Menu from Red Orchids
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Entrées
CRISPY PANCAKE DUCK (Klassieker!)
Geroosterde Peking eend krokant gepaneerd, hoisin saus, julienne gesneden wortel, komkommer en lente ui.
TONIJN TARTAAR
Tonijn tartaar met gemarineerde avocado en mango, druppels van limoen koriander mayonaise.
PROEVERIJ VAN GESTOOMDE EN GEFRITUURDE DIM SUM
Kleine hapjes vanuit het hart gemaakt! Gefrituurde en gestoomde hapjes uit de Aziatische keuken.
PEPESAN SEABAS
Geroosterde zeebaars in bananenbladeren. Gemarineerd met een boemboe, kemirinoten, sjalotten, knoflook, rode peper en gember.
THAI BASIL ANGUS BEEF
Angus biefstuk blokjes roergebakken met een donkere soja saus en zoete Thaise basilicum.
EENDENBORST
Gegrilde eendenborst afgelakt met honing, tempura van lente ui met een jus van rode port én steranijs.
