Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
Segbroek
Sirtaki - Den Haag
Sirtaki - Den Haag Reviews

Sirtaki - Den Haag

Greek, Mediterranean, European

Dishes priced around20€

Photo of restaurant Sirtaki - Den Haag in Segbroek, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Sirtaki - Den Haag (59)

Read what people think about Sirtaki - Den Haag. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sirtaki - Den Haag before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sirtaki - Den Haag and book a table with confidence!

5.5/6

59 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
638
515
45
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Carla V.a month ago · 1 review

Altijd lieve lachende bediening heerlijk eten. Wij komen hier graag altijd als we op bezoek zijn in den haag.

"Very good"
5/6
Stefan A.a month ago · 1 review

Het is altijd leuk bij Sirtaki, wij komen er heel graag

"Very good"
5/6
Henk H.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten echt smaakvol voor herhaling vatbaar komen zeker weer terug

"Excellent"
6/6
Peter H.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten zoals altijd Vriendelijk en professioneel personeel Was weer super

"Very good"
5/6
Debi W.2 months ago · 1 review

Lkkrrrrr gegeten en top personeel ook nog...tot snel graag !!

"Excellent"
6/6
Serkan k.2 months ago · 1 review

Sehr schöne Location. Freundliche Mitarbeiter. Menü ist sehr bereit gestellt

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Lekker gegeten en hele fijne mensen in de bediening. Voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
Sandra V.2 months ago · 2 reviews

heerlijk gegeten, zoals altijd. vriendelijke en snelle bediening. wel de afgelopen jaren enorm omhoog gegaan met de prijzen.

"Excellent"
6/6
Rafal M.3 months ago · 1 review

Geweldige plek, goed eten, we zullen er zeker terugkomen , super service

"Excellent"
6/6
Esther V.3 months ago · 1 review

Kom hier al jaren altyd even vriendelijk en top service en heerlijk eten

"Very good"
5/6
Philip H.3 months ago · 1 review

Was erg goed goede bediening vrolijke sfeer netjes kortom prima

"Excellent"
6/6
Tomislav M.3 months ago · 1 review

Excellent and delicious food. Fast and professional service. Will come back for sure.

"Excellent"
6/6
Hanna B.4 months ago · 1 review

Vertrouwd, gezellig, lekker eten( altijd meer dan genoeg) saladebar werd niet zo snel bijgevuld. Soms langer wachten op bediening, maar het was erg druk

"Very good"
5/6
Sandra V.4 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel zoals altijd. Ik kom hier al meer dan 20 jaar

"Good"
4/6
Sonja E.5 months ago · 1 review

Op Valentijnsdag was het restaurant volledig bezet. Het was leuk versierd met harten (ballonnen) en de bediening liep van n leien dakje

"Very good"
5/6
trudy p.6 months ago · 1 review

HET was voor ons een tijdje geleden maar we werden hartelijk ontvangen en herkend het eten was weer fantastisch ,gaan zeker sneller terug.

"Good"
4/6
Odiel L.6 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening en lekker gegeten. Ouzo vooraf! We komen terug!

"Excellent"
6/6
martina B.7 months ago · 1 review

de mixedgrill was heerlijk en de bediening was netjes en gezellig. En voor de kerstsfeer was er een zanger. Top een echte aanrader

"Excellent"
6/6
Bojidar I.8 months ago · 1 review

It was just perfect, a good, chill place. And the food was very very delicious and high class! It was perfect!

"Good"
4/6
Richard W.8 months ago · 1 review

Lekker eten aardige bediening . Snel geserveerd . Top dus

"Very good"
5/6
Mariska d.9 months ago · 8 reviews

eten is heerlijk. leuk en gezellig om te eten., maar je kan er ook afhalen.

"Excellent"
6/6
Anja K.a year ago · 1 review

Super lekker geweldige bediening en heerlijk gegeten kom graag terug

"Excellent"
6/6
Jannie B.a year ago · 1 review

Heel vriendelijke bediening Gezellig sfeervol. En ook belangrijk , lekker eten. Ik kom er met tussenpozen al jaren. Het is goed en blijft goed.

"Excellent"
6/6
Alfred B.2 years ago · 2 reviews

Zoals altijd heel vriendelijk gezellig en veel eten dus top

"Excellent"
6/6
Tanja M.2 years ago · 2 reviews

Gezellig, sfeervol restaurant, vriendelijk personeel, heerlijk eten, een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Astrid M.2 years ago · 1 review

heerlijk gegeten! snelle en vrolijke bediening. dit is ons vaste restaurant.

"Good"
4/6
Ton G.2 years ago · 2 reviews

prettige sfeer en leuk ingericht personeel klantvriendelijk en het eten heerlijk

"Excellent"
6/6
Angeline H.3 years ago · 1 review

Meteen grote groep verjaardag gevierd Was prima geregeld met vriendelijk ontvangst en bediening. Kregen extra ijs van het huis. Eten zoals altijd voortreffelijk. Dit is de beste Griek in Den Haag en. omstreken.

"Average"
3/6
Natasja V.3 years ago · 2 reviews

beetje teleurstellend. was super druk, niks 1,5 meter...super druk qua geluid. duurde ruim een uur voor het hoofdgerecht kwam. eten is wel eens beter geweest. patat slap, eten erg zout, kleinere porties dan tevoren.

"Excellent"
6/6
Jolanda J.4 years ago · 1 review

Nog nooit teleurgesteld bij sirtaki. Goed eten en gezeligheid. TOP

"Excellent"
6/6
Alfred B.4 years ago · 2 reviews

Als van ouds super de luxe eten top bediening en service een 10

"Very good"
5/6
Jennifer V.4 years ago · 1 review

Het is eten is altijd heerlijk en her personeel is ook vriendelijk we komen er regelmatig altijd perfect!

"Excellent"
6/6
Rick v.4 years ago · 1 review

Service was prima. Je hoeft nooit lang te wachten en personeel is erg vriendelijk. Een van de serveersters was Engelstalig; dat blijf ik erg wennen vinden.

"Excellent"
6/6
B D.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten wij zijn gek op gyros en hij is perfect hier

"Excellent"
6/6
A B.4 years ago · 1 review

Gezellig en lekker eten. Vriendelijke bediening. Sfeer is goed 👌

"Excellent"
6/6
Gerard P.4 years ago · 1 review

Gewoon prima, gezellig en goede sfeer. Bediening was zeer goed. En ook de prijzen van de gerechten vielen mij 100 procent mee.

"Excellent"
6/6
Frans H.4 years ago · 1 review

Zoals gewoonlijk prima ontvangst heel gezellig en heerlijk gegeten met live muziek. Helemaal top.

"Excellent"
6/6
Nico H.4 years ago · 1 review

Altijd gezellig bij Sirtaki ondanks en dankzij een grote groep eters achter ons tafeltje....

"Excellent"
6/6
M B.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Leuk restaurant om met kinderen te eten Zeer vriendelijke bediening. Geen lange wachttijden tussen de gerechten en allemaal tegelijkertijd je hoofdgerecht .

"Excellent"
6/6
Aafke K.5 years ago · 1 review

Altijd feest, goed eten, goede service en gezellig vlotte bediening.

"Excellent"
6/6
Ida L.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten was top. Enige min puntje is dat de stoelen erg dicht op elkaar staan.

"Excellent"
6/6
Ineke H.5 years ago · 1 review

Zoals altijd een gezellige avond gehad in gemoedelijke sfeer. Eten lekker en bediening top.

"Excellent"
6/6
Marijke N.5 years ago · 1 review

Iets minder storen tijdens het eten etc zou fijn zijn. Het was zeer rustig i het restaurant dus waarschijnlijk een overkill aan aandacht geven. In ieder restaurant doen ze dit overigens. De gasten willen gewoon eten en kletsen en niet te vaak mensen aan hun tafel hebben. We hebben genoten en komen hier al sinds 1985.

"Very good"
5/6
Rosita d.5 years ago · 1 review

Goed om na een tijd terug te zijn. Eten zelfde gebleven,lekker.

"Excellent"
6/6
Pia S.5 years ago · 1 review

Het eten was erg lekker en de bediening zeer vriendelijk

"Excellent"
6/6
Peter K.5 years ago · 1 review

Goede sfeer en altijd gastvrij en het eten is altijd goed en genoeg

"Excellent"
6/6
Leen K.5 years ago · 1 review

weer sinds lange tijd goed gegeten Niet voor het laatst

"Very good"
5/6
E P.5 years ago · 2 reviews

Wij vonden het sfeervol ,super lief personeel en het eten was heerlijk. Komen zeker terug

"Excellent"
6/6
Edith H.5 years ago · 1 review

Prima bediening , we komen hier al 2 jaar en al 2jaar top eten.

"Very good"
5/6
Jeffrey E.5 years ago · 1 review

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening. Eten was perfect en ruim voldoende

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.