Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Wageningen
Centre
Restaurant 't Gesprek
Restaurant 't Gesprek Reviews

Restaurant 't Gesprek

Dutch, Vegetarian, European, Contemporary

Dishes priced around24€

Photo of restaurant Restaurant 't Gesprek in Centre, Wageningen

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant 't Gesprek (103)

Read what people think about Restaurant 't Gesprek. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant 't Gesprek before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant 't Gesprek and book a table with confidence!

5.3/6

103 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
650
542
48
33
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Maarten R.2 days ago · 1 review

Vriendelijk, authentiek en mooie kwaliteit/prijs verhouding. Rustige, open, sfeer. Aanrader!

New"Excellent"
6/6
J. V.8 days ago · 1 review

We hebben heerlijk geluncht.Echt zorg voor wat je op je bord krijgt en we zijn vriendelijk te woord gestaan.Je zit er lekker rustig ook, niet zo op elkaars lip. Zeker voor herhaling vatbaar. :)

New"Very good"
5/6
Balder B.8 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, borden prachtig opgemaakt, ronduit geweldig Balder

"Excellent"
6/6
EL R.16 days ago · 1 review

Prettige sfeer, vriendelijk! Komen hier graag een volgende keer weer.

"Excellent"
6/6
Marije V.17 days ago · 1 review

Met groep van 9 personen gegeten (4 gangen van de chef) iedereen vond het heerlijk. Leuk enlekker die amuse vooraf. Top restaurant.

"Excellent"
6/6
Kasper H.20 days ago · 1 review

Wij komen hier vaker en het was wederom genieten. Prettige bediening, mooi verzorgde en lekkere gerechten, heerlijke avond.

"Very good"
5/6
theo v.2 months ago · 1 review

goede middag het was een goede ervaring en alles was naar wens

"Excellent"
6/6
Myriam V.2 months ago · 1 review

Gezellig restaurant, eten iedere keer weer heerlijk.De bediening is zeer vriendelijk

"Excellent"
6/6
Peter N.2 months ago · 1 review

Vanwege tijds gebrek een kort bezoek. Maar heel goede indtuk.

"Very good"
5/6
Mireille L.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Van amuse tot het koekje bij de koffie; bijzondere smaken, goede porties, aandacht besteed aan de opmaak van het bord.

"Excellent"
6/6
Joss B.2 months ago · 1 review

Het eten was perfect! Smaken pasten goed bij elkaar, alles op een juiste manier gegaard en de groenten waren heerlijk knapperig

"Excellent"
6/6
Annechien K.3 months ago · 2 reviews

Het was de eerste keer dat we hier kwamen eten. Wat een gezellig en sfeervol restaurant. Het restaurant zat zo goed als vol maar door de prettige akoestiek kon we elkaar goed blijven verstaan. Het eten was heerlijk en verfijnd. Bediening vriendelijk en klantgericht. Het enige minpuntje is dat de kuipstoelen niet geschikt zijn voor mensen die een wat groter achterwerk hebben. We komen zeker nog eens terug!

"Excellent"
6/6
Yvonne v.3 months ago · 1 review

Vriendelijke en attente bediening, de gerechten zijn kunstwerkjes en smaken voortreffelijk!

"Excellent"
6/6
Gabriela J.3 months ago · 1 review

Eten was smaakte heel lekker, personeel vriendelijk en sfeervolle restaurant.

"Very good"
5/6
Dorothy W.3 months ago · 1 review

Not my first visit. As always, a most delicious and interesting meal. This time I took Swiss friends who were also very favourably impressed.

"Very good"
5/6
Wil K.3 months ago · 1 review

Heerlijke lunch gehad t.g.v. verjaardag van onze zoon. Alle gerechtjes waren top. Bediening uitstekend. Lekkere koffie met gebak en slagroom toe.

"Very good"
5/6
Marian W.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gastvrij en vriendelijk ontvangen. Misverstand bij de bestelling werd goed en snel opgelost ! Iedereen tevreden en voldaan naar huis ! Zeker aan te raden!

"Excellent"
6/6
Marcel M.4 months ago · 1 review

It is a great place with nice service and delicious food. Always looking forward to what is on the menu. Marcel

"Average"
3/6
Johan V.4 months ago · 1 review

Prijs-kwaliteit redelijk. Wijn en koffie erg prijzig. Flamkuchen was meer een grote cracker. Smaak was prima.

"Very good"
5/6
Tammo C.4 months ago · 1 review

Zeer prettig. Heerlijk gegeten. Complimenten aan de kok. Ook de bediening was prima.

"Very good"
5/6
Tineke V.4 months ago · 1 review

Goede sfeer, prettige bediening, lekker gegeten en voldaan naar huis

"Excellent"
6/6
David K.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Complimenten aan de chef. Personeel vriendelijk en gastvrij. Aanrader

"Good"
4/6
Chantal P.5 months ago · 1 review

Heerlijke lunch en vriendelijke bediening! We komen zeker snel terug!

"Very good"
5/6
piet d.5 months ago · 1 review

Ik kan niets anders zeggen dan dat wij allemaal heel lekker hebben gegeten. Het enige wat verbeterd zou moeten worden is de akoestiek, het is iets te lawaaierig!

"Excellent"
6/6
Lex M.5 months ago · 1 review

Genoten van een geweldig lunchmenu met mooie gepresenteerde gerechten en mooie smaakcombinaties.

"Very good"
5/6
M. L.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Met goed gezelschap en vriendelijke, ontspannen bediening. Zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Michel P.5 months ago · 1 review

Gastvrije intvangst, mooie en smakelijke gerechtjes! Genieten geblazen! Het lunchplankje een echte aanrader!

"Good"
4/6
J. v.5 months ago · 3 reviews

lang niet geweest en toch weer eens gegaan en het is goed bevallen. Fijne menukaart en goede wijnkaart. Gezellige bediening.

"Good"
4/6
Arne v.6 months ago · 1 review

Geen ontvangstcomité, zowel bij binnenkomst als bij vertrek. Wel een uitstekende akoestiek, maak je zelden mee.

"Very good"
5/6
Wout V.6 months ago · 2 reviews

Met kennissen gegeten en het restaurant doet zijn naam eer aan: ‘t Gesprek. 4 uur bijgepraat in alle rust en ondertussen heerlijk gegeten. Heerlijk.

"Very good"
5/6
Elske B.6 months ago · 1 review

Als je uit eten gaat doe het dan goed en ga voor echt iets speciaals… dan ben je hier aan het goede adres. Was heerlijk!

"Very good"
5/6
Saskia B.6 months ago · 1 review

Het eten was super lekker . Het is gewoon een geweldig om daar te mogen eten , een echte aanrader

"Very good"
5/6
Jan Ide d.6 months ago · 1 review

Goed geproportioneerd, smaakvol opgediend. Prima kortom. Niet luidruchtig dus gesprek zonder stemverheffing is mogelijk

"Excellent"
6/6
Marlies S.7 months ago · 1 review

Goede sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten! We hebben echt genoten!

"Very good"
5/6
Hilde d.7 months ago · 1 review

Goede service en een heerlijk 5 gangen dinner gegeten. Genoten!

"Excellent"
6/6
Marco V.7 months ago · 1 review

Verrassend mooie kaart, goedopgemaakte gerechten en fijne smaken. Een echte aanrader.

"Average"
3/6
Michèle M.8 months ago · 1 review

We vonden het maar matig en voelden ons ook niet echt welkom. Het eten was redelijk, maar in verhouding met de prijs die je betaald, ondermaats.

"Excellent"
6/6
Cecile H.8 months ago · 1 review

Het restaurant voelde alsof je in een woonkamer zat,erg rustige en fijne sfeer. Het eten was voortreffelijk en de bediening erg vriendelijk. We hebben genoten

"Very good"
5/6
Jantine V.9 months ago · 1 review

Enorm gezellige avond gehad!. Enorm vriendelijk personeel. Alleen de risotto was echt veel te gaar. Verder heerlijk gegeten

"Excellent"
6/6
Wout V.9 months ago · 2 reviews

We hebben dit restaurant gekozen, omdat dit voor ons halverwege onze woonplaatsen lag. We werden blij verrast door de kwaliteit van het eten en de sfeer. We komen hier zeker terug.

"Very good"
5/6
G. E.9 months ago · 1 review

Heerlijk genoten van het menu du chef. Fijne ambiance en uitstekende bediening. Top avond!

"Excellent"
6/6
Marjolein T.9 months ago · 1 review

Heel fijn gegeten met vriendinnen aan een ronde tafel met fijne stoelen. Heerlijk eten, prachtig gepresenteerd. Fijne bediening, rustige sfeer, geen herrie of harde muziek. Kortom: genoten!

"Very good"
5/6
Rob B.10 months ago · 2 reviews

lekker gegeten van het menu; beschaafde porties; niet te veel smaken, precies goed

"Excellent"
6/6
wilma V.10 months ago · 1 review

Gezellig, eten was super, bediening geweldig, altijd goed, fijne plek om te eten.

"Excellent"
6/6
L T.10 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, maar bovenal een goede prijs-kwaliteitverhouding. Verrassende smaakcombinaties. Het gesprek heeft ons nog nooit teleurgesteld.

"Excellent"
6/6
Nicolette J.10 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, omdat ik maar kleine porties kan eten kwamen ze meteen met het voorstel om halve porties te serveren, echt super. Het Gesprek is echt een aanrader!

"Good"
4/6
Gerard V.10 months ago · 1 review

Lekker buiten zitten (dat is aan een tamelijk drukke weg); maar de herrie viel erg mee. Vriendelijke bediening. Eigenlijk viel alleen de rekening tegen (maar misschien zijn we de prijzen van 3 weken roadtrip door Europa gewend geraakt)

"Excellent"
6/6
Hedy D.10 months ago · 2 reviews

We aten buiten en het was een zalig en gezellige tijd!

"Very good"
5/6
Fred D.10 months ago · 1 review

Het restaurant heeft een fijne sfeer, goede bediening en we hebben heerlijk gegeten!

"Excellent"
6/6
Marina d.10 months ago · 1 review

Weer heerlijk en gezellig gegeten bij Het Gesprek. Al jaren hetzelfde hoge niveau van gerechten en wijnen, al jaren dezelfde aardige, gastvrije en goed gedoseerde bediening. Toptent!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.