Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
Scheveningen
Restaurant ChouChou
Restaurant ChouChou Reviews

Restaurant ChouChou

Dutch, Fusion, Eat & Drink, Drinks

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Restaurant ChouChou in Scheveningen, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant ChouChou (163)

Read what people think about Restaurant ChouChou. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant ChouChou before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant ChouChou and book a table with confidence!

5.2/6

163 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
693
537
418
37
26
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
daimy m.12 hours ago · 1 review

Super gezellig genoten van de avond alleen een tip haal eerst de tafels leeg voordat je nieuwe eten serveert

New"Very good"
5/6
yvonne v.7 days ago · 1 review

Heel goed en lekker. Om nog een keer terug te komen.

New"Very good"
5/6
Cindy D.7 days ago · 1 review

Lekker eten, goede en snelle service. Qua keuze wel enigzins beperkt. Als je geen shared dining doet dan is het wel lastiger, je krijgt de 2 gerechten die je per ronde mag bestellen niet altijd tegelijkertijd.

New"Good"
4/6
Debby W.11 days ago · 1 review

Heel vriendelijk personeel, mooie zaak en lekker eten. Wat ik wel minder vond, de kaart is niet heel uitgebreid (waardoor alles wel lekker vers is) en dan zijn er drie dingen niet te bestellen omdat ze op zijn. Als er al niet zoveel op de kaart staat zorg dan wel dat je alles in huis hebt. Maar ik zou zeker nog een keer terug gaan.

New"Excellent"
6/6
Abdel B.12 days ago · 1 review

De Engelstalige gastvrouw die ons verwelkomde was zo verfrissend. Hospitality ten top. We voelden ons meteen herkend en erkend. Ze legde ons haarfijn uit hoe het bestelsysteem werkte en gaf ons ruim tijd om vragen te stellen. Het eten was geweldig. Er was geen enkele bestelling waarvan wij dachten.. hmmm... Een absolute aanrader voor mensen die lekker willen tafelen in een prachtige entourage, maar niet het gevoel willen hebben een in all-you-can-eat-vreetschuur te zitten.

New"Average"
3/6
Cynthia V.13 days ago · 1 review

Weinig keus, toetjes niet inbegrepen wel heel vriendelijk personeel. Hadden er meer van verwacht

New"Good"
4/6
Bianca R.13 days ago · 1 review

Alweer heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. We zijn wel van tafeltje gewisseld omdat de openslaande deuren te fris voor ons waren. Waren meer klanten die de jas aan gingen doen.

New"Good"
4/6
Levi v.13 days ago · 1 review

Prima gegeten, vlees niet top. Boontjes ook beetje te hard. Jammer dat je maar 1 gerecht per ronde mag, idealiter zou zijn 2 pp

New"Not good "
2/6
Ricardo M.14 days ago · 1 review

Je kan maar 1 item per keer bestellen. En de prijs is ook veelste hoog

New"Excellent"
6/6
Jennifer v.14 days ago · 6 reviews

Heerlijk gegeten, aardig personeel, lekkere toetjes en leuke sfeer in het restaurant!

New"Excellent"
6/6
Jennifer v.14 days ago · 6 reviews

Heerlijk eten, elke keer weer! Ook de witte chocolade cheesecake is ontzettend lekker!

New"Very good"
5/6
Jennifer v.14 days ago · 6 reviews

Heerlijk eten en een sfeervol restaurant! Wel wat duurder maar is het helemaal waard!

New"Excellent"
6/6
Jennifer v.14 days ago · 6 reviews

Ontzettend lekker gegeten, aardig personeel en een hele goede sfeer!

"Very good"
5/6
Petruschka M.14 days ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten, service was een beetje traag en rommelig. Maar de attitude van ze was wel top. Goede sfeer. Wel een aanrader

"Excellent"
6/6
Lucas P.15 days ago · 1 review

Fantastisch!! Het was gewoon een superleuke avond met geweldig lekker eten. Echt genoten.

"Very good"
5/6
Cheumi L.19 days ago · 1 review

Fantastisch service vsn aardige “leidinggevende “? Hij eerkt al vanaf begin daar.. Zo aardig, dat maak je niet overal meer mee!

"Very good"
5/6
Richelle M.19 days ago · 1 review

Heel vriendelijk personeel! Snelle service! We hebben erg genoten van onze ervaring bij Chou Chou!

"Excellent"
6/6
Daniëla M.20 days ago · 1 review

Personeel was heel aardig, behulpzaam en enthousiast. vooral zo doorgaan!

"Very good"
5/6
Winona Sophie K.24 days ago · 1 review

Super Restaurant! Alles hat schnell und unkompliziert geklappt! Die Einführung in das Bestellsystem war einwandfrei! Tolle Mitarbeiter!!

"Very good"
5/6
RH T.24 days ago · 1 review

Eten was oké en de drankjes waren lekker, de sfeer was top.

"Not good "
2/6
Ron D.a month ago · 1 review

€ 260 afrekenen voor 2 volwassen en 2 dochters was OK geweest,als het eten het waard was geweest. Dit is hier niet het geval, het eten was extreem zout. Dit is natuurlijk ook een manier om extra drank te verkopen. Wij komen hier niet meer terug !

"Very good"
5/6
Lizzy N.a month ago · 4 reviews

Heerlijk gegeten voor mijn verjaardag. Ook erg fijn dat je met een tablet kunt bestellen.

"Excellent"
6/6
Lizzy N.a month ago · 4 reviews

Chouchou is mijn favoriete restaurant in Den Haag. Het menu is niet heel groot, maar dat maakt helemaal niets uit aangezien de porties vullend zijn. Het eten is er heerlijk. Op drukke dagen is de kwaliteit vaak wel iets minder, maar doorgaans altijd lekker.

"Excellent"
6/6
Liza M.a month ago · 1 review

6 juni jl. gegeten bij ChouChou. Menu is naar mijn mening kleiner geworden dan toen voor de coronatijd. Ondanks de kleinere menu is het eten nog steeds goed. Bij de warme gerechten is het eten ook goed warm. Sfeer is ook goed, mooi en gezellig restaurant. Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Fleur G.a month ago · 5 reviews

Heerlijk eten, hele goede service. Alleen jammer dat je 1 gerecht per 15 minuten kan bestellen, maar de porties zijn wel goed.

"Excellent"
6/6
Eveniella G.a month ago · 1 review

Chevere!! Heerlijk gegeten. Vriendelijke host Bea! Ga zo door, groetjes uit Bonaire

"Excellent"
6/6
Nina S.a month ago · 9 reviews

Erg gevarieerd eten, snelle service (ook op de zondag)! Alles smaakte goed

"Excellent"
6/6
Bea I.a month ago · 1 review

Great atmosphere, great food and great service! Location is perfect

"Good"
4/6
Samatha S.a month ago · 1 review

Goed eten, fijne sfeer en personeel is vriendelijk. Enige waar wij tegen aan liepen is dat wij pas na 15 min een volgend gerechtje konden bestellen op de side dishes na.

"Excellent"
6/6
A R.a month ago · 2 reviews

Very very nice 👍 we wil visit again soon with our friends

"Average"
3/6
Samira K.a month ago · 1 review

Sommige gerechten out of stock en lang wachten op je bestelling. 15 min wachttijd tussen elk gerecht vind ik heel storend

"Very good"
5/6
Ralf D.a month ago · 1 review

Erg leuke en gezellige sfeer en eten was erg lekker!

"Excellent"
6/6
Kamila W.2 months ago · 1 review

amazing thanks for your service 👍🏼 😀 🙏 lekker eten

"Good"
4/6
John-Paul B.2 months ago · 2 reviews

Zaak ziet er goed uit, leuke sfeer. Eten uitstekend, echt er veel niet op voorraad en dat was zonde.

"Very good"
5/6
Jeffrey K.2 months ago · 2 reviews

Prachtige zaak, super goede service van bediening en de cocktails zijn zalig

"Excellent"
6/6
Jessica S.2 months ago · 1 review

1 van mijn favoriete restaurants 👍🏽 kom zeker terug 👏🏽

"Not good "
2/6
Meisa B.2 months ago · 1 review

Was helemaal niet bijzonder, weinig keus, weinig halal opties raad ik zeker niet aan

"Very good"
5/6
Teyler t.2 months ago · 1 review

Leuke sfeer en mooi restaurant eten was prima gezellige avond gehad

"Excellent"
6/6
Marc B.2 months ago · 1 review

Beautiful Restaurant near the Food Hall in Scheveningen. Expensive, but high quality food, so that's no problem. We'll come again for sure. 😎👍

"Excellent"
6/6
Kimberly B.2 months ago · 1 review

Heerlijk! Echt alles! Aanrader Aankleding ook erg sfeervol. We hebben echt genoten

"Very good"
5/6
Ria L.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fijn personeel. Relaxte sfeer. Een tip van ons is om eens de messen te laten slijpen!

"Excellent"
6/6
Shayna B.2 months ago · 1 review

Food was fresh and high quality, going for the third time this week!!

"Excellent"
6/6
Gilbert V.2 months ago · 1 review

Je zit wel dicht op elkaar, eten is heel goed.

"Very good"
5/6
Sacha J.2 months ago · 1 review

Niet heel veel keus qua eten, maar het eten zelf is wel ontzettend lekker. Vindt dat de bediening wel iets beter kan. Lege borden bleven soms nog erg lang staan op tafel terwijl het volgende gerecht al kwam.

"Excellent"
6/6
Raveena K.2 months ago · 1 review

Eten was top en het personeel was super vriendelijk, echt voor herhaling vatbaar.

"Average"
3/6
Roshni M.2 months ago · 1 review

Lamskotelet, ribeye en pork had wat meer zout en smaak mogen hebben het liefst met houtskool gegrild. Het is leuk om bij het raam te zitten, maar de zon maakt het op een gegeven wel heel warm binnen. Aardig personeel en goeie service. En als uitschieter heerlijke cocktail!!

"Excellent"
6/6
Agnes K.2 months ago · 1 review

Tolles Restaurant. Immer wieder gerne! Super lecker und toller Service!

"Excellent"
6/6
Chantal D.2 months ago · 7 reviews

De sfeer, bediening en het lekkere eten is echt top

"Excellent"
6/6
Christie G.2 months ago · 1 review

Geweldig! Het eten was super lekker en echt meer dan waar voor je geld. Ook de bediening was erg vriendelijk

"Excellent"
6/6
Jeroen L.2 months ago · 1 review

Great restaurant. Definitely one that I would recommend to others.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.