Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Purmerend
Centre
Mykonos Purmerend
Mykonos Purmerend Reviews

Mykonos Purmerend

Greek, Seafood, Mediterranean, European

Dishes priced around27€

Photo of restaurant Mykonos Purmerend in Centre, Purmerend

Fast and free booking for:

Reviews of Mykonos Purmerend (27)

Read what people think about Mykonos Purmerend. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Mykonos Purmerend before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Mykonos Purmerend and book a table with confidence!

5.5/6

27 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
617
58
41
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Average"
3/6
Ursula V.a month ago · 1 review

Wij komen hier 2 keer per jaar en het viel ons op dat de porties veel kleiner zijn.

"Excellent"
6/6
anja g.2 months ago · 1 review

We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het eten was fantastisch en de sfeer en bediening was echt goed. Kortom een geweldige ervaring.

"Excellent"
6/6
Olga A.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, voor ons de 1e keer. We wonen nog niet zo lang in Purmerend. Het eten was fantastisch, heerlijke Griekse salade en pita brood vooraf. Souvlaki en moussaka daarna. De sfeer was top, de eigenaar was super vriendelijk, grappig en gastvrij. Wij komen hier zeer steker terug.

"Excellent"
6/6
Mieke v.3 months ago · 1 review

Heerlijk tapas gegeten, er is goed voor ons gezorgd, vriendelijke bediening met extra likeurtje toe.

"Very good"
5/6
Erica E.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijke en soepele bediening. We komen weer terug!

"Very good"
5/6
Ronald L.6 months ago · 1 review

Echt een aanrader. Goed eten en vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden ondanks de drukte. Top!

"Very good"
5/6
Fia v.9 months ago · 1 review

Prima gegeten. Snel bediend. Aardige bediening. We komen zeker terug.

"Very good"
5/6
Laura O.9 months ago · 1 review

Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel. Lekker gegeten en leuke locatie

"Excellent"
6/6
Henny L.10 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en top bediening, wij komen graag weer terug

"Excellent"
6/6
loes H.10 months ago · 1 review

Het is een feest om hier te komen dineren, mijn verjaardag vier ik graag met mijn familie en we genieten van de vriendelijke chef en zijn team.

"Very good"
5/6
Den V.10 months ago · 1 review

Leuke tent eigenaar maakt altijd een praatje Ik en mijn vriendin vinden het een toptent

"Excellent"
6/6
Adriaan d.a year ago · 1 review

Wij hebben heerlijk genoten van de "Tip van de chef". Het waren heerlijke gerechten met goed bereid vlees en een heerlijk toetje. De ontvangst en bediening waren heel vriendelijk en persoonlijk. Chapeau!! Ga zo door.

"Excellent"
6/6
Chris V.a year ago · 1 review

Eten lekker,bediening top, en heerlijk gezellig 👍🏻 voelt als thuis

"Excellent"
6/6
Irma v.2 years ago · 3 reviews

Wat een gastvrijheid en super lekker eten bij Mykonos. De eigenaar en zijn zoon zijn zulke aardige mensen. Je voelt je er zo welkom en het voelt of je echt in Griekenland bent.

"Very good"
5/6
Bert v.3 years ago · 1 review

Heel goed ..lekker gegeten ..bediening uitstekend ...kan het iedereen aanraden

"Good"
4/6
Brigitte S.4 years ago · 1 review

Eten was lekker en ruim voldoende en de bediening netjes en vlot.

"Excellent"
6/6
Anita V.4 years ago · 1 review

Weer Heerlijk gegeten leuk en Gezellig bediening komen gauw weer terug 👍😄

"Excellent"
6/6
Irma v.4 years ago · 3 reviews

Super gezellig. Heerlijk gegeten. De eigenaar is een erg aardige man met de echte Griekse gastvrijheid.

"Excellent"
6/6
Irma v.5 years ago · 3 reviews

Erg lekker gegeten. Super gastvrije en vriendelijke bediening. De eigenaar heeft altijd even tijd voor een praatje en is erg gastvrij en erg aardig. Erg attente man.

"Excellent"
6/6
Vincent N.5 years ago · 1 review

We hebben een heerlijke avond gehad! Zeer vriendelijk personeel en het tapas menu was erg lekker! Tevens heeft Mykonos Purmerend een goede wijnkaart.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Zeer gastvrij. Goed geholpen. Lekker gegeten en gedronken. Uitgebreide menukaart

"Excellent"
6/6
Hetty P.5 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk, de bediening vriendelijk, geïnteresseerd, behulpzaam! Kortom wij komen graag weer terug...

"Very good"
5/6
Simone o.5 years ago · 1 review

Leuke tent, lekker eten, hartelijke bediening en een ware warme Griekse eigenaar die haarfijn zijn gasten aanvoelt en daar feilloos op inspeelt. Een warm welkom voor iedereen. Wij waren voor het eerst en kregen een vrij beroerd gelegen tafel, ondanks dat wij hadden gereserveerd. Hij merkte dat mijn man daar erg ontevreden over was dus zodra dit kon, bood hij ons een andere tafel boven in het restaurant aan. Ongevraagd kregen wij 2x een extra borrel/likeurtje op tafel. Zeer attent. Het restaurant is wel lawaaierig, met name boven, maar goed eten voor een redelijke prijs in een gezellige Griekse ambiance maakt dat goed. Uiteindelijk gingen wij voldaan en tevreden naar huis.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Altijd top service, het zijn vooral de kleine verrassingen 😜

"Excellent"
6/6
Jaap O.5 years ago · 1 review

Reserveren ging zeer eenvoudig, bij aankomst prettige ontvangst en vriendelijke bediening. Het eten "Grieks" dus lekker veel vlees en verschillende site dishes. Absoluut voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Wij voelden ons zeer welkom bij Mykonos. De bediening was vriendelijk en top. Het eten was verrukkelijk! Wij hadden een menu genomen voor 2 personen. Dit restaurant behoort bij ons tot onze favo.

"Excellent"
6/6
S E.6 years ago · 1 review

Het is een gezellige,gemoedelijkeen gastvrije restaurant. Leuke vriendelijke eigenaar,het personeel is vriendelijk ,goede sevice en ze hebben gepaste aandacht voor de klant.Het eten is er heerlijk ,goed verzorgd en voldoende. Ik kom er al 24 jaar en ga altijd met een goed gevulde maag en zeer tevreden naar naar huis.Top !!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.