 years ago · 1 review

The food was delicious and waiters are friendly and professional! Will definitely be back! The atmosphere is laid backend relaxed and there were not many other guests in the restaurant which was even better.

"Average"
3/6
Connie B.6 years ago · 2 reviews

Het eten was goed, voor tapa’s te grote porties. Het bedienend personeel was jong. te jong. Heel veel fouten met bestellingen naar verkeerde tafels brengen , drinken vergeten enz. Overigens waren ze wel vriendelijk.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Bediening niet goed. Of alles tegelijk voor 1 persoon en anderen moeten wachten. Of gerecht niet gekregen. Te lang moeten wachten op drinken.Eten was lekker

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

nieuwe formule (onbeperkt vrije keus uit de kaart) is bij de eerste keer even wennen, maar geweldig lekker gegeten, schotels worden prachtig opgediend, aangename bediening en het restaurant heeft zonder meer sfeer gekregen. Wij hadden een leuke avond, dus tot gauw.

"Very good"
5/6
Kamran B.7 years ago · 26 reviews

Prima eten, en prima service. Leuke omgeving, en voldoende plaats voor veel mensen. We hadden pech dat er een hoop kinderen aanwezig waren, wat zorgde voor veel herrie. Next time better.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Knus restaurant met vriendelijke bediening. Soep, sushi, salade, vis of vlees op de teppanyaki of groente met vis of vlees in de wok. Erg lekker allemaal...met verschillende smaken ijs en fruit na.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zeer goed veel keus goede en nette bediening echt iets voor kinderen kunnen zelf halen en kiezen Het was bij ons die avond niet druk wij met 12 p en er zaten er nog 3 Als het druk is zal men langer bij de kok moeten wachten lijk me.

"Good"
4/6
Kamran B.7 years ago · 26 reviews

We hebben hier met zn drieën gegeten. Vlees en vis van de grill waren heerlijk! Wok ook goed te doen. Tevens hebben ze voldoende bijgerechten, schepijs en fruit. Frisdrank was prikloos en smaakloos. Ik raad aan om water te bestellen. Helaas hadden wij pech want er was een groep met veel kinderen die om de beurt met beide handen in het ijs en desserts zaten. Erg onsmakelijk en luidruchtig helaas. De medewerkers konden er niet veel aan doen, en de ouders hadden niet eens door wat hun kids aan het doen waren. Helaas heeft dat veel invloed gehad op onze avond, maar al met al genoten van het eten.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.