Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amersfoort
Centre
Pallas Athene
Pallas Athene Reviews

Pallas Athene

Greek, Mediterranean, European

Dishes priced around22€

Photo of restaurant Pallas Athene in Centre, Amersfoort

Fast and free booking for:

Reviews of Pallas Athene (43)

Read what people think about Pallas Athene. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Pallas Athene before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Pallas Athene and book a table with confidence!

4.9/6

43 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
612
521
44
35
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Anastasia G.a year ago · 1 review

Everything was amazing:the service,the food and the atmosphere.We will sure come back again.

"Excellent"
6/6
Marco V.4 years ago · 1 review

Zeer gastvrij ontvangen, we hebben geweldig gegeten en gezellige ambiance.

"Very good"
5/6
Sandra s.4 years ago · 1 review

Goeie bediening Klantvriendelijk Eten was super Heerlijk mals Zat voldoende tijd tussen vooraf hoofd gerecht nagerecht

"Very good"
5/6
Harry T.4 years ago · 1 review

We eten heel graag bij Pallas Athene. Het eten en de sfeer vinden wij heel prettig. Aardige bediening!!

"Good"
4/6
Toos S.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Prijs /kwaliteit is goed geregeld.

"Good"
4/6
Cees P.4 years ago · 1 review

Goed eten, maar niet echt geweldig. Wel mooi terras, in de zon

"Very good"
5/6
Justin K.4 years ago · 1 review

jammer ze doet geen 2 personen grill op een plaat zoals vroeger, nu apart bestellen. Maar eten was heerlijk

"Very good"
5/6
Daniëlle H.4 years ago · 1 review

Erg vriendelijk personeel. Gezellig restaurant. Eten goed maar niet heel bijzonder.

"Very good"
5/6
Annet B.4 years ago · 1 review

Het was gewoon goed en vooral lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. 👍🏻

"Very good"
5/6
Eric F.4 years ago · 1 review

weer eens heerlijk gegeten helaas is de menukaart erg klein geworden maar voor ons maakte ze een uitzondeing hadden dingen besteld wat niet op de kaart stond.

"Very good"
5/6
Stephan M.4 years ago · 1 review

Eten prima en bediening vriendelijk. Uitgebreide kaart en goede prijs

"Very good"
5/6
Robert v.4 years ago · 1 review

Lekker eten. Leuke bediening, niet opdringerig. Alleen weinig bier-op-tap keuze..

"Very good"
5/6
Erik F.4 years ago · 1 review

Very tasty traditional Greek food, nice waiters, fine atmosphere, recommended

"Very good"
5/6
Robert M.4 years ago · 1 review

Super restaurant, geweldige service en omgeving is prima, gaan zeker nog een keer.

"Very good"
5/6
M W.4 years ago · 1 review

Alles goed geregeld lekker eten en fijne bediening top ervaring

"Excellent"
6/6
Nathalie V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en heel Vriendelijk personeel! Wij hebben genoten. Dank jullie wel🤗

"Very good"
5/6
Maarten B.4 years ago · 1 review

Altijd lekker eten, gezellige bediening ! echt een aanrader !

"Very good"
5/6
Steef v.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten op een prachtige plek. Kaart is prima en bediening erg vriendelijk.

"Excellent"
6/6
paul m.4 years ago · 1 review

Prima eten en drinken in een, ondanks Corona, gezellige sfeer.

"Very good"
5/6
Ria D.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, minder tafels, maar gezellige sfeer. Blij dat het weer kan.

"Excellent"
6/6
Antoinet V.4 years ago · 1 review

Altijd gezellig en heerlijk eten! Echt een aanrader als je in Amersfoort bent

"Very good"
5/6
Eduard v.4 years ago · 1 review

Het was weer als vanouds, heerlijk en in een sfeervolle entourage.

"Good"
4/6
Babs R.4 years ago · 1 review

Ik ben er al vaker geweest en vond nu dus de maaltijden echt een social deal. Gelukkig voor ons genoeg maar ik weet dat het ook wat beter kan. Verder is het een gezellig restaurant.

"Average"
3/6
Ingrid V.4 years ago · 1 review

Gezellig restaurant. Eten was oké maar niet bijzonder. Met name de vis was nogal smakeloos. Vleesgerecht was lekkerder.

"Excellent"
6/6
James W.4 years ago · 1 review

Fabulous food.....absolutely amazing and incredible friendly service in a great atmosphere.

"Good"
4/6
Leny M.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Het karaoke moment met een kerstlied (driving home for christmas) met een iets beschonken klant vonden wij niet echt leuk. Bediening was heel vriendelijk. Had het duidelijk heel druk. Menu was niet bekend bij serveerster. Maar echt wel fijn gehad

"Very good"
5/6
Erika B.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een gezellig restaurant. Vriendelijke bediening. Gewoon goed.

"Very good"
5/6
Johan v.5 years ago · 1 review

Een klantvriendelijke bediening en lekker eten. En voldoende ook. H dank

"Average"
3/6
Jaro C.5 years ago · 1 review

Not well suited for vegetarians. Food we got was too salty or too sweet. Too much feta cheese everywhere.

"Average"
3/6
Theo M.5 years ago · 1 review

Erg druk en stress in de keuken, 2x koud voorgerecht , verder het beste van gemaakt. Meestal is het beter als we hier komen. ,

"Average"
3/6
Tamara D.5 years ago · 2 reviews

Wij komen ieder jaar met kerst maar dit was helaas het slechtste jaar ooit. Ten eerste wat was die zanger slecht! Voorgaande jaren stond er altijd een leuke Griekse zanger die de gasten echt wist te entertainen met ook leuke up tempo muziek, deze zanger stond allerlei rustige nummers te zingen met ze handen in zijn zakken. Het voorgerecht was super snel maar lauw, en het hoofdgerecht duurde een uur en kwartier! Allerlei drankjes werden continue vergeten, De menu kaart is aangepast, de schitterende muurschildering is weg het was echt een teleurstelling en we twijfelen of we volgend jaar wel weer moeten gaan ondanks dat de eigenaar zelf en die leuke oudere man het toch leuk proberen te maken!

"Excellent"
6/6
Claudia v.5 years ago · 1 review

Wij komen hier al jaren, het is een groot restaurant met altijd veel eters, dus druk, maar de bediening is heel vlot en vooral super aardig. Op de kaart staat voor ieder wat wils. Na afloop sluiten wij altijd af met ene ouzo. TOP.

"Very good"
5/6
Ron K.5 years ago · 1 review

Zeer goed verzorgt eten mals en perfect gekruid vriendelijk personeel

"Very good"
5/6
Aalt P.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Dame was wat onervaren en sprak slecht Nederlands

"Average"
3/6
Jolanda T.5 years ago · 1 review

Ik vind het jammer dat je als SocialDeal-gast anders wordt behandeld. Aparte ruimte en aangepast eten.

"Excellent"
6/6
JJ J.5 years ago · 1 review

Héérlijk gegeten . Gezellige sfeer. Vriendelijke bediening. Zeker en vervolg waard

"Not good "
2/6
Niels K.5 years ago · 1 review

te lang wachten, eten van matige kwaliteit voor deze prijs

"Excellent"
6/6
p. V.5 years ago · 7 reviews

Gewoon lekker en goed, prima bediening en een goede sfeer.

"Very good"
5/6
Hans v.5 years ago · 1 review

Prettig ontvangst. Snelle bediening. Voortreffelijk gegeten. Een echte aanrader dus.

"Excellent"
6/6
Annemarie v.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer... Alsof Joep vakantie bent.

"Very good"
5/6
Jan d.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten. Vriendelijke ontvangst en bediening. Gezellige live achtergrond muziek.

"Excellent"
6/6
Carla F.5 years ago · 1 review

We had dinner at Athene Pallas and the experience was really good!

"Excellent"
6/6
Bart D.5 years ago · 2 reviews

Leuke sfeer en lekker eten. Ga ik zeer zeker nog een keer langs.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.