Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Stad
Payal
Payal Reviews

Payal

Indian, Asian

Photo of restaurant Payal in Almere Stad, Almere

Fast and free booking for:

Reviews of Payal (81)

Read what people think about Payal. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Payal before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Payal and book a table with confidence!

4.4/6

81 reviews

Food:Great
Atmosphere:Lively
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
622
528
49
37
29
16
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Awful"
1/6
Jibi M.21 days ago · 1 review

A horrible dining experience. Terribly unhygienic person who always put his two finger on the mouth was acting as receptionist and service boy. Felt nauseated while experience such a disrespectful way of serving guests. No value for the money paid. Food was literally made hot in the small plastic boxes. Buffet system was just yo tease the people. Please don't waist your money and go there. Plate washing system very wrong. Please ,any authority who read this ,take some action against this restaurant so that they can improve their way of treating guests.

"Very good"
5/6
Johannes O.2 months ago · 1 review

ondanks dat het heel rustig was hebben we een leuke avond gehad met vriendelijke mensen en goed eten.

"Very good"
5/6
Wim K.2 months ago · 1 review

De service en het eten zijn goed; restaurant is aan te bevelen

"Not good "
2/6
B. S.3 months ago · 1 review

Een nonchalante bediening, luisterde slecht, was gehaast, ongeïnteresseerd. Pakte de soepkommen niet bij de oortjes vast maar met de hand om de kom heen, zo ook bij de bierpul, niet hygiënisch. Geen placemat of tafellaken waardoor het bord weggleed tijdens het snijden van de gerechten. Bij het afrekenen met Momento giftcards lukte de betaling niet, kaart werd geblokkeerd. De eigenaar reageerde ongeduldig en had geen tijd hiervoor. Hier zien ze ons nooit meer terug en zal het ook een ander niet aanbevelen.

"Awful"
1/6
barbara v.7 months ago · 1 review

Afspraak had ik gemaakt, telefonisch.We kwamen bij Payal, toen konden we niet naar binnen. Er was gesloten. ¯⁠\⁠_⁠(⁠☯⁠෴⁠☯⁠)⁠_⁠/⁠¯

"Not good "
2/6
Rahiela F.a year ago · 1 review

Lopend buffet , maar geen naan te bekennen je moest erom smeken, die meneer die de tafels dekte pakt gewoon met zijn blote handen een stukje vlees uit 1 van de pannen die klaar stond voor de klanten en stopt zo in zijn mond waar wij bij zaten...eten was gewoon simpel indiaas...niks bijzonders...

"Excellent"
6/6
Samira M.2 years ago · 2 reviews

We hebben heerlijk genoten van het all you can eat menu. Absoluut een aanrader.

"Good"
4/6
Brigit V.4 years ago · 2 reviews

Prima restaurant at eten betreft. Gastheer mag zich wel wat presentabeler kleden en algeheel wat minder familiair overkomen. Verder Prima

"Excellent"
6/6
Elwin d.4 years ago · 5 reviews

Wederom geweldig culinair op en top verwend. Echt een geweldige sfeer, genot voor de smaakpapillen en iedere keer een feest !

"Very good"
5/6
Sarah F.4 years ago · 1 review

Tasty food, nicely spiced, some good vegetarian options. Will go back!

"Very good"
5/6
Sarah v.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten; meer dan genoeg; vriendelijk personeel!!! Een aanrader voor een lekkere curry

"Excellent"
6/6
Olav M.4 years ago · 1 review

Altijd heerlijk eten. Not the first time and definitely not the last time ☺️👍🏻

"Very good"
5/6
Hugo Q.4 years ago · 1 review

Samen met mijn vegatarische moeder uiteten geweest, het was heerlijk!

"Excellent"
6/6
Elwin d.4 years ago · 5 reviews

Wederom op en top genoten en in de watten laten leggen. Zeker hoe men omgaat met de RIVM regels, de kwaliteit en service leiden er totaal niet onder, maar zorgen zelfs voor een nog mooiere sfeer! Tot snel wederziens!

"Excellent"
6/6
Ronald S.4 years ago · 5 reviews

Het eten was weer geweldig. De Bediening uit te kunst. In een woord weer geweldig.

"Very good"
5/6
Paula B.4 years ago · 1 review

Het was echt super lekker, vriendelijke bediening en heerlijk eten!

"Excellent"
6/6
Rianne B.4 years ago · 1 review

Wij zijn inmiddels vaste klant bij Payal. Voor ons is het een stukje thuiskomen en genieten van lekker eten en gezelligheid. Ook deze keer was de sfeer ontspannen Hey eten was heerlijk. Een echte aanrader!

"Awful"
1/6
Titik B.5 years ago · 1 review

Wij hebben eerst gereserveerd. Maar toen wij kwamen was de restaurant gesloten. Het was rommelig in het restaurant toen wij van buiten zagen. Is er iets met restaurant gebeurd?

"Average"
3/6
M. v.5 years ago · 1 review

Sfeer was kil en de bediening tegen het onbeleefde aan. Hoewel we elders beter Indiaas hadden gegeten was het eten hier ook prima. Smaak en porties waren goed.

"Not good "
2/6
Monsef B.5 years ago · 1 review

restaurant was op 3 tafels na leeg en dat op een zaterdag avond. geen goede service van de bediening. bij vragen over de kaart geen informatie of uitleg geven over de gerechten. all you can eat concept waarmee geadverteerd wordt is niet aanwezig. de prijs voor het standaard menu is veel te hoog in verhouding met wat je krijgt aan voedsel. drinken komt niet in een flesje maar je ontvangt een ingeschonken glas met drinken uit een grote fles waar het prik al uit is. Kortom een eneorme tegenvaller.

"Not good "
2/6
Remco D.5 years ago · 1 review

We hebben voor ieder gerecht minimaal 45 minuten moeten wachten. Dus van "all you can eat" was bij ons geen sprake. De wijn was lauw omdat er geen ijs was in de wijnkoeler. De wijn dan maar in de vriezer op ons verzoek. Er was maar 1 persoon in de bediening.

"Awful"
1/6
S A.5 years ago · 1 review

Blijkt dat ze helemaal niet open zijn en toch reserveringen accepteren. Rare service en nergens op de website een vermelding!

"Excellent"
6/6
Anna-Greet W.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Bediening gaf goed advies. Lassi mango is een aanrader. Het eten is niet te spicy, maar heerlijk gekruid. Ik ga zeker weer naar dit restaurant.

"Excellent"
6/6
Ronald S.5 years ago · 5 reviews

Het is een zeer gezellig restaurant. De bediening was zeer goed en vriendelijk. Het eten was ook weer zeer goed. Een gezellige avond dat voor herhaling in aanmerking komt.

"Very good"
5/6
fond k.5 years ago · 1 review

Heerlijk genoten van een kruiden melange om van te watertanden Hoe je met kruiden een mooi stuk vlees nog lekkerder kan maken. Wij komen zeker terug.

"Very good"
5/6
John W.5 years ago · 1 review

Het eten is heerlijk. Mijn vrienoen vond het een geslaagden avond. Wat ik zo jammer vind is dat het niet volgens de regels gaat. Goedkoopste gerecht, gratis en die ander betalen. Maar alles wordt voor een bedrag gerekend terwijl vele gerechten goedkoper waren. Dus je betaalt meer. En het drinken werd even duur als het eten betaald. Voor 6 frisdrank en twee wijntjes moest ik € 35,50 betalen. Dat is veelste duur. JAMMER. MAAR HET ETEN WAS OKÉ.

"Very good"
5/6
Kees-Jan B.5 years ago · 1 review

Een keurig restaurant met goed eten👍, aardige en goede bediening

"Excellent"
6/6
Yvonne M.5 years ago · 1 review

Het etentje was heerlijk! En vriendelijke bediening. We gaan binnenkort opnieuw naar Paypal.

"Very good"
5/6
Elly B.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en een lieve serveerster. Dikke pluim. Er was weinig ander bezoek.

"Very good"
5/6
Angelica O.5 years ago · 1 review

Een lekkere kennismaking met de Indiase keuken. Gezellig. Leuke bediening.

"Very good"
5/6
jolanda d.5 years ago · 1 review

Gezellig ingericht,vriendelijke bediening, goed eten. Komen hier vast nog eens

"Not good "
2/6
Ruud d.5 years ago · 1 review

Er was bijna niemand,wat ik me nu kan voorstellen, 4 mensen. Voorgerecht was redelijk.We namen een menu.Mijn man met vlees ik vegetarisch. Bij het menu hoorde soep maar dat was er niet. De menu s waren ,op 1 bakje met een beetje vlees, precies hetzelfde. Maar de bediening was ronduit SLECHT. Eigenlijk kregen we 1 man alleen te zien als hij het eten kwam brengen. Neerzetten en weg. Voor de rest was hij in de keuken. Het dessert,ijs, was zo bevroren dat ik het niet weg kreeg.We gaan nooit meer hiernaartoe. Wij geven altijd fooi maar in dit geval kregen ze niets meer dan het totaalbedrag. Ook moesten we de vork en mes van het voorgerecht hergebruiken bij het menu.

"Good"
4/6
Elze V.5 years ago · 1 review

Niet echt gezellige uitstraling. Te donker. Jammer want het eten is OK.

"Good"
4/6
Marcel B.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. prima

"Excellent"
6/6
Elwin d.5 years ago · 5 reviews

Zoals altijd heerlijk gegeten, geweldige en vriendelijke bediening en fijne sfeer! Zeer zeker weer tot de volgende keer!

"Excellent"
6/6
Hellie L.5 years ago · 1 review

Vriendelijke bediening.Snel geholpen.Eten met veel passie klaargemaakt.Top. Voor herhaling vatbaar.Hellie

"Awful"
1/6
y v.5 years ago · 1 review

in plaats van een indiase soep kreeg ik tomatensoep. verder vond ik de zo speicifiek voor india smaken niet bijzonder.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Verrassend lekkere kip en lam gegeten. Een aanrader om vaker heen te gaan of om af te halen

"Excellent"
6/6
Sila K.5 years ago · 1 review

Topactie: 3 gangen menu naar eigen keuze en heerlijk gegeten

"Very good"
5/6
ppj o.5 years ago · 1 review

Het was heeeeeerlijk! Top gegeten! Goed restaurant! Lekker vers eten

"Excellent"
6/6
Elwin d.5 years ago · 5 reviews

Wederom super kwalitatief en heerlijk eten in een gezellige sfeer !

"Very good"
5/6
Edward en Esther P.5 years ago · 1 review

Zeer vriendelijke ober, die in zijn eentje meerdere tafels bediende. Hij dacht goed na hoe ik met mijn voedselallergieen toch gezellig mee kon eten. Heerlijk gegeten.

"Good"
4/6
Petra V.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten. Goede bediening. Mooi geserveerd en lekker. Drankjes erg duur. Locatie kan beter. Ook erg goed voor de liefhebber van de vegata rische keuken.

"Very good"
5/6
Peter v.6 years ago · 2 reviews

Prettige bediening: attent en niet overdreven. Warm en gezellig (lekker Hollands idee) interieur. Eenvoudig maar sfeervol. Kwaliteit goed, ruim boven gemiddeld. Porties precies goed. Enig minpunt: drankjes waren niet gekoeld (zowel Cobra bier als Spa rood) en dat kan echt niet. Prijs kwaliteit goed. De zaak zat dan ook vol op vrijdag: veel reserveringen.

"Excellent"
6/6
Elwin d.6 years ago · 5 reviews

Geweldig, super lekkere gerechten, goede verse producten en een fijne vriendelijke bediening. Bij ons echt een vaste plek aan het worden voor een regelmatig bezoek!

"Not good "
2/6
Frank O.6 years ago · 1 review

Helaas toch wat minder als verwacht. Hadden de mixed gril , het vlees was erg droog. Te lang gebakken. Drankjes niet echt koud , Indiaas biertje geen smaak en te duur.(geen ander biertje op de kaart). Heren toilet bleef je met je schoenen aan de vloer plakken. Dochter ging naar dames toilet, stonk zo erg dat ze niet durfde te gaan zitten . Klant voor ons rekende af en zei ook al dat hij niet echt lekker gegeten had. Dus geen aanrader.

"Average"
3/6
Kiki V.6 years ago · 1 review

Enkele gerechten waren koud van binnen, vermoedelijk uit de vriezer. Currys veel vocht, leek wel meer op soep. Voelde niet alsof het allemaal vers was.

"Good"
4/6
Nontje S.6 years ago · 1 review

Het eten was lekker, rustig en de ontvangst was hartelijk. Alleen was het heel warm in de zaak. Misschien komen we wel weer een keer terug.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Bediening was vriendelijk en het eten heerlijk. Echt een verborgen pareltje. Het eten kwam snel en er werd bij verteld wat het was. De dame die de bediening deed was gezellig en had ook tijd voor een leuk gesprek.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Veel te warm. Te weinig bedienend personeel. Ik ben evenmin tevreden over het eten; het lamsvlees was erg droog en wij twijfelden of het wel echt lamsvlees was, aangezien we die typisch smaak misten. We kregen ook de indruk dat we met onze voucher van Vomar (2e diner gratis) niet echt welkom waren. Het totaalbedrag van het 3-gangenmenu lag onder het bedrag van € 32,50, dus het 2e diner niet echt helemaal gratis. Voor het naanbrood moesten we betalen.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.