Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Eindhoven
Strijp-S
Radio Royaal
Radio Royaal Reviews

Radio Royaal

Photo of restaurant Radio Royaal in Strijp-S, Eindhoven

Fast and free booking for:

Reviews of Radio Royaal (112)

Read what people think about Radio Royaal. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Radio Royaal before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Radio Royaal and book a table with confidence!

5.2/6

112 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
649
540
419
32
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Gizem O.10 days ago · 1 review

We had the romesco flammkuchen, ribeye steak, mullet fillet fish, and the chocolate mousse. All delicious!

New"Very good"
5/6
Martijn S.11 days ago · 1 review

Goed eten, vriendelijke bediening, bijzondere locatie. Absoluut de moeite waard.

"Very good"
5/6
Danielle H.a month ago · 1 review

We hebben met 5 personen heerlijk gegeten. 3 gangen , iedereen tevreden

"Very good"
5/6
Lisa R.a month ago · 1 review

Gezellige sfeer, muziekje en goeie kaart. Genoeg keuze maar ook niet weer te veel.

"Excellent"
6/6
Jessica B.a month ago · 1 review

The food was amazing! The service and atmosphere were great too 😊

"Good"
4/6
Sascha S.a month ago · 1 review

- Toffe en verrassende locatie; - mooi menu (geen standaard gerechten); - fijne en vriendelijke (no-nonsens) bediening; - geen lange wachttijden (terwijl t goed vol zat)

"Excellent"
6/6
Robin v.2 months ago · 1 review

Erg leuk en verrassend restaurant. Lekkere combinaties van verschillende (ook verassende ingrediënten die een gerecht net even iets spannends geven qua smaak. De oude industriële sfeer van het gebouw en de inrichting brengen je weer een beetje terug naar de tijd dat Strijp-s nog het kloppend hart van Philips was.

"Very good"
5/6
Berry E.2 months ago · 1 review

Was lekker en gezellig. Prima bediening. X y z a

"Excellent"
6/6
Mariëlle v.2 months ago · 1 review

Het was wat moeilijk te vinden maar het was fantastisch!

"Very good"
5/6
Rob A.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Aanrader. Goede bediening. Goede prijs. /kwaliteit. Dus alles oké

"Excellent"
6/6
elise v.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fantastische omgeving. xx xx xx xx xx xx xx x

"Very good"
5/6
Eric d.2 months ago · 1 review

Bijzondere omgeving in een oude energiecentrale. Enorme ruimte. Het eten was erg lekker. Borden mooi opgemaakt. Oesters heerlijk op ijs en met wat frambozenazijn en sjalot. Mooie combi. Personeel was allervriendelijkste. Goed gegeten voor een nette prijs. Aanrader.

"Good"
4/6
Bernhard V.3 months ago · 1 review

prima ervaring, inspirerende locatie, prima personeel vooral het kaas nagerecht was heerlijk op temperatuur en smaak

"Excellent"
6/6
Markis T.3 months ago · 1 review

Gezellige plek, prettige bediening en heerlijk eten! Tot de volgende!

"Excellent"
6/6
Karin B.3 months ago · 1 review

Leuk restaurant, goede sfeer, heerlijk eten, vriendelijke bediening. We hebben genoten.

"Good"
4/6
Arno B.3 months ago · 1 review

Zeer mooie locatie en lekker gegeten zeker een aanrader! Op strijp s

"Excellent"
6/6
Anne V.3 months ago · 1 review

Hele leuke plek met heerlijk eten en hartstikke vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Tom V.3 months ago · 1 review

mooie lokale en verse produkten, Nederlands met een beetje Frans en Italiaans, heerlijk gegeten, leuke sfeer.

"Excellent"
6/6
Nathalie v.3 months ago · 1 review

Super ervaring, prachtige en unieke ervaring, erg vriendelijk personeel en echt heerlijk gegeten. Komen zeker nog terug.

"Very good"
5/6
Petra G.3 months ago · 1 review

Het eten was prima, de bediening vriendelijk. Ambiance bijzonder door industriële omgeving. Prima avond gehad@

"Not good "
2/6
Stephan B.3 months ago · 1 review

Helaas was de makreel niet lekker. Het tafelkleed vies en de friet leek oud. We hebben helaas niet echt genoten

"Excellent"
6/6
Jerry v.3 months ago · 1 review

Geweldig gegeten bij Radio Royaal! Met zorg klaargemaakte gerechten vol smaak. Persoonlijke aandacht en super attente bediening. Een aanrader!

"Excellent"
6/6
Jan v.3 months ago · 1 review

Ontzettend lekker eten, in een bijzondere ambiance en erg leuke, vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Charlotte D.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten verrassend Fijn tafel linnen Relaxte sfeer En een prachtige locatie

"Excellent"
6/6
Joost L.3 months ago · 1 review

Fijne ambiance. Lekker eten, zeker voor de prijs. Prettig en bekwaam personeel. Aanrader.

"Good"
4/6
Janna L.4 months ago · 1 review

Great food, lovely waiter and value for money, was very cold inside though!

"Excellent"
6/6
Joost H.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, aangenaam verrast! De krop sla met brood is een aanrader

"Very good"
5/6
John d.4 months ago · 1 review

Prima eten. Grote krop sla en groot stuk entrecote, zeer smaakvol, erg lekker. Was even schrikken dat je het zelf moest kleinsnijden, maar zonder te veel knoeien gelukt ;-) Wijn vond ik aan de dure kant, maar is zo bij de meeste restaurants. Enig nadeel vonden we de temperatuur. Een beetje te fris, uiteraard door de hoge industriële ruimte.

"Excellent"
6/6
Maaike K.4 months ago · 1 review

De fijne sfeer in het team maakte dat we ons welkom voelden en zorgde voor een fantastische ervaring. Heerlijk gegeten. Dankjewel!

"Very good"
5/6
Lotje L.4 months ago · 1 review

Ambiance is top, vriendelijke bediening. Eten erg smakelijk en zag er goed uit. Prijs kwaliteit in verhouding. Ga hier zeker terugkomen!

"Excellent"
6/6
Louis v.4 months ago · 1 review

Uitstekend gegeten met vriendelijke bediening in sfeervolle locatie. Gerechten zijn met zorg bereid, erg smaakvol en mooi opgediend. Wel wat lastig te vinden. We komen zeker nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Jerrel v.4 months ago · 1 review

Leuke sfeer, goede bediening en lekker eten. Een absolute aanrader voor familie en vrienden!

"Very good"
5/6
Lucas V.4 months ago · 1 review

Great ambient and great staff, lovely food. Only waiting times were a but long but not too much of an issue. I will defo come back.

"Excellent"
6/6
Stan v.4 months ago · 1 review

Good service and very lovely food for a good price

"Very good"
5/6
Claudia P.5 months ago · 1 review

Service was excellent, nice food, location top! One of our favorite spot in town

"Very good"
5/6
Анастасия С.5 months ago · 1 review

Good food, service, atmosphere and music! Will be back. Thanks!

"Good"
4/6
Robbert - Frank P.5 months ago · 1 review

We kwamen even snel voor de film. Heul fijn en lekker, dus komen snel een keer uitgebreider

"Excellent"
6/6
Caroline K.6 months ago · 1 review

Na een potje tafelvoetbal heerlijk getafeld. Fijne sfeer,accurate en lieve bediening. Prima diner!

"Good"
4/6
Maurits v.6 months ago · 1 review

Prima zaak. Relaxte atmosfeer dankzij stoere uitstraling van de ruimte en de ontspannen bediening. Vanwege de winterkou was het binnen niet heel erg warm. Maar ze doen wat ze kunnen om de ruimte enigszins behaaglijk te krijgen. Goed 3 gangen menu met toffe gerechten.

"Very good"
5/6
Karin W.6 months ago · 1 review

Een bijzondere industriële plek waar gastronomie gekoppeld wordt aan speelsheid. Het eten was heerlijk, luxueus en zeer betaalbaar en het personeel was vriendelijk. De inrichting van het restaurant is een bijzondere combinatie van oude fabrieksmachines met sjiek gedekte tafels, en aan de ingang kun je dan weer gebruik maken een boksbal, airhockey en tafelvoetbal. Ondanks de hoogte en grootte van de hal, is de temperatuur in het restaurant ook in de winter aangenaam. Wat mij betreft een zeer geslaagde plek om met mijn puberzoon sjiek uit eten te gaan (en na het eten nog grappige spellen te doen).

"Very good"
5/6
Anke H.6 months ago · 1 review

Lekker eten, geen standaard gerechten en vriendelijke bediening. Het was er wel wat frisjes, dus een vestje of trui aan doen is aan te raden.

"Very good"
5/6
claire a.6 months ago · 1 review

Heerlijke oesters en lekkere hertenbiefstuk. De ambiance is goed en de bediening netjes.

"Good"
4/6
Hans B.7 months ago · 1 review

Eten en bediening waren helemaal in orde, geluid spelende kinderen was minder leuk en toiletten waren niet bepaald fris...

"Very good"
5/6
Bianca C.7 months ago · 1 review

Everything was wonderful! The restaurant is different and has a very pleasant and youthful atmosphere! The food is also great and all the service was impeccable! Suggestion for improvement: include menus in other languages, at least in English. I know it's important to speak Dutch for anyone who lives here, but it takes a bit of time and what's more, it's bad when you have a visitor. The person does not have the autonomy to make their own choices. The waiters are very kind, offering to answer questions and translate if necessary, but this also causes discomfort for those who have to keep asking. Ideally, there would be at least one printed or virtual option in a more universal language. This would make the experience more pleasant and the restaurant more inclusive. Despite this menu detail, the restaurant is really cool and I want to go back more often!

"Excellent"
6/6
Jacky H.7 months ago · 1 review

Goed voorgerecht maar de service was enorm snel waardoor we al binnen anderhalf uur buiten stonden. Jammer want we hadden graag langer aan tafel gezeten en meer tijd gehad om lekker te kletsen tussendoor. Harder filet was wat blend, niet heel veel uitgesproken smaken. Dessert dikke prima. Goed geprijsd. Hele fijne locatie, we komen graag nog eens terug :)

"Very good"
5/6
Geert J.7 months ago · 1 review

Prima eten in goeie sfeer. Wel veel galm in het restaurant. De kennis over de wijn die er geserveerd wordt kon ietsje beter.

"Excellent"
6/6
Oliver M.7 months ago · 1 review

Amazing building, delicious food and super friendly service. I would definitely recommend this to anyone visiting Eindhoven

"Excellent"
6/6
Corinne C.8 months ago · 1 review

It was wonderful. Delicious and creative food, friendly staff. Yes, the room is cold due to its historical heritage. So bring an extra jumper and enjoy a great evening!

"Very good"
5/6
Nicola D.8 months ago · 1 review

Very good food and value for money. Nice location and staff. Maybe a bit cold, probably due to the high ceiling. Overall, a nice experience, highly recommended.

"Excellent"
6/6
Lotte v.8 months ago · 1 review

Wat een gave locatie met gave look! Echt fantastisch! Paar dingetjes: waarom de vloer schoonmaken achter de machines wanneer er mensen zitten te eten, in zo'n ruimte hoor je alles! Ik persoonlijk vond het een beetje koud, had ik natuurlijk kunnen weten, nu heb ik er niet naar gevraagd, maar misschien een omslagdoek of dekentje als optie? En wat een fantastische lage prijzen! Maar om er meer uit te halen voor jullie, mag het echt wel wat duurder hoor! Tip ;-)

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.