Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Groningen
Zuid
Taj Mahal Groningen
Taj Mahal Groningen Reviews

Taj Mahal Groningen

Indian, Asian

Dishes priced around15€

Photo of restaurant Taj Mahal Groningen in Zuid, Groningen

Fast and free booking for:

Reviews of Taj Mahal Groningen (10)

Read what people think about Taj Mahal Groningen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Taj Mahal Groningen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Taj Mahal Groningen and book a table with confidence!

4.9/6

10 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
62
56
41
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Gerlof W.2 months ago · 1 review

Leuke beschilderingen, rustig, vriendelijk personeel, en heel lekker eten. Prima!

"Good"
4/6
Jan D.6 months ago · 1 review

We hebben lekker gegeten in de korte tijd die we hadden. Bediening uiterst correct.

"Average"
3/6
JOke F.5 years ago · 1 review

Prima eten. Beetje lawaaiige ruimte.. Snelle service in prettig interieur.

"Very good"
5/6
matthew k.5 years ago · 1 review

was a super evening the food was good and taste was great, watched the tables get busy and customers with reservations walk away unhappy. a change in the lay out of seating would be super. we were cramped in ,, will go back to try the vindaloo

"Very good"
5/6
Ellen W.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Niet te veel betaald, voor een grote maaltijd. Vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Carla B.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, heel vriendelijk bedient, gaan er nog eens heen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Aardige mensen, lekkere ongedwongen huiskamer sfeer en het eten was goddelijk!!!! Er is genoeg om uit te kiezen, voor ieder wat wils. Je krijgt zeker waar voor je geld.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wederom Geweldig !! Echt Indiaas eten ..Heerlijk .. GLUTENVRIJ (echt op zeker) ..Goed overleg ..Genieten...TOP !!! Zal zeker nog vaker komen eten ( en Halen)

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We had den twee vegetarische maaltijden gekozen. Er wordt in deze keuken veel met kaas en room gewerkt, dus er waren maar drie maaltijden lactose vrij. De lactose vrije maaltijd was zeer smakelijk en pittig, heerlijk. De andere vegetarische maaltijd was met room en kaas en erg mild. Door er wat van de pittige maaltijd door heen te scheppen, kwam en en ander goed op smaak. Zonder dat was het te flauw geweest. Kortom een aanrader, maar kies altijd twee verschillende maaltijden, dan kun je de smaak wat aanpassen. Bediening prima en vriendelijk. Tafel schoon en netjes. Muziek Indiaas.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Vriendelijk verwelkomt .. gemoedelijke sfeer, mooie weer... buiten gegeten. Voor Glutenvrij veel mogelijkheden. Voorgerecht genomen en Groente-.. Garnalen- & Lamsgerecht als hoofd , prima smaken. Komen zeker nog eens terug!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.