Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Nijmegen
Centre
Sumo Nijmegen
Sumo Nijmegen Reviews

Sumo Nijmegen

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Sumo Nijmegen in Centre, Nijmegen

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Nijmegen (1,102)

Read what people think about Sumo Nijmegen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Nijmegen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Nijmegen and book a table with confidence!

5.0/6

1,102 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6394
5438
4159
367
228
116
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
yolanda l.2 hours ago · 1 review

Heerlijk diverse sushi en gerechtjes gegeten, vlotte en vriendelijk personeel.

New"Excellent"
6/6
Marc P.2 days ago · 1 review

Heerlijk gemixed gegeten, t stond snel op tafel en het personeel wat we spraken was erg vriendelijk

New"Very good"
5/6
R N.3 days ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten. Je denkt elke keer : 5 rondes a 4 gerechten 🤔 ... Maar tegen ronde 5 denk je weer ...ooh ja😇

New"Very good"
5/6
Cherella O.9 days ago · 1 review

Heerlijk!!!! Het was mijn eerste keer bij Sumo en Doe ik graag nog een keer.

New"Average"
3/6
Carla F.12 days ago · 1 review

Too expensive for what we ate. There is better sushi places.

"Awful"
1/6
Merel M.15 days ago · 1 review

Geen vers eten en onvriendelijk bediening. Toen we aankwamen was onze tafel niet gedekt en de man die m kwam dekken deed dit heel gehaast en op een agressieve manier door niet voorzichtig te doen. De sushi was plakkerig en klef en niet vers.

"Very good"
5/6
anne a.16 days ago · 1 review

Lekker eten, veel keus in gerechten, snelle service. Leuke entourage.

"Very good"
5/6
Ayhan A.21 days ago · 1 review

Het eten is goed en de bediening is snel ondanks dat het druk was.

"Excellent"
6/6
Demi N.25 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, echt een aanrader voor iedere sushi fan! Betaalbaar, heerlijk en een goede en vooral snelle service!

"Excellent"
6/6
Theo H.25 days ago · 7 reviews

Was eerste keer deze Sumo. Maar is ons goed bevallen. En als we volgende keer in Nijmegen eten we weer hier. Nette zaak en vlotte bediening. Eten is prima.

"Excellent"
6/6
Twan B.a month ago · 1 review

Fantastisch kom er zeker terug, hele leuke eettent. Lekker eten ook

"Average"
3/6
Laura N.a month ago · 1 review

Erg kleine tafel voor 5 personen, de sushi plakte erg vast aan de borden waardoor het heel opeten lastig was. De sushi was ook aanzienlijk kleiner.

"Very good"
5/6
Karin G.a month ago · 1 review

Ging lekker vlot, bediening prima, wel prijzig ivm jonge kids

"Not good "
2/6
Noah T.a month ago · 1 review

Meerdere warme gerechte kwamen koud op tafel aan, personeel is niet toegankelijk. Daarentegen was de sushi lekker en snel aan tafel.

"Excellent"
6/6
Niels G.a month ago · 6 reviews

Ik heb een mooie plek in het restaurant gekregen, het eten was super snel aan tafel. Goede service en eten is zeer goed.

"Excellent"
6/6
Niels G.a month ago · 6 reviews

Erg te spreken over de kwaliteit van het eten en de service.

"Excellent"
6/6
Niels G.a month ago · 6 reviews

Fijne sfeer, goede service, goed eten, alles goed geregeld, ronduit top.!

"Excellent"
6/6
Niels G.a month ago · 6 reviews

Super goede service, top eten, leuke uitstraling. Zeker een aanrader! Prijs/kwaliteit in orde.

"Very good"
5/6
Linda D.a month ago · 1 review

We zaten op een rustige plek, zoals we hadden gevraagd ivm de prikkelgevoeligheid van mijn man. De bediening was goed, snel en vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten :)

"Excellent"
6/6
britt b.a month ago · 1 review

Goede service en het eten was er snel en vers echt een top restaurant

"Very good"
5/6
Désirée D.a month ago · 1 review

Snelle service en erg lekker eten. Aanrader voor uiteten in Nijmegen

"Good"
4/6
Karin M.2 months ago · 1 review

All you can eat. Lekker gegeten, ruime keuze, behalve de zoete gerechten (nagerechten). Dat was minimaal. Sushi's en vis erg lekker, vlees beetje gewoontjes.

"Average"
3/6
Jos V.2 months ago · 1 review

Er is in Nijmegen geen a la carte sushi restaurant dus dan is dit het

"Very good"
5/6
Martijn B.2 months ago · 1 review

Rustige en vriendelijke bediening. Lekkere gerechten en snelle bediening. Sfeervol ingericht restaurant

"Excellent"
6/6
Afiya S.2 months ago · 1 review

Super lekker en leuk personeel zoals altijd! Een echte aanrader :)

"Excellent"
6/6
Rik V.2 months ago · 2 reviews

Het was al weer te lang geleden, maar ook vanavond weer zeer tevreden. Altijd TOP!!

"Average"
3/6
F W.2 months ago · 1 review

Erg lekker maar bediening kan beter. Verder erg genoten! M

"Average"
3/6
Rik H.2 months ago · 1 review

Ik vind de kaart erg beperkt. Ik heb het vermoeden dat een aantal jaar geleden veel meer op de kaart stond.

"Very good"
5/6
Bea V.2 months ago · 1 review

Eten was lekker en snel op tafel. Snel weer terug

"Very good"
5/6
H v.2 months ago · 1 review

Eten en bediening waren top. ECHT EEN AANRADER. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Average"
3/6
Elle v.2 months ago · 9 reviews

Prima gegeten met vriendelijk personeel, maar helaas werden de porties gedurende de avond minder en misten we in meerdere rondes gerechten van onze bestelling.

"Excellent"
6/6
Billie-Mira B.3 months ago · 1 review

Het is een fantastisch restaurant met heerlijk eten echt een aanrader

"Very good"
5/6
Jaroah T.3 months ago · 1 review

Lekker gegeten vriendelijk personeel. Eten word snel gebracht en ook warm nog

"Excellent"
6/6
Kiki G.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten fantastisch personeel. Super gezellig en hele leuke sfeer

"Excellent"
6/6
Liv K.3 months ago · 1 review

Heel lekker! En je krijgt echt veel voor de prijs

"Excellent"
6/6
Nora D.3 months ago · 1 review

Goed eten, bediening snel en vriendelijk. Wanneer er een foutje is word het snel en goed opgelost.

"Excellent"
6/6
Daphne v.3 months ago · 3 reviews

We komen graag bij Sumo Nijmegen, altijd even vriendelijk personeel en het eten is altijd vers. Beste sushi in Nijmegen en omstreken!

"Excellent"
6/6
Daphne v.3 months ago · 3 reviews

Wij komen altijd in Nijmegen, dit filiaal is en blijft het beste. Qua eten maar ook het personeel! Echt een aanrader

"Very good"
5/6
Julia B.3 months ago · 1 review

Sehr gutes Essen, tolle Auswahl. Freundliche Bedienung. Wir kommen gerne wieder.

"Very good"
5/6
Astrid K.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en het eten is er snel na bestelling.

"Not good "
2/6
ERDEN A.3 months ago · 4 reviews

Even though we like Sumo Arnhem, we got disappointed with Sumo Nijmegen. The waiters mixed up the orders. Meals were cold and not good in quality. We will never go there again.

"Excellent"
6/6
Edvards V.3 months ago · 1 review

Perfect place for date night, great food and personal, thanks!

"Excellent"
6/6
ilse d.3 months ago · 1 review

Het was heerlijk en super vers! Bedankt allemaal, hard gewerkt, enorm genoten!

"Good"
4/6
Wilma V.3 months ago · 1 review

Het was super ! Heerlijk gegeten en er was goede bediening !

"Excellent"
6/6
Wendy d.3 months ago · 2 reviews

Wij hebben heel erg genoten van de lekkere sushi en het fruit

"Excellent"
6/6
Wendy d.4 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Wij gaan zeker vaker terugkomen.

"Very good"
5/6
Esmee B.4 months ago · 1 review

Lekker geluncht, sushi is vers. Heel vriendelijk personeel, service is top.

"Very good"
5/6
Isabelle G.4 months ago · 1 review

Was erg druk en moesten daarom langer wachten. Dat is logisch op zaterdagavond dus had dat ook verwacht!

"Awful"
1/6
Ton U.4 months ago · 1 review

Afrader, service drama en de wachttijden helemaal. NIET HEEN GAAN.

"Very good"
5/6
Jeroen B.4 months ago · 3 reviews

heerlijk gegeten zo als gewoonlijk. Een aantal gerechten zijn zelfs verbeterd.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.