Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Pazze e Pizze
Pazze e Pizze Reviews

Pazze e Pizze

Photo of restaurant Pazze e Pizze in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Pazze e Pizze (60)

Read what people think about Pazze e Pizze. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Pazze e Pizze before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Pazze e Pizze and book a table with confidence!

5.2/6

60 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Great
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
625
525
49
3
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Bernadette I.8 days ago · 1 review

Very nice pizza and friendly people. I will go back

New"Very good"
5/6
Luisa G.8 days ago · 2 reviews

Always happy to meet up with friends at PazzePizze ! Also this time food & hospitality have been nice and friendly

New"Very good"
5/6
E d.11 days ago · 1 review

De pizza slices zijn echt heerlijk. De Insalata Tonno is redelijk goed, maar er zit erg weinig tonijn in en echt veel te veel olijfjes en tomaatjes. Het bord is overvol groene sla en daar schrokken we van. Met de slices pizza, leidt dit ertoe dat je hierna echt geen hoofdgerecht meer bestelt. Misschien lijkt het ons beter, om een keuze te kunnen doen tussen een grote of kleine insalata. De bediening bestond alleen uit: te vaak vragen of het naar wens was. Dat gaf onsonrust. De plek is prima.

"Good"
4/6
Dunya Y.17 days ago · 10 reviews

Eten is goed, we komen hier vaak. Service is ook oké.

"Not good "
2/6
Gwen G.21 days ago · 1 review

Het was mijn tweede bezoek, helaas een teleurstellende ervaring en hiermee ook mijn laatste keer.

"Excellent"
6/6
René v.a month ago · 1 review

Een leuk, gezellige restaurantje met een heel leuk concept. We hebben het proeverijtje gekozen en zo krijg je een overheerlijke variatie aan top pizza's. Iedereen is vriendelijke en behulpzaam. Een top tent met een leuk concept.

"Very good"
5/6
Jacqueline R.a month ago · 1 review

Gezellige sfeer en informeel. Ook leuk voor alleen een drankje met kleine hapjes

"Excellent"
6/6
Marleen C.a month ago · 1 review

Eten was fantastisch en bediening was ook heel aardig ! :)

"Excellent"
6/6
Del A.a month ago · 2 reviews

Exceptional quality. The tuna salad was amazing. Attentive and friendly service. I always dine here when in The Hague.

"Excellent"
6/6
Jan Erik S.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en prima bediening. Veel keuze en er luisteren naar je wensen.

"Good"
4/6
Luka D.2 months ago · 1 review

Vond het heel lekker eten en vond de sfeer echt goed

"Excellent"
6/6
Michelle L.2 months ago · 1 review

Lovely place with good pizzas! The tiramisu and other menus was also delicious! Service was really good. The chef and the server was really helpful and lovely!

"Excellent"
6/6
Claudine C.3 months ago · 1 review

Heerlijke gerechten en fijne sfeer. Ik kom hier regelmatig met vriendinnen

"Very good"
5/6
Lindsey V.3 months ago · 1 review

Héérlijke pizza's en fijn dat je per slice kunt bestellen. Leuk concept!

"Very good"
5/6
Desiree V.3 months ago · 1 review

Super lekkere verse pasta’s en pizza’s met verrassende smaken. Leuk concept om verschillende kleine gerechten te bestellen.

"Good"
4/6
Edith K.3 months ago · 1 review

Leuk concept met verschillende stukken pizza. Erg lekker ook. Leuke sfeer.

"Very good"
5/6
Mariana H.3 months ago · 1 review

Lovely place with great food good wine and friendly service. We very much enjoyed our evening at P&P and we highly recommend it. Thanks!

"Very good"
5/6
Monique E.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten, perfect concept om verschillende pizzasmaken ( slices) te proberen!

"Very good"
5/6
Alex B.3 months ago · 1 review

great food, very lively, very good service. would recommend strongly

"Very good"
5/6
Metin A.4 months ago · 1 review

Aardig personeel. Snel. Lekker eten. We komen weer terug. ;-)

"Very good"
5/6
Shirin v.4 months ago · 1 review

Samen gevat: Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten en goede wijn!

"Very good"
5/6
Loïs G.4 months ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijk, behulpzaam personeel! De sfeer is goed & de lemon pie een aanrader ;)

"Excellent"
6/6
Oscar v.4 months ago · 1 review

Gezellige avond gehad. Erg leuk het proeverijtje met vijf smaken pizza.

"Excellent"
6/6
John P.5 months ago · 1 review

Fantastisch eten !!!! En super gemotiveerde bediening ! Compliment !

"Very good"
5/6
Jennifer M.5 months ago · 1 review

Casual, accessible, wekcoming. Great pizzas. Will be back. Thank you.

"Very good"
5/6
Ingrid V.5 months ago · 1 review

Fijne plek. Goede, vriendelijke service. Even een misverstand over de wijn maar dat is prima opgelost. Volume vonden we iets te luid. Kan ook aan ons liggen :)

"Very good"
5/6
Sofie K.5 months ago · 1 review

Ontzettend goede pizza’s èn pasta, leuke sfeervolle zaak. Leuke bediening. Niet al te ingewikkeld. Mooi concept! Ik kom vaker.

"Good"
4/6
Kim V.6 months ago · 1 review

gezellige avond, lekker gegeten, leuke bediening, vriendelijk, lekker wijntje op advies

"Very good"
5/6
Marthe v.6 months ago · 1 review

Veel keuze uit bijzondere pizza variëteiten. Muziek was wat luid.

"Excellent"
6/6
Patrick B.6 months ago · 1 review

Heerlijk, verrassende smaken, super luchtige gerezen bodem, leuke mensen, helemaal top!

"Good"
4/6
Justus V.6 months ago · 1 review

Nice atmosphere, friendly staff and fantastic pizza! Would highly recommend.

"Excellent"
6/6
Ronald K.7 months ago · 1 review

Echt eersteklas pizza slices en veel verschillende varianten. Heerlijk gegeten

"Very good"
5/6
Joe S.8 months ago · 1 review

Met some friends. We enjoyed the food. The wine was fine. No complaints.

"Good"
4/6
Guido G.8 months ago · 1 review

Gezellige ambiance, leuk concept om te kunnen kiezen uit verschillende slices pizza. Nette en vriendelijke bediening. Glas wijn van minimaal 4,50 is wel erg karig ingeschonken.

"Excellent"
6/6
Tiffany G.8 months ago · 1 review

De beste medewerkers die er zijn. Hebben mij dochter op haar verjaardag echt happy gemaakt. Pizza was subliem. Gezelschap oom wij gaan vaker terug komen hier beste servies ooit.

"Excellent"
6/6
Marleen D.8 months ago · 1 review

Nu al een paar keer geweest en steeds goed. Erg lekker gegeten voor een prima prijs. Hele vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
M.D V.8 months ago · 1 review

Een gezellige ruimte en sfeer. Het eten was lekker vers. En hebben verschillende stukjes pizza gegeten. Bediening was top. Kom er zeker nog een keer eten.

"Very good"
5/6
Jolande H.8 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk, personeel vriendelijk en gastvrij maaaaaaar het was veeeeeeel te druk. De acoustique is een ramp, zoveel geluid dat je geen gesprek kan voeren

"Very good"
5/6
Luisa G.9 months ago · 2 reviews

Hi 😊 I have being a regular customer at PazzePizze since the very beginning and I have recommended it to many friends and many people of my network. That says it all, doesn’t it ? Always great pizza’s (but not only) and lovely friendly and kind atmosphere 👏 Luisa

"Excellent"
6/6
Sara M.10 months ago · 1 review

Super lekker eten en lieve mensen! Heel leuk dit restaurant!

"Very good"
5/6
Cora M.10 months ago · 11 reviews

Altijd lekker! Attente bediening! Goede persoonlijke aanpassingen op het menu!

"Very good"
5/6
Fabio G.a year ago · 6 reviews

Great pizza experience. Crunchy, light, tasty dough. High quality food!

"Very good"
5/6
Fabio G.a year ago · 6 reviews

Best pizza in Den Haag, high quality ingridients, nice and easy staff.

"Excellent"
6/6
Fabio G.a year ago · 6 reviews

The only real Roman Pizza in Den Haag. Great dough, fresh and high quality ingredients! Friendly staff, good music in a cozy location.

"Excellent"
6/6
Charlie O.a year ago · 1 review

Pazze e Pizze is een unieke plek. Echte Romaanse pizza slices met deeg volgens eigen recept. Ruime keuze in bijzondere toppings. Intieme sfeer, fijn personeel, betaalbare prijzen en een goddelijke Amaretto Southampton cocktail. Aanrader!

"Excellent"
6/6
Tessa H.a year ago · 1 review

Heerlijk gegeten, super lekkere en verse pizza stukken. Doordat ze klein zijn kan je meerdere soorten proeven. Ook de tiramisu was heerlijk!

"Good"
4/6
Maria T.2 years ago · 1 review

Het was lekker druk,lekker eten en de paar foutjes bij bestellen werden prima opgelost! Dank voor gezellige avond!

"Excellent"
6/6
Laurens V.2 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede service en lekker buiten op het terras gezeten. Top avond!

"Very good"
5/6
Ine W.2 years ago · 1 review

Voor de eerste keer gegeten. Heerlijke proeverij en tiramisu! Leuke zaak goede bediening!

"Excellent"
6/6
V L.2 years ago · 1 review

Gisteravond heb ik hier voor het eerst gegeten met een vriend, en in 1 woord samengevat: WAUW! We hadden allebei een proeverij: plank met 5 verschillende slices naar keuze, en ze waren allemaal heerlijk! Het personeel was ook vriendelijk en attent: bij het brengen van m'n proeverij zei de serveerster bv "oh, ik zie dat u bijna geen gehaktballetjes op uw pizza heeft. Dat kan niet hoor, dus ik kom zo wat extra balletjes brengen". Complimenten, want zoiets heb ik nog nooit meegemaakt in een restaurant! Hier kom ik ZEKER nog eens terug!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.