Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Castricum
Centre
Sushi en Grill Restaurant Sakura
Sushi en Grill Restaurant Sakura Reviews

Sushi en Grill Restaurant Sakura

Japanese, Asian, Sushi

Photo of restaurant Sushi en Grill Restaurant Sakura in Centre, Castricum

Fast and free booking for:

Reviews of Sushi en Grill Restaurant Sakura (361)

Read what people think about Sushi en Grill Restaurant Sakura. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sushi en Grill Restaurant Sakura before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sushi en Grill Restaurant Sakura and book a table with confidence!

5.2/6

361 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
6190
5109
438
312
27
15
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Marion v.a day ago · 1 review

Voor de tweede keer gegeten. Super lekker en veel keus . Vriendelijk personeel . Het is echt een aanrader.

New"Very good"
5/6
marcel h.6 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Goeie smaken! De vis goed en vers. Top

New"Excellent"
6/6
Sheila M.8 days ago · 1 review

Heerlijk en vers gegeten. Wij hebben genoten alles was prima voor elkaar!

New"Good"
4/6
Joy K.9 days ago · 31 reviews

Lekkere sushi, alles proeft vers. Het enige wat minder is, is dat ze niet zo snel zijn. Maar voor de rest is het heerlijk!

"Good"
4/6
Jolanda D.14 days ago · 5 reviews

Het eten was heerlijk, veel keus. Gezellig restaurant en vriendelijk personeel.

"Not good "
2/6
Carolien v.15 days ago · 1 review

Achterin de zaal werd een luier van een baby verschoond, waardoor het enorm naar poep rook. Dit is toch echt over mijn grenzen..

"Very good"
5/6
Frans v.17 days ago · 1 review

Heerlijke sushi’s goed concept. Vonden met briefje prettiger dan met qr code bestellen, vlotte bediening.

"Very good"
5/6
Simone P.25 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Smakelijk en goede kwaliteit. Bediening erg vriendelijk. Gauw weer terug 😀

"Good"
4/6
Bernard G.25 days ago · 1 review

Zoals gewoonlijk alles prima in orde en lekker gegeten. Eten was prima , echter wij als vaste gasten hebben het idee dat er een andere kok in de keuken stond. Rijst en opmaak van de sushi was iets anders dan we daar gewend waren. Maar nog steeds lekker gegeten en we komen terug.

"Excellent"
6/6
Carola K.a month ago · 1 review

Zoals altijd ontzettend lekker gegeten! Je kunt rustig bestellen en er zit geen haast achter. Ook het opruimen tussen de gangen door wordt keurig bijgehouden. Tot de volgende keer…

"Excellent"
6/6
Monique d.a month ago · 1 review

Heerlijk eten, leuke en vriendelijke bediening en alles was perfect geregeld.

"Excellent"
6/6
Bram S.a month ago · 1 review

Eten was top en service ook zeker een aanrader en kom zeker terug

"Excellent"
6/6
Paul O.a month ago · 2 reviews

Door drukte werden diverse gerechten helemaal niet geserveerd. Gaf nogal wat verwarring aan tafel.

"Excellent"
6/6
S. v.a month ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten! Lekkere diverse gerechtjes. Komen zeker nog een keer terug

"Excellent"
6/6
Marta D.2 months ago · 2 reviews

Fantastische sushi en andere gerechten met vriendelijke bediening! Een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Trudy V.2 months ago · 1 review

Heerlijk ontspannen gegeten! Goeie kwaliteit! En als je 65 bent krijg je korting! Hoe leuk is dat? X

"Very good"
5/6
Ingrid H.2 months ago · 1 review

Heerlijke sushi! Delicate smaak, prima porties en goede klantvriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Sem B.2 months ago · 1 review

Fantastisch lekker goeie service en heerlijk eten . Zeker een aanrader

"Excellent"
6/6
Ruud V.2 months ago · 23 reviews

Het was weer ouderwets goed in ons favoriete restaurant. Gezellige en vlotte bediening, geen lange wachttijden en alles wat warm moest zijn, was dat ook. Tot de volgende keer.

"Good"
4/6
Carmen B.2 months ago · 1 review

Hoewel ik best wel een aantal slechte recensies had gelezen vond ik het wel het meevallen.Heb hier vaker gegeten en ik heb altijd lekker gegeten en het was ook weer gewoon lekker eten.Niet lang hoeven wachten.Vriendelijk personeel.Het enige wat mij opviel is dat je minder krijgt als voorheen en dat het een stuk duurder is maar wat is niet duurder geworden.Het mag best voor die prijs als voorheen worden want het was wel een beetje karig wat je geserveerd kreeg.

"Very good"
5/6
marita m.2 months ago · 1 review

we hebben heerlijk gegeten, maar de 1ste ronde liet lang op zich wachten. in de 3de ronde kwamen nog bestellingen van de 1ste ronde

"Very good"
5/6
Olivette V.2 months ago · 115 reviews

het was druk waardoor de bestellingen soms wel erg lang duurde, sommige sushi was daardoor ook niet echt afgemaakt (de luxe waarvoor je moet bijbetalen) verder wel goed en om smaak, sommige sushi wel erg veel rijst. maar prima avond gehad.

"Very good"
5/6
Bianca d.3 months ago · 6 reviews

Lekker gegeten, goede service. Was niet erg druk, dus we kregen ons eten vrij snel.

"Very good"
5/6
Loek S.3 months ago · 1 review

Gezellig druk op vrijdag avond 18-04. Lekker gegeten, bediening vriendelijk en attent en het eten kwam snel op tafel. En de kwaliteit was prima. Een geslaagde avond.

"Average"
3/6
Allison V.3 months ago · 1 review

Helaas kwam een bestelling niet door. Hierdoor lang moeten wachten.

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Verrukkelijke sushi! Met name de Crispy Mayo, echt top. Onwijze aanrader! 😍

"Excellent"
6/6
Luc S.3 months ago · 1 review

Heerlijk en gevarieerd gegeten, fijne sfeer en ook prettig personeel.

"Very good"
5/6
Geralda M.3 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening, erg lekker eten. Een aanrader als je een gezellig avondje wilt eten.

"Excellent"
6/6
Leticia F.3 months ago · 2 reviews

Eten werd snel gereserveerd, je word snel en met veel enthousiasme geholpen. Naast heel veel drukte, is de service waar jodig is nogsteeds te vinden. Zeker voor herhaling vaatbaar

"Excellent"
6/6
Leticia F.3 months ago · 2 reviews

Enthousiaste service, eten is snel gereserveerd en er word super hard gewerkt. Iedereen word snel geholpen naar wens en er is een super leuke sfeer. Ik heb heerlijk gegeten!!!

"Not good "
2/6
Petra O.3 months ago · 1 review

Duurde lang voor eten kwam, soms koud en het is jammer dat je niet te horen krijgt wat het is

"Very good"
5/6
Tabitha B.3 months ago · 1 review

We werden keurig ontvangen en mochten zelf een tafel uitzoeken. De bediening kwam vrijwel direct met de code en om het eerste drankje op te nemen. De bediening was vriendelijk en correct. Het eten was weer heerlijk en we hebben prima gezeten.

"Very good"
5/6
L W.3 months ago · 2 reviews

top zoals altijd, fijne bediening, lekker gegeten. Prima porsies tot de volgende keer

"Very good"
5/6
Dave F.3 months ago · 1 review

Goede bediening en hele lekkere suhsi en vlees gerechten. Top

"Very good"
5/6
Danielle V.3 months ago · 1 review

Gezellige avond gehad met 3 kleintjes en 1 baby aan de ronde tafel 😃

"Good"
4/6
Lisette K.3 months ago · 1 review

Mooi restaurant en vriendelijke bediening. De warme gerechten waren prima maar de sushi viel tegen. De witte saus aan de binnenkant bij een aantal soorten sushi verpeste de hele smaak.

"Good"
4/6
D W.3 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Echter hadden we een plekje aan het raam gereserveerd maar hier konden we niet zitten omdat het besef was. Uiteindelijk mochten we aan een ander 2 persoons tafeltje zitten. De tafel naast ons aan het raam was de hele avond vrij. Je moest wel ff wachten op je eten, maar het was heerlijk.

"Good"
4/6
Peter d.4 months ago · 1 review

Heerlijke hapjes, 2 1/2 uur ook goeie tijd. Niet goedkoop, maar we komen zeker terug.

"Not good "
2/6
Lydia V.4 months ago · 2 reviews

Helaas duurde de tweede ronde bestellen ruim een uur totdat we onze ingevulde gerechten kregen! Sommige gerechten nooit gekregen! Drinken duurde ook veel telang ongeveer half uur! Onbeschofte chinese dame! Niet vriendelijk bij het afrekenen! Daardoor heb Ik al Met al Geen fooi gegeven erg jammer voor ons niet meer!

"Very good"
5/6
Linda H.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten en gedronken. Veel keuze, goed van smaak en vriendelijke bediening.

"Not good "
2/6
Vincent K.4 months ago · 1 review

Heb 2.5 uur de tijd bediening en op je eten wachten duurt veels te lang.

"Very good"
5/6
Robert V.5 months ago · 4 reviews

Grote verscheidenheid aan gerechtjes. Erg lekkere sushi. Goede porties. De bediening is snel, afgestemd op de maximale tijd waarbinnen je mag bestellen. Redelijk grote eetzaal, maar inrichting is zo dat je toch voldoende privacy hebt.

"Excellent"
6/6
Selina S.6 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en het personeel was erg aardig!

"Very good"
5/6
Bernard G.6 months ago · 1 review

Food and service and price were super, we willen Come soon again

"Good"
4/6
Marta D.6 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Wij hadden een leuke avond, alles was oké.

"Very good"
5/6
Yvonne D.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Tussen gerechten zit wel kwaliteitsverchil: prima tot excellent

"Very good"
5/6
Joy K.6 months ago · 31 reviews

Eten was weer verrukkelijk! Deze keer hele snelle service, normaal moet je altijd wel even wachten, maar deze keer was alles zo klaar! Genoten! 😊

"Excellent"
6/6
Chris K.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, uitgebreide kaart en uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Joy K.7 months ago · 31 reviews

Het eten is heel erg lekker! Veel keuze en ècht hele goede sushi. Het personeel is ook erg vriendelijk. Enige nadeel is dat je erg lang moet wachten, omdat ze alles vers bereiden. Het wachten is het overigens wel meer dan waard.

"Awful"
1/6
R. W.7 months ago · 1 review

Sushi was niet vers. Grill gerechten waren veel te vet en knoflook was bijna het hoofdgerecht

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.