Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Zuidlaren
Zuidlaren
Pannenkoekenhuis
Pannenkoekenhuis Reviews

Pannenkoekenhuis

Dutch, Eat & Drink

Photo of restaurant Pannenkoekenhuis in Zuidlaren, Zuidlaren

Fast and free booking for:

Reviews of Pannenkoekenhuis (16)

Read what people think about Pannenkoekenhuis. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Pannenkoekenhuis before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Pannenkoekenhuis and book a table with confidence!

4.4/6

16 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
61
58
44
32
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Average"
3/6
Tim N.5 hours ago · 1 review

Leuk interieur wat zorgt voor een sfeervolle beleving. Pannenkoeken worden als naturel gebakken waarna er ingrediënten op worden gelegd. De het bezorgen van de pannenkoeken is er niet direct bestek. Tip: gelijk/ voor dat het eten komt het bestek op tafel leggen. Personeel nog wat onwennig. Vriendelijk. Bij knoeien met glas door serveerster op de tafel zou het fijn zijn als het ook schoongemaakt wordt ipv oh sorry. Een mooie aanvulling voor Zuidlaren maar nog even de puntjes op de i. Tip: kijkje in de keuken nemen bij de pannenkoekenmolen in Gulpen.

New"Very good"
5/6
Nella H.9 hours ago · 1 review

Heerlijke pannenkoeken, restaurant geheel in stijl van verschillende sprookjes. Gezellig.

New"Excellent"
6/6
Familie K.2 days ago · 1 review

Heel mooi aangekleed restaurant. Een sprookje!! Kindvriendelijk en heerlijke pannenkoeken.

New"Good"
4/6
Wim S.5 days ago · 1 review

Lekker eten in een fijn restaurant in het mooie zuidlaren

New"Not good "
2/6
Jeroen v.7 days ago · 1 review

Inrichting erg leuk en gezellig. De pannenkoeken waren middelmatig, iets dik en droog. Op twee van onze borden lagen zwarte harde stukjes. Toen we het aangaven kregen we te horen dat het nagevraagd zou worden. Werd niet op teruggekomen, pas toen we zelf daarover begonnen kregen we de reactie dat het waarschijnlijk van borden-carrousel zou komen… volgens bediening kon dat geen kwaad als we dat op hebben gegeten??? Voor ons geen herhaling.

New"Average"
3/6
Janneke K.9 days ago · 1 review

Erg leuk gedacht aan de verjaardag van onze dochter dmv een verrassings pannekoek! De pannekoeken waren echter heel karig belegd (roodkapje; er zaten nauwelijks te vinden een paar korrels geitenkaas op en té veel rucola, erg droog helaas). Qua toetjes keuze; weinig betaalbare keuze (voor kids). Dat was de reden dat we met onze 3 kids kozen voor een ijsje thuis.... we misten een simpel (soft)ijsje op de kaart. Ik zou het restaurant al met al niet snel aanbevelen helaas... in een beginstadium kun je het beste investeren in goed belegde pannekoeken om naam te maken. De inrichting daarentegen, heel gaaf! Leuk gedaan!!

New"Good"
4/6
Jan H.11 days ago · 1 review

Indeling mooi eten is goed en lekker, graag aangeven dat de olliepannekoek voor de kinderen groot is. Je kunt makkelijk 1 pannekoek voor 2 kinderen bestellen.

New"Good"
4/6
Annie V.13 days ago · 1 review

Eten was prima,mag alleen wel wat meer keuze komen, kaart had weinig keuze bijvoorbeeld een schnitzel menu enzovoort en andere keuze,s ook kwa nagerecht,en meer keuze,s kwa kinderpannenkoeken

"Very good"
5/6
Rob D.14 days ago · 1 review

Prima pannenkoeken gegeten ! Sprookjeshof en pannenkoekenrestaurant, dus ja er waren kinderen en die genoten net als wij van een heerlijke pannenkoek

"Good"
4/6
GMM B.15 days ago · 1 review

Leuk restaurant voor kinderen en hun familie wel behoorlijk aan de prijs

"Very good"
5/6
Merle L.21 days ago · 1 review

Mooie plek, lekker gegeten paradijs voor kinderen aanrader voor hele gezin

"Very good"
5/6
Jeroen M.21 days ago · 2 reviews

Heel leuk aangekleed daar binnen en lekkere pannenkoeken! Kids kunnen lekker spelen in de ballenbak. Ook genoeg variatie op de kaart. Wel wat aan de prijs eerlijk gezegd...

"Very good"
5/6
Silvia B.22 days ago · 1 review

Een vriendelijke bediening, leuk voor kinderen. prijzen ietwat aan de hoge kant.

"Very good"
5/6
Wilko H.22 days ago · 1 review

Een aanrader. Heerlijke pannenkoeken en voor kids een top restaurant. We hebben genoten.

"Very good"
5/6
Isa_Linn V.a month ago · 1 review

De soep was lekker maar kon wel wat heter. Het was gewoon heel lekker. Vooral de pannenkoek met kaas, droge worst en champignons was heerlijk.

"Very good"
5/6
Nicole K.a month ago · 1 review

Wij hebben geluncht in het nieuwe restaurant van de Sprookjeshof. Wat een prachtige, magische plek voor kinderen! We waren echt onder de indruk van alle details! Er zijn verschillende gedeeltes zoals een prinsessenzaal, een sprookjesbos en een ridderzaal. Er is ook een speelplekje. De lunchgerechten en pannenkoeken waren erg lekker en de bediening vlot en vriendelijk. Echt het enige verbeterpuntje was de plakkerige vloer onder onze tafel wat met al die zoetigheid natuurlijk ook dweilen met de kraan open is. Deze verbouwing belooft wat voor de verdere modernisering van het park!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.