Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Voorschoten
centrum
Ristorante Va Bene
Ristorante Va Bene Reviews

Ristorante Va Bene

Italian, Mediterranean

Dishes priced around28€

Photo of restaurant Ristorante Va Bene in centrum, Voorschoten

Fast and free booking for:

Reviews of Ristorante Va Bene (67)

Read what people think about Ristorante Va Bene. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ristorante Va Bene before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ristorante Va Bene and book a table with confidence!

5.2/6

67 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
631
523
411
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Ben V.6 hours ago · 2 reviews

Aangenaam verrast door de ambiance en de hoge kwaliteit van het eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

New"Excellent"
6/6
Shirley L.5 days ago · 1 review

Zo als gewoonlijk is het eten heerlijk. Samen met andere restaurants gasten hebben wij voetbal gekeken. Super gezellig!

New"Excellent"
6/6
Evi T.7 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede service, alles klopte. Komen snel weer terug!

New"Excellent"
6/6
Hans W.7 days ago · 3 reviews

Weer heerlijk gegeten met een uitstekende bediening. Was weer gezellig. Goede sfeer!

"Good"
4/6
Hans v.20 days ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst, modern gedekte tafel, prima hoofdgerecht voorafgegaan door brusquetta van het huis, afsluiter koffie met limoncello van het huis. Sfeer echt Italiaans!

"Very good"
5/6
Petra P.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. We voelden ons welkom. Complimenten iedereen

"Average"
3/6
RONALD G.a month ago · 1 review

Het eten was lekker maar niet bijzonder. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet passend. De hoeveelheid kwam niet overeen met wat er op de kaart stond vermeld en de garnering was aan de matige kant. De wijnen zijn heerlijk en de ambiance is prima.

"Excellent"
6/6
Bernd J.a month ago · 1 review

Goede kaart, zeer lekker gegeten en meer dan prima personeel

"Very good"
5/6
Iwona J.a month ago · 2 reviews

Lekker eten, vriendelijke bediening We moesten wel lang wachten voor de hoofdgerecht

"Good"
4/6
wim H.a month ago · 1 review

Het eten was prima maar de setting was lawaaierig met te veel mensen op elkaar je privacy was ver te zoeken.

"Very good"
5/6
Anne H.a month ago · 1 review

Lekker gegeten, luidruchtige mevrouw achter ons maar daar kunnen jullie niks aan doen.

"Excellent"
6/6
Monique S.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellig en attente service. Zeker aan te raden

"Excellent"
6/6
Frans F.a month ago · 1 review

Gezellig ontvangen en perfecte service. Snel weer een keer gaan eten!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten goed personeel erg vriendelijk. Zeker aan te raden.

"Good"
4/6
Hubert-Jan V.2 months ago · 1 review

De plank met diverse kleine gerechten was voortreffelijk! Het gerecht met parelcouscous en het vleesgerecht zag er goed uit, maar zat weinig smaak aan. Bediening was supervriendelijk!!

"Excellent"
6/6
karen d.2 months ago · 1 review

Geweldig op alle fronten, we zaten heerlijk buiten. Absolute aanrader.

"Excellent"
6/6
Petra L.3 months ago · 1 review

Lekker eten in Italiaanse sfeer. Alles klopt. Heerlijke antipasti en daarna een heerlijke pasta aan tafel klaargemaakt. Super bediening.

"Excellent"
6/6
Rob B.3 months ago · 1 review

Heerlijk echt Italiaans gegeten, met veel zorg bereid. heel gezellige sfeer! Komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Patrick V.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten en super leuke bediening / personeel Top avond ☀️🥂🎉

"Excellent"
6/6
Margaret B.3 months ago · 1 review

Terrific meal, terrific service, we’ll be back … a lot!

"Very good"
5/6
Evelyn H.3 months ago · 1 review

Prettige ambiance en enthousiaste bediening . Eten was lekker, kon iets warmer

"Good"
4/6
Quandoo Diner3 months ago · 1 review

Was leuk om weer eens bij Va Bene te eten. Goede bediening en het was prima.

"Very good"
5/6
Steve G.4 months ago · 1 review

Great service. Wine was perfect, including temperature . Complimentary bruschetta to start followed by 4 very good, although slightly expensive main courses

"Very good"
5/6
Parker R.4 months ago · 1 review

Eten leek traditioneel Italiaans, sommige gerechten vielen alleen een beetje tegen.

"Good"
4/6
D M.4 months ago · 1 review

Zeker lekker gegeten, mogen wel wat attent zijn op het bijvullen van het glas, ietwat aan de prijs, wel goed gegeten!

"Good"
4/6
Josee B.4 months ago · 1 review

Gezellig en prima eten. Niet heel goedkoop. Lieve bediening maar niet alles klopte

"Good"
4/6
A.H. W.4 months ago · 1 review

Had thuis Zwaardvis uitgezocht, hetgeen niet beschikbaar bleek, maar kabeljauw was ook heerlijk.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner4 months ago · 1 review

Super gegeten! Top kwaliteit wederom. Hele fijne bediening ook. We gaan weer vaker komen

"Excellent"
6/6
Angelique V.5 months ago · 1 review

Va Bene!!! We hebben van het begin tot het einde genoten van een heerlijk Valentijnsmenu in het sfeervolle restaurant! Prettige bediening en mooie gerechtjes die met zorg waren gekozen en bereid. We hebben een heerlijke avond gehad!

"Very good"
5/6
Patrick R.5 months ago · 1 review

Goede, vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. Goede bereiding maaltijd, smaakte prima. Complimenten aan de koks. Leuke ontspannen sfeer.

"Very good"
5/6
Jodi K.5 months ago · 1 review

Positief, lekker gegeten in een ongedwongen sfeer Een goed italiaans restaurant

"Excellent"
6/6
G R.6 months ago · 1 review

Gezellig restaurant. Eten was echt super lekker! De wijn ook top. Vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Daniel P.6 months ago · 1 review

cozy place to grap dinner. We had 2 pizza's that where great. Friendly service.

"Good"
4/6
J S.6 months ago · 2 reviews

Heerlijk glutenvrij gegeten, goede bediening. Het was wel druk, tafels dicht op elkaar, we konden elkaar slecht verstaan.

"Very good"
5/6
Esther M.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, leuke bediening. Gezellige avond. Pasta’s waren heerlijk. Aanrader

"Excellent"
6/6
Annemieke F.6 months ago · 1 review

Het was heerlijk, leuk personeel, genoten echt een aanrader, top

"Very good"
5/6
Mike M.6 months ago · 1 review

Sfeervol restaurant met vriendelijke / vlotte bediening en natuurlijk lekker eten

"Good"
4/6
Robert S.6 months ago · 1 review

Gezellige ambiance en een prettige bediening en een goede keuken.

"Excellent"
6/6
Margreet D.7 months ago · 1 review

Heerlijk menu en mooie wijnen erbij. Een aanrader, wij komen terug.

"Very good"
5/6
Denise D.7 months ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijk personeel! Genoten! We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Eduard d.7 months ago · 1 review

gewoon goed, geen meer woorden voor nodig, helaas moet dat

"Excellent"
6/6
Frits B.7 months ago · 1 review

Prettig gezelschap en attente bediening. We voelden ons zeer welkom! Op naar een volgende keer genieten bij Va Bene!

"Excellent"
6/6
Daniëlle A.7 months ago · 1 review

Super lekker gegeten, leuke sfeer heel gastvrij en vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Een echte aanrader!

"Very good"
5/6
Trudy J.7 months ago · 1 review

Wat een mooie zaak, leuke kerstsfeer en we hebben heerlijk gegeten!

"Very good"
5/6
Petra J.7 months ago · 1 review

Super gezellige sfeer. Gezellige vriendelijke mensen. Bediening top en heerlijk eten. Zeker een aamrader!

"Excellent"
6/6
Mirugia R.7 months ago · 1 review

Een fantastisch restaurant. Italiaans eten om van te genieten. De prijs-kwaliteit verhouding is ook prima.

"Excellent"
6/6
Marian H.8 months ago · 1 review

Was een top avond met een wild menu We hebben genoten

"Excellent"
6/6
Annemarie S.8 months ago · 1 review

(H)eerlijk Siciliaans eten, fijne sfeer, goeie service. We komen graag weer!

"Excellent"
6/6
norbert k.8 months ago · 1 review

friendly service, delicious Italian food, good wine advise, cosy atmosphere

"Excellent"
6/6
Esmeralda v.8 months ago · 1 review

Wat een fantastische avond, echt pure verwennerij qua eten en gastvrijheid. Italië op z’n mooist, in Voorschoten!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.