Menu from Restaurant Bardot
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Coquilles St.Jaques
met wilde spinazie, chioggia biet,Hollandse garnalen en gemarineerde tomaat.
Carpaccio van ossenhaas
Carpaccio van ossenhaas van het Twiske rund met truffel crème, noten sla, walnoot en Parmezaanse kaas. (supplement eendenleverkrullen € 5,-)
Steak tartaar van Ierse ossenhaas
“handgesneden” met klassieke garnituren. (ook als hoofdgerecht te bestellen € 23,75)
Gegrilde Ierse Ossenhaas (250 gr.)
met fijne groenten, krachtige rode wijn saus en mousseline van de la ratte aardappel en kleine salade. (of Bearnaisesaus)
Poulet noir “zwartpootkip”
klassiek Frans geserveerd met zuurkool, romige morille jus en bretonse wortel
Zeebaars
Zacht gegaarde zeebaars met nage van sinaasappel roze peper en basilicum.
Set Menu
3-gangen verrassingsmenu
“vegetarisch ook mogelijk”
4-gangen verrassingsmenu
“vegetarisch ook mogelijk”
5-gangen verrassingsmenu
“vegetarisch ook mogelijk”
