Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Restaurant Quartier Latin
Restaurant Quartier Latin Reviews

Restaurant Quartier Latin

French, European

Dishes priced around22€

Photo of restaurant Restaurant Quartier Latin in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Quartier Latin (15)

Read what people think about Restaurant Quartier Latin. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Quartier Latin before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Quartier Latin and book a table with confidence!

5.4/6

15 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
68
55
42
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Gloria W.11 days ago · 1 review

Great ambiance surpassed by the exquisitely prepared meals. Delicious !

"Very good"
5/6
Shireen V.a month ago · 1 review

Het was weer heerlijk en gezellig! Prachtige tafel gekregen voor in het restaurant

"Very good"
5/6
Gert W.7 months ago · 1 review

Heerlijke avond gehad. Genoten van de Franse sfeer en de Franse gerechten. Top!

"Excellent"
6/6
Edith T.2 years ago · 1 review

As always, the food was great,! I will always come back here.

"Excellent"
6/6
Tanja H.4 years ago · 1 review

Goed gegeten, sympathieke bediening. Gezellig getafeld. Goed om te onthouden!

"Excellent"
6/6
Rob C.5 years ago · 1 review

We komen al jaren bij Quartier Latin. De sfeer is gemoedelijk, gastvrij en persoonlijk. Er wordt op hoog niveau gekookt en dat tegen een schappelijke prijs.

"Very good"
5/6
Rein N.5 years ago · 1 review

Goede vriendelijke ontvangst, mooi menu tegen redelijke prijs. Een aanrader als je klassiek Frans wil eten: geen modieuze liflafjes, maar de echte Franse keuken.

"Good"
4/6
Arthur P.6 years ago · 1 review

Dinner for two - had duck with red wine. Great food, wine selection was not up to date, however. Would recommend the duck! Was lovely, thanks.

"Very good"
5/6
wim d.7 years ago · 2 reviews

'Quartier Latin' ligt midden in een gezellige, Amsterdamse winkelstraat: de Utrechtsestraat. Het wordt gerund door een erg aardig stel. De ontvangst is warm. De menukaart is gevarieerd en goed. We hebben lekker gegeten voor een redelijke prijs.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Traditionele Franse keuken maar buitengewoon goed klaar gemaakt Voor de tweede keer geweest en weer zeer goed gegeten We komen zeker nog een keer terug.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Weer ontzettend lekker gegeten hier op een zaterdagavond: perfect bereide coquilles met zeewier, heerlijke zeewolf in saffraansaus, prima gemengde vis spies. Lekkere sauvignon blanc huiswijn daarbij. Prima creme brulee en donkere chocolade mousse toe. Geen modieuze hippe dure onzin hier, gewoon heel erg lekker eten tegen zeer redelijke prijzen (zeker voor Amsterdam). Alleen de jonge vrouwelijke bediening had wat warmer en attenter gemogen. Anders waren het 6/6 punten geweest.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben heerlijk gegeten en een ontzettend gezellig sfeertje , de gast heer is werkelijk geweldig! Het reserveren ging niet van het lije dakje maar alles kwam goe ! We zien elkaar weer in de toekomst, Met vriendelijke groet, marjan

"Good"
4/6
TT W.7 years ago · 3 reviews

Very expensive for the small portions they serve. Taste is not bad and their service is simple. The person who served us was kind. Very small and old restaurant.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben heerlijk gegeten. Franse specialiteiten o.a. als voorgerecht slakken. Daarna zalm met saus. En als nagerecht een mango toetje met stukjes lange vingers. De bediening was vriendelijk en zette ook Franse cd's op voor de sfeer. Ook lette hij op de tijd, omdat we daarna een afspraak hebben, waar we mooi op tijd waren. Echt top!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Klassiek Frans restaurant. Aangename muziek op de achtergrond. Heerlijk eten, prettige bediening. Een van de weinige restaurants waar je op zijn frans nog een menu aantreft op de kaart.