Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Elst
Centre
Restaurant LEF - Elst
Restaurant LEF - Elst Reviews

Restaurant LEF - Elst

Photo of restaurant Restaurant LEF - Elst in Centre, Elst

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant LEF - Elst (207)

Read what people think about Restaurant LEF - Elst. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant LEF - Elst before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant LEF - Elst and book a table with confidence!

5.2/6

207 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
690
578
423
312
24
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Average"
3/6
Quandoo Diner5 days ago · 1 review

Ik had er meer van verwacht. Zeker gezien de prijzen.

"Average"
3/6
Quandoo Diner16 days ago · 1 review

Alertheid personeel kan beter. Inhoudelijk prima. Service was ook goed

"Excellent"
6/6
Geert G.21 days ago · 1 review

Het was een 3 gangen verrassing menu van de kok….het was om te smullen!!!👍👍👏👏

"Very good"
5/6
Hans V.21 days ago · 1 review

Het voorgerecht was geweldig. Mijn hoofdgerecht was te veel vlees

"Excellent"
6/6
Fred V.a month ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten in een rustige en gezellige sfeer. We komen zeker terug

"Average"
3/6
Ine V.a month ago · 1 review

Verkeerde soep gekregen Het duurde enorm lang voordat t volgende kwam. Met z’n 4e en dan liggen er maar 3 macaroni op en 3 bonbons rest wel 4. En erg duur vergeleken met andere

"Very good"
5/6
Conny v.a month ago · 1 review

Hier voor de eerste keer gegeten. Het was superlekker en een gezellige sfeer binnen. Eerst buiten koffie gedronken, op een groot half overdekt terras. Personeel ook erg vriendelijk. Verder hoorden wij dat je ook iedere dag kunt lunchen, dus daar komen we zeker een keer voor terug.

"Average"
3/6
Jannie W.a month ago · 1 review

Het voorgerecht was heerlijk, diamantjes was pezig en rauw. Aardige bediening

"Very good"
5/6
Gea V.2 months ago · 1 review

We werden vriendelijk ontvangen en hoewel de tafel al voor onze High Tea gedekt was, werd ons de mogelijkheid geboden om voor een andere tafel te kiezen. Dit was niet nodig; er was immers al aan onze wens voor een bepaalde plek in de ruimte voldaan. (Dit i.v.m. een gehoorbeperking). De bediening blééf vriendelijk en enthousiast en ook was er rekening gehouden met bep. allergieën. Deze High Tea was verre van traditioneel en zag er niet alleen mooi gepresenteerd uit, maar de smaakpapillen hebben ook erg genoten. Een aanrader! Ikzelf kom gauw weer eens langs voor mijn favoriet: de Steak Tartaar. Tot dan!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Fijne bediening en altijd een welkom gevoel! Lunch was lekker met een heerlijk zonnetje op het terras😎

"Good"
4/6
Janet B.2 months ago · 1 review

Het is een gezellig restaurant met leuk personeel. We waren de enige gasten en moesten alsnog lang wachten op ons eten. Dat was een beetje jammer.

"Average"
3/6
Maurice V.2 months ago · 1 review

Eten was echt top, maar het duurde zo lang dat we alles naar binnen moesten proppen om als laatste te arriveren in het (mooie) theater de Kik. En met Rob Scheepers die met argusogen kijkt wie-o-wie zo laat nog binnenkomt was het al met al een teleurstellende ervaring.

"Average"
3/6
Hetty R.2 months ago · 1 review

We hadden een high tea, maar echt lang wachten tussen gerechten door. Ruim 2 uur gezeten.

"Very good"
5/6
Michaëla G.2 months ago · 1 review

Was geweldig. We hebben heerlijk gegeten en genoten van de gezelligheid.

"Good"
4/6
Astrid J.3 months ago · 1 review

Weer even gezellig bijgekleurd met mijn moedertje in mijn oude dorpje😉, heerlijk op het terras!

"Not good "
2/6
Chantal S.3 months ago · 1 review

Heel weinig keus in gerechten. Er was er ook 1 niet meer beschikbaar. Dat werd niet gezegd toen de menukaart kwam. Personeel wist niet wat het allemaal was. Vrij duur.

"Good"
4/6
Rik L.3 months ago · 1 review

Raar dat het enige vegetarische hoofdgerecht wel op de kaart stond, maar al twee weken niet besteld kon worden. Verder goed gegeten.

"Average"
3/6
Ingrid v.3 months ago · 1 review

de keuze was niet echt reuze,,wat we gekozen hadden was oke

"Very good"
5/6
Jolanda V.3 months ago · 1 review

Zeer vriendelijke en attente bediening. Mooie presentatie van heerlijk eten.

"Excellent"
6/6
Jimmy W.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten&drinken Zonder wachten vriendelijke spontane mensen rustig we komen vaker terug,

"Very good"
5/6
Toon V.4 months ago · 1 review

Heerlijk geluncht, verrassende gerechten en met vlotte en attente bediening.

"Very good"
5/6
Mirjan C.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten bij Lef. Je krijgt n rijkelijk belegde boterham.

"Very good"
5/6
mirjam a.4 months ago · 1 review

Alles was super. Heerlijk gegeten, en de bediening was erg vriendelijk

"Very good"
5/6
Esther F.4 months ago · 1 review

Top! Zeker de jongeman die ons bediende! Die heeft het begrepen!

"Very good"
5/6
Grace J.4 months ago · 1 review

In Elst een menukaart waar je andere dan de traditionele gerechten kunt kiezen. Heel lekker ook!

"Excellent"
6/6
Guy J.5 months ago · 1 review

Heerlijk eten en uitstekende service! Zeker een aanrader in Elst!

"Excellent"
6/6
hanneke B.5 months ago · 1 review

Het was heel erg goed ..kom er zeer zeker terug

"Excellent"
6/6
Coby K.5 months ago · 3 reviews

Fantastisch lekker gegeten. Heeft maar weer eens bevestigd waarom dit ons favoriete restaurant in elst is. Mooie gerechten met gewaagde smaken gecombineerd. Altijd een aanrader dit restaurant.

"Good"
4/6
Jm C.5 months ago · 1 review

Eten was uitstekend bediening iets minder voor herhaling vatbaar hoor.

"Very good"
5/6
Froukje R.6 months ago · 1 review

Heel gezellig, goed verzorgd en heerlijk eten en heel vriendelijke bediening

"Good"
4/6
Janneke B.6 months ago · 1 review

Lekker gegeten, het was wat koud binnen en de bediening was vriendelijk en netjes maar ze kwamen een paar handen tekort.

"Very good"
5/6
Maurice M.6 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel en heel lekker eten; de prijzen zijn acceptabel

"Excellent"
6/6
Manin V.6 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening, originele kaart, goed eten en mooie opmaak van de borden.

"Very good"
5/6
Monique T.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten tijdens 1e kerstdag. Gerechten waren stuk voor stuk heel bijzonder en lekker en de bediening was super aardig. Hier komen we zeker terug!!

"Excellent"
6/6
Rob G.7 months ago · 1 review

Fantastische avond gehad, bijzondere creaties in het eten en de sfeer was relexed

"Average"
3/6
Adry N.7 months ago · 1 review

Te weinig aandacht voor de klant, kleine klacht voor slecht gefileerde vis!!!

"Very good"
5/6
Arie D.7 months ago · 1 review

Het was een geweldig goed verzorgd zeer gevarieerd kerstmenu We hebben genoten

"Very good"
5/6
Ria P.7 months ago · 1 review

De bediening was vriendelijk en het eten was goed. Zeker een aanrader!

"Very good"
5/6
Dorien V.7 months ago · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten bij LEF en we zaten in een rustige hoek waar we elkaar goed konden verstaan.

"Excellent"
6/6
barry p.7 months ago · 1 review

Lekker geluncht, was super. Er hangt een goede sfeer en vriendelijke medewerker.

"Excellent"
6/6
Nancy W.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Ik ga zeker nog een keer terug.

"Average"
3/6
Gerard J.7 months ago · 1 review

Het eten was prima, alleen hadden er wat meer groetes bij het gerecht mogen zitten, friet moet appart bij besteld worden. Teve was het erg koud in het restaurant. Prijs kwaliteit kan wat beter.

"Very good"
5/6
Anne T.8 months ago · 1 review

Heerlijke, verrassende gerechten en vriendelijk en kundig geholpen. Goede portie grootte

"Very good"
5/6
Marga v.8 months ago · 1 review

Het personeel is vriendelijk, eten was heerlijk en mooi opgemaakt.

"Good"
4/6
angelique H.8 months ago · 1 review

Prima eten. Koffie kwaliteit normaal. Zeer vriendelijke bediening. had wel een kaarsje op tafel mogen staan voor de gezelligheid. Wel koud binnen.

"Good"
4/6
Frank P.8 months ago · 1 review

Een Prettige ambiance, eten lekker en goed verzorgd. Redelijk verfijnd. Kleinminpuntje: frietjes waren erg hard.

"Very good"
5/6
Rob t.8 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel, gezellige ruimte, lekkere hapjes, zoetigheid had wat meer mogen zijn. Meer wat wat meer mogen zijn, meer macaroni.

"Average"
3/6
Marion V.8 months ago · 1 review

Relatief kleine portie, geen garnituur. Prijzig voor wat je krijgt.

"Very good"
5/6
Yvonne H.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en goede wijn. Fijne bediening erg vriendelijk .

"Excellent"
6/6
Martijn F.8 months ago · 1 review

Het personeel was vriendelijk en de lunch was lekker en voldoende.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.