Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Voorschoten
centrum
Ristorante Va Bene
Ristorante Va Bene Reviews

Ristorante Va Bene

Italian, Mediterranean

Dishes priced around28€

Photo of restaurant Ristorante Va Bene in centrum, Voorschoten

Fast and free booking for:

Reviews of Ristorante Va Bene (52)

Read what people think about Ristorante Va Bene. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ristorante Va Bene before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ristorante Va Bene and book a table with confidence!

5.3/6

52 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
625
518
48
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
karen d.4 days ago · 1 review

Geweldig op alle fronten, we zaten heerlijk buiten. Absolute aanrader.

"Excellent"
6/6
Petra L.a month ago · 1 review

Lekker eten in Italiaanse sfeer. Alles klopt. Heerlijke antipasti en daarna een heerlijke pasta aan tafel klaargemaakt. Super bediening.

"Excellent"
6/6
Rob B.a month ago · 1 review

Heerlijk echt Italiaans gegeten, met veel zorg bereid. heel gezellige sfeer! Komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Patrick V.a month ago · 1 review

Heerlijk eten en super leuke bediening / personeel Top avond ☀️🥂🎉

"Excellent"
6/6
Margaret B.a month ago · 1 review

Terrific meal, terrific service, we’ll be back … a lot!

"Very good"
5/6
Evelyn H.2 months ago · 1 review

Prettige ambiance en enthousiaste bediening . Eten was lekker, kon iets warmer

"Good"
4/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Was leuk om weer eens bij Va Bene te eten. Goede bediening en het was prima.

"Very good"
5/6
Steve G.2 months ago · 1 review

Great service. Wine was perfect, including temperature . Complimentary bruschetta to start followed by 4 very good, although slightly expensive main courses

"Very good"
5/6
Parker R.2 months ago · 1 review

Eten leek traditioneel Italiaans, sommige gerechten vielen alleen een beetje tegen.

"Good"
4/6
D M.2 months ago · 1 review

Zeker lekker gegeten, mogen wel wat attent zijn op het bijvullen van het glas, ietwat aan de prijs, wel goed gegeten!

"Good"
4/6
Josee B.2 months ago · 1 review

Gezellig en prima eten. Niet heel goedkoop. Lieve bediening maar niet alles klopte

"Good"
4/6
A.H. W.2 months ago · 1 review

Had thuis Zwaardvis uitgezocht, hetgeen niet beschikbaar bleek, maar kabeljauw was ook heerlijk.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Super gegeten! Top kwaliteit wederom. Hele fijne bediening ook. We gaan weer vaker komen

"Excellent"
6/6
Angelique V.3 months ago · 1 review

Va Bene!!! We hebben van het begin tot het einde genoten van een heerlijk Valentijnsmenu in het sfeervolle restaurant! Prettige bediening en mooie gerechtjes die met zorg waren gekozen en bereid. We hebben een heerlijke avond gehad!

"Very good"
5/6
Patrick R.3 months ago · 1 review

Goede, vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. Goede bereiding maaltijd, smaakte prima. Complimenten aan de koks. Leuke ontspannen sfeer.

"Very good"
5/6
Jodi K.3 months ago · 1 review

Positief, lekker gegeten in een ongedwongen sfeer Een goed italiaans restaurant

"Excellent"
6/6
G R.4 months ago · 1 review

Gezellig restaurant. Eten was echt super lekker! De wijn ook top. Vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Daniel P.4 months ago · 1 review

cozy place to grap dinner. We had 2 pizza's that where great. Friendly service.

"Good"
4/6
J S.4 months ago · 2 reviews

Heerlijk glutenvrij gegeten, goede bediening. Het was wel druk, tafels dicht op elkaar, we konden elkaar slecht verstaan.

"Very good"
5/6
Esther M.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, leuke bediening. Gezellige avond. Pasta’s waren heerlijk. Aanrader

"Excellent"
6/6
Annemieke F.4 months ago · 1 review

Het was heerlijk, leuk personeel, genoten echt een aanrader, top

"Very good"
5/6
Mike M.4 months ago · 1 review

Sfeervol restaurant met vriendelijke / vlotte bediening en natuurlijk lekker eten

"Good"
4/6
Robert S.5 months ago · 1 review

Gezellige ambiance en een prettige bediening en een goede keuken.

"Excellent"
6/6
Margreet D.5 months ago · 1 review

Heerlijk menu en mooie wijnen erbij. Een aanrader, wij komen terug.

"Very good"
5/6
Denise D.5 months ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijk personeel! Genoten! We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Eduard d.5 months ago · 1 review

gewoon goed, geen meer woorden voor nodig, helaas moet dat

"Excellent"
6/6
Frits B.5 months ago · 1 review

Prettig gezelschap en attente bediening. We voelden ons zeer welkom! Op naar een volgende keer genieten bij Va Bene!

"Excellent"
6/6
Daniëlle A.5 months ago · 1 review

Super lekker gegeten, leuke sfeer heel gastvrij en vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Een echte aanrader!

"Very good"
5/6
Trudy J.5 months ago · 1 review

Wat een mooie zaak, leuke kerstsfeer en we hebben heerlijk gegeten!

"Very good"
5/6
Petra J.5 months ago · 1 review

Super gezellige sfeer. Gezellige vriendelijke mensen. Bediening top en heerlijk eten. Zeker een aamrader!

"Excellent"
6/6
Mirugia R.5 months ago · 1 review

Een fantastisch restaurant. Italiaans eten om van te genieten. De prijs-kwaliteit verhouding is ook prima.

"Excellent"
6/6
Marian H.6 months ago · 1 review

Was een top avond met een wild menu We hebben genoten

"Excellent"
6/6
Annemarie S.6 months ago · 1 review

(H)eerlijk Siciliaans eten, fijne sfeer, goeie service. We komen graag weer!

"Excellent"
6/6
norbert k.6 months ago · 1 review

friendly service, delicious Italian food, good wine advise, cosy atmosphere

"Excellent"
6/6
Esmeralda v.6 months ago · 1 review

Wat een fantastische avond, echt pure verwennerij qua eten en gastvrijheid. Italië op z’n mooist, in Voorschoten!

"Very good"
5/6
Carly V.6 months ago · 1 review

Het verrassingsmenu was heerlijk en het personeel is zeer vriendelijk!

"Excellent"
6/6
Rob v.6 months ago · 1 review

We hebben een fantastische avond gehad in Va Bene. Een gezellige sfeer gekoppeld aan vriendelijke bediening en heerlijk eten en drinken. We raden iedereen aan hier eens te gaan dineren!

"Very good"
5/6
Greet v.7 months ago · 1 review

We hebben wederom genoten. Lekker eten goede bediening perfect 👍

"Very good"
5/6
Anne P.7 months ago · 1 review

Dit restaurant is top. Je waant je in Italië. Wij komen zeker terug. De kwaliteit van het eten, de wijn, de sfeer en het personeel is erg goed. Een minpuntje is de akoestiek en de onnodige muziek.

"Good"
4/6
Peter M.7 months ago · 1 review

Echt lekker gegeten en zeer gastvrij personeel. Voor herhaling vatbaar!

"Good"
4/6
Marloes N.7 months ago · 1 review

Lekker eten. Vond dat pastagerecht vullender was dan hoofdgerecht. Beiden waren erg lekker.

"Excellent"
6/6
Jolanda R.8 months ago · 1 review

Geweldige avond gehad! Eten was heerlijk en bediening erg aardig. Gezellig restaurant kortom we hebben genoten! Gaan gauw weer terug.

"Excellent"
6/6
Anouk v.8 months ago · 2 reviews

Eten en bediening was top! Zouden zeker nog een keer hier eten

"Excellent"
6/6
Liam K.8 months ago · 1 review

Leuke ervaring met erg welkomend personeel. Dit is zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Yme M.8 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was geweldig goed

"Average"
3/6
Sharief B.a year ago · 1 review

Good atmosphere; starters were great. Long wait for main course, mostly not enough cooked

"Excellent"
6/6
Leontine K.a year ago · 1 review

Als vanouds weer reuze gezellig en heerlijk gegeten bij Va Bene. Een echte aanrader in Voorschoten.

"Very good"
5/6
P. v.a year ago · 1 review

Kwamen speciaal voor de tagliatellli met geflambeerde tartufo en parmezaan. Was heerlijk, alleen tagliatelle kon wat warmer. Ook de antipathie was heerlijk. Komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Hans D.2 years ago · 1 review

Top restaurant! Heerlijk eten, heel leuk personeel en gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
Desiree V.2 years ago · 1 review

Hellaas kon het eten niet door gaan. Ze hadden kortsluiten gehad in de keuken. Waardoor het restaurant niet open kon. Normaal is het altijd super goed als we gaan eten. Fijn personeel super goed eten.