Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Arnhem
Centre
Mexicaans restaurant Amigo
Mexicaans restaurant Amigo Reviews

Mexicaans restaurant Amigo

Mexican, Latin American, Eat & Drink

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Mexicaans restaurant Amigo in Centre, Arnhem

Fast and free booking for:

Reviews of Mexicaans restaurant Amigo (248)

Read what people think about Mexicaans restaurant Amigo. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Mexicaans restaurant Amigo before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Mexicaans restaurant Amigo and book a table with confidence!

5.3/6

248 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6136
582
416
310
22
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Diede V.a day ago · 1 review

Goed eten,goede bediening. I.v.m. weinig personeel iets langer moeten wachten, maar als bedankje voor de geduld, een special koffie van het huis.

New"Excellent"
6/6
L S.5 days ago · 1 review

Ontzettend lekker gegeten. Alles heerlijk gekruid. Bediening was vriendelijk. Aanrader.

New"Very good"
5/6
ANTOINETTE V.7 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een leuk restaurant met een echt Mexicaans sfeertje.

New"Excellent"
6/6
carla v.8 days ago · 2 reviews

Wij komen hier vanuit Venlo al jaren op rij eten. Vooral de burritos met vis zijn heerlijk. Aardig personeel

New"Awful"
1/6
Maartje N.14 days ago · 1 review

Duurde erg lang voordat ze de bestelling kwamen opnemen. Toen ze de borden kwamen ophalen van het voorgerecht werd de vraag gesteld of we al het hoofdgerecht wilden terwijl we er inmiddels al een uur en drie kwartier zaten... De spareribs van mijn man was lekker maar die van mij was taai en overduidelijk niet vers. De steak van een vriend was koud. Op mijn bord (spareribs) mistte de rijst en quacamole terwijl mijn man dit wel had. Drinken werd bijna niet opgenomen en aan het eind werd er niet gevraagd of we dessert wilden. Serveerster kwam onvriendelijk over.

"Excellent"
6/6
Clare S.15 days ago · 1 review

Heel lekker eten en gezellig restaurant. Wij komen hier al jaren en het blijft gewoon goed

"Very good"
5/6
robin w.18 days ago · 1 review

My not-perfect-review on the service might be because of the reserving app and not the restaurant. They did not comply with my wish and I could not repeat with my company there.

"Excellent"
6/6
Regina E.21 days ago · 31 reviews

geweldig als altijd: nergens zo'n goede combi van supervriendelijk personeel, top eten & fantastisch lekkere Margarita's

"Average"
3/6
Esther H.22 days ago · 1 review

Ai, everything way to salty. Very mainstream the food, not that nice. The best was the cocktail; Mexican Mojito. My husband drank a beer without a glass next to it. When he asked for a glass, he got an soda glass, with a thick edge; not nice at all when you drink beer. The foam was gone immediately what means that the glass was not clean. Oops. The tables also were sticky. You could not oput down your arms on it. We will not come back. The waitresses are nice and kin.

"Excellent"
6/6
Dineke V.23 days ago · 1 review

Super lekker gegeten en vriendelijk personeel was echt feestje!! Geweldige kok!!

"Good"
4/6
Jan S.23 days ago · 1 review

Vriendelijke bediening en lekker eten. Een paar steekjes laten vallen maar dat werd goed gemaakt door de vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Larissa v.24 days ago · 1 review

Altijd goed eten en heerlijke margarita's. Zeer vriendelijke bediening. Top!

"Excellent"
6/6
Gisela V.a month ago · 1 review

Super lekker gegeten heel vriendelijk personeel en het ziet er super gezellig uit

"Very good"
5/6
Marit G.a month ago · 1 review

Vriendelijk personeel, erg lekkere macho nacho's met kip. De nada colada is een aanrader!

"Excellent"
6/6
Tamara L.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Komen zeker een keer terug!

"Excellent"
6/6
Monique d.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten en erg gastvrije bediening echt top voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
Ineke G.a month ago · 1 review

We zaten boven, heerlijk gegeten jammer dat er alleen beneden muziek was

"Very good"
5/6
john j.a month ago · 1 review

op mijn verjaardag lekker met mijn vriendin gegeten .Het eten was top

"Excellent"
6/6
Jo-Ann V.2 months ago · 5 reviews

Yummie. Altijd lekker en leuke bediening bij dit sfeervolle restaurant.

"Excellent"
6/6
Melvin D.2 months ago · 1 review

Ik heb daar Heerlijk gegeten!!!! I'll be back!!!! Zeker een aanrader.

"Very good"
5/6
Susan N.2 months ago · 12 reviews

erg lekker gegeten, gezellig restaurant met vriendelijk personeel. blub blub

"Excellent"
6/6
Maarten K.2 months ago · 1 review

Fijn eten en fantastische medewerkers! Heerlijk gegeten op het terras!

"Very good"
5/6
Peter K.2 months ago · 1 review

The food was very good and arrived quickly, service also good especially the guy who brought the drinks who was very attentive! We had a table in the shade across the street which was nice. Price / quality was also good.

"Good"
4/6
Menno V.2 months ago · 1 review

Eten was lekker. De steak was medium rare besteld, maar was erg droog en doorbakken. Had daar meer van verwacht. Verder was de service goed.

"Excellent"
6/6
Eduard V.2 months ago · 2 reviews

Fijn terras, lekker eten en vriendelijke bediening! En de margaritas zijn ‘the best in town’!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Gezellig en sfeervol. Bijzonder vriendelijk personeel. Loopt zich vuur uit de sloffen, maar draait zeer efficiënt.

"Excellent"
6/6
Regina E.2 months ago · 31 reviews

heerlijk op het terras genoten van Fajitas, Taco's en met name van de verrukkelijke Margarita's

"Very good"
5/6
Bryan v.2 months ago · 1 review

Food was amazing! Atmosfeer was great as well. Love it!

"Excellent"
6/6
Jonathan N.2 months ago · 1 review

The food was really nice and sufficient. The waiters were also very helpful and nice

"Excellent"
6/6
Franciska S.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Erg gezellig restaurant, goede bediening en heerlijk eten.

"Excellent"
6/6
Sofie J.2 months ago · 1 review

Wij zijn gek op Amigo's. Fijn restaurant; betaalbaar, gezellig, gastvrij en lekker eten met goede margherita's!

"Very good"
5/6
Kirsten V.3 months ago · 1 review

Goed eten. Leuke en goede bediening. Aardig, kundig en spelen goed in op de wensen. Eten was heerlijk, goede/grote porties en ruime kaart keuze.

"Very good"
5/6
Henrik P.3 months ago · 1 review

Great food, great portions, great service. Really enjoyed my visit

"Not good "
2/6
Barbara V.3 months ago · 1 review

Prima eten en lekkere cocktails, maar tijdens het toetje liep er een ENORME RAT door het restaurant. Gemeld bij het personeel en die waren niet verbaasd. Kwam wel een excuses maar geen compensatie o.i.d.

"Very good"
5/6
Evelyne G.3 months ago · 1 review

Goed lekker leuk soms duurde het wat lang, Maar al met al genoten

"Excellent"
6/6
Roland K.3 months ago · 2 reviews

De Margaritas het eten en sfeer waren fantastisch. Mijn verjaardag had niet beter gekunt. Personeel was superbehulpzaam en aardig zoals dat altijd is.

"Average"
3/6
Hans-Peter d.3 months ago · 1 review

Ik vond de kwaliteit van het eten matig, de bediening was oké.

"Excellent"
6/6
Mattias V.3 months ago · 1 review

We love going here and the chef really went above and beyond to make our dinner delicious!

"Excellent"
6/6
Regina E.3 months ago · 31 reviews

heerlijk & gezellig genoten met mijn dochter, na het winkelen in Arnhem: zeer goede prijs/kwaliteit verhouding ÉN FANTASTISCHE Margarita's. superleuk personeel!

"Very good"
5/6
Richard v.3 months ago · 1 review

Lekker eten, vriendelijke bediening en leuk ingericht. Al jaren op dit niveau.

"Excellent"
6/6
Thomas R.3 months ago · 1 review

Was gewoon goed en lekker eten. Ik raad het zeker aan

"Very good"
5/6
Chantal V.3 months ago · 9 reviews

Heerlijk gegeten met 2 vriendinnen. Bediening was vlot en zeer vriendelijk.

"Very good"
5/6
Menno T.3 months ago · 1 review

We visit this restaurant regularly. Always happy to go there, great food!

"Good"
4/6
Diana d.3 months ago · 1 review

Gezellige avond gehad en prima gegeten. De bediening was heel goed. Vroeger kwam ik hier heel vaak en was het afgeladen vol. Nu waren er maar een handjevol mensen voor op een vrijdagavond. Door de jaren heen is het eten er wel minder op geworden. Mijn favoriet burrito pescado staat weer op de kaart maar is totaal anders dan wat die was. En favoriet nada colada smaakt goedkoop. Erg jammer. De zwarte bonen als bijgerecht is juist lekkerder geworden. De muziek stond heel hard.

"Very good"
5/6
Robert R.3 months ago · 1 review

Al jaren 29 jaar ons vertrouwde Mexicaanse restaurant, love it 👍🏼

"Very good"
5/6
Malcolm S.3 months ago · 1 review

Had the 30 euro menu , Have to say very good !!!

"Excellent"
6/6
Marion B.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijke bediening, gelukkig ook nog steeds betaalbaar.

"Excellent"
6/6
Arnout H.3 months ago · 1 review

Ik heb echt weer heerlijk gegeten. Dit keer Enchiladas met VIS. Smaakte echt voortreffelijk. En vooraf een heerlijk Crunzy Maissoepje. Als afsluiter een Cafe Acapulco. Zaterdag de 25e mei kom ik terug met vrienden van mij.

"Not good "
2/6
Jor z.3 months ago · 1 review

De guacamole was niet vers, maar uit blik, de taco was van een schelp zoals ze ze ook in de supermarkt verkopen. Bediening was vriendelijk, maar het eten echt niets bijzonders

"Very good"
5/6
Afke T.4 months ago · 1 review

De bediening was uitstekend en we hebben er heerlijk gegeten.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.