Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Leidschendam
Centre
Tatsu Leidschendam
Tatsu Leidschendam Reviews

Tatsu Leidschendam

Eat & Drink

Photo of restaurant Tatsu Leidschendam in Centre, Leidschendam

Fast and free booking for:

Reviews of Tatsu Leidschendam (1,042)

Read what people think about Tatsu Leidschendam. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Tatsu Leidschendam before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Tatsu Leidschendam and book a table with confidence!

5.0/6

1,042 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6477
5294
4161
368
230
112
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Feray A.2 hours ago · 1 review

Heerlijk! Goed gegeten alles zo snel en warm!! Geweldig personeel

New"Average"
3/6
Yasmin M.10 hours ago · 1 review

Ik had mij altijd afgevraagd hoe het eten daar was omdat de buitenkant van het restaurant er heel uitnodigend uit ziet. Iedere keer wanneer ik daar wilde eten op de dag zelf was er alleen nooit plek. Deze keer heb ik het eindelijk kunnen proberen. Het was ontzettend druk en het had echt een hele rare geur, alsof je in een indoor kinderspeeltuin zat. Ook was mijn stoel niet stoel en lagen de etensresten van de persoon er voor nog. Ik zat ook echt op een hele vervelende hoek waar heel veel persooneel langs liep, waardoor ik mijn stoel niet echt vrij kon bewegen. De tafels zijn ook echt klein, al dat eten wat werd geserveerd had geen ruimte op tafel. Ik zat hierdoor vaak met mijn mauw in het eten. Het restaurant heeft verder wel een ander assortiment eten dan ik gewend ben van soortgelijke restaurants, maar ik vond het aanbod qua sushi wel erg weinig. Ik had een gerecht geprobeerd en het smaakte serieus naar frikandel, en een gerecht daar werd geserveerd met een soort moster saus. Ik kan me niet herrineren dat ik in patatzaak ben gaan zitten. Het was leuk om hier voor een keer te eten, maar de volgende keer ga ik toch liever naar een andere restaurant.

New"Excellent"
6/6
Jennifer L.a day ago · 3 reviews

Heel gezellig en lekker gegeten. Het eten was vers en warm. En smaakte heerlijk.

New"Very good"
5/6
Ashldy A.a day ago · 1 review

Goed gegeten, gelukkig zaten we in het restaurant. Het vlees was erg lekker.

New"Good"
4/6
Joanna P.a day ago · 1 review

Gezellige verjaardag gehad met goed eten! Wel was het erg druk en chaotisch in het restaurant. Toen we bij het restaurant arriveerde, werden we iedere keer naar een andere tafel gestuurd en ondervonden we ook problemen met de tablet. Gelukkig is het alsnog een geslaagde avond geworden en was het eten erg lekker!

New"Not good "
2/6
A.J. S.2 days ago · 1 review

Kwaliteit was veel minder dan bij onze voorgaande bezoeken. Grote brokken, minder verfijnd

New"Excellent"
6/6
Sharif A.2 days ago · 1 review

Heel klantvriendelijk, snel geholpen en lekker eten! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

New"Very good"
5/6
Hanneke A.2 days ago · 8 reviews

Het is een super gezellige, lekkere, prima eetgelegenheid. Kom tot rust en geniet in alle drukte

New"Excellent"
6/6
Rita A.3 days ago · 1 review

Het was alles lekker. Service was erg goed. Aardig personeel

New"Excellent"
6/6
Erica P.3 days ago · 1 review

Gezellig, goed, lekker. We hebben genoten en gaan zeker weer.

New"Very good"
5/6
Ebru G.4 days ago · 1 review

Goeie en snelle service! Zeker herhaling vatbaar. Mooie zaak ook

New"Excellent"
6/6
Enis C.4 days ago · 1 review

prima eten bediening snel toppie hoor ik kom er weer

New"Excellent"
6/6
Jennifer L.5 days ago · 3 reviews

Uitstekend restaurant om te gaan eten. Mijn favoriete plek om met vrienden en familie te gaan eten.

New"Good"
4/6
Luigi B.5 days ago · 2 reviews

Lekker eten en goede service. Mooie locatie. Een aanrader dus.

New"Very good"
5/6
Khalissa E.5 days ago · 1 review

Eten was heerlijk. Had bij de lunch wel wat meer keuze uit warme gerechten gewild net als hij hun diner ipv dat je voor alles extra moet betalen

New"Excellent"
6/6
Gonul A.5 days ago · 1 review

Mijn bezoek bij tatsu is altijd geweldig alles naar wensen

New"Good"
4/6
Ingrid S.5 days ago · 1 review

De bediening was geweldig , het eten was heerlijk en de serveerster waren vriendelijk.

New"Not good "
2/6
Hanae B.5 days ago · 1 review

Normaal is jullie eten lekker, maar deze keer niet. Sushi was koud. De vleesgerechten waren smaakloos.

New"Excellent"
6/6
Liona B.5 days ago · 23 reviews

Heerlijk na dagje shoppen tafel gereserveerd om lekker te genieten

New"Not good "
2/6
Zayon B.5 days ago · 1 review

The visit started with a lot of young people, and we got a waiter that in my opinion didn't really give is good service. This didn't really set up the evening on the right foot for me. Furthermore, the restaurant was very busy and a bit chaotic. The food was really taste, but overall, all the factors included, for me it wasn't worth the money and I personally won't come back quickly again.

New"Excellent"
6/6
Laura B.7 days ago · 3 reviews

Gastvrij ontvangen , vriendelijke bediening en heerlijk gegeten . Soms is t tafeltje net iets te klein voor je drankje , borden en gerechtjes Maar zeker een aanrader !!

New"Excellent"
6/6
Noori A.9 days ago · 1 review

Goed goede service ook netjes Ket kowed laynal hayat kom

New"Excellent"
6/6
Chantal H.9 days ago · 1 review

Het eten was verrukkelijk! Echt een aanrader! Ik ben echt een zalm fan maar deze was iets te doorgebakken helaas. Maar het was nogsteeds heerlijk. Het balie service vond ik ook echt top! Ondanks dat ik niet optijd kon komen wegens drukte toch een tafel kunnen regelen door de aardige meneer.

New"Not good "
2/6
Sandy B.9 days ago · 1 review

Matige kwaliteit eten. Bediening snel, maar het eten wordt op tafel gegooid.

New"Excellent"
6/6
Michel G.10 days ago · 2 reviews

ja heerlijk gegeten snelle bediening en makkelijk reserveren top ervaring

New"Excellent"
6/6
Amber v.10 days ago · 1 review

Supper lekker en vriendelijk personeel. Gelukkig was er nog een plekje om lekker na het shoppen te eten

New"Average"
3/6
Peanut M.10 days ago · 2 reviews

Food was okay. It has been beter in the past. But still good enough. For me ...still 1 of the better "all you can eat" restaurant

New"Very good"
5/6
Peanut M.10 days ago · 2 reviews

Love it. Food is good. We had the lunch deal. Plenty of choice. Beautiful place. Located in a BIG Shopping mall. Free parking

New"Excellent"
6/6
Annemieke S.11 days ago · 1 review

Super vers eten, leuke en nette bediening. het was echt top!

New"Average"
3/6
Kristy S.11 days ago · 1 review

Prima sushi maar niet bijzonder. Personeel wel vriendelijk en je hoeft niet lang te wachten op het eten.

New"Very good"
5/6
Steven C.11 days ago · 1 review

Weer lekker gegeten bij tatsu leidschendam, snelle service en goede sfeer

New"Good"
4/6
Beraat A.11 days ago · 1 review

Was prima. Had aangegeven dat ik met een kind zou komen maar helaas is het niet door gekomen

New"Awful"
1/6
Rolanda S.11 days ago · 1 review

De service was top maar het eten is enorm achteruit gegaan. vele producten waren vettig en gewoon qua smaak toch achteruit gegaan

New"Excellent"
6/6
Minseong K.11 days ago · 1 review

It was delicious, had great service and was totally worth it.

New"Average"
3/6
Chaima E.12 days ago · 1 review

Eten was echt lekker, sommige gerechten kwamen niet was jammer. Dus opnieuw moeten bestellen. En om 22:00 begon een serveerder ons op te jagen ( we hadden nog 30min) dat we nog een laatste ronde hadden en gelijk de toetjes moesten bestellen. Toen kregen we de toetjes voor het laatste gerecht.. en de serveerder kwam nog 3x langs om te vragen of we al klaar waren.

New"Good"
4/6
Rajes H.13 days ago · 1 review

we were 6 with a group of 6 big guys, we could have been better seated, a bit bigger place would be better

New"Excellent"
6/6
Jeanrick W.13 days ago · 1 review

Amazing service, from start til the end and de food was unmatched

New"Average"
3/6
Hülya G.13 days ago · 1 review

Heerlijk eten, maar na 3 kwartier had ik alleen nog maar mijn 1e bestel ronde geserveerd gekregen. 3 kwartier voor einde kregen we te horen dat we ons laatste ronde konden bestellen. Veel rumoer, zodat ik mijn tafelgenoot niet kon verstaan.

New"Average"
3/6
Monique v.13 days ago · 1 review

We voelden ons tegen het einde erg opgejaagd, we moesten vrij lang wachten op de laatste gerechtjes, maar ondertussen kan er een medewerker meerdere keren vragen of er al klaar waren. Dat was storend.

New"Average"
3/6
Vandana D.13 days ago · 6 reviews

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijks, alleen was de bediening dit keer traag.

"Average"
3/6
Fary K.14 days ago · 1 review

Het was chaotisch. Bij het bestellen werden er een hoop gerechten niet geleverd. Ik vond het eten kwalitatief ook echt minder goed dan de laatste keer dat ik geweest was. Ik zal niet zo snel meer bij jullie komen eten.

"Excellent"
6/6
Demelza O.15 days ago · 6 reviews

Nog nergens ooit zo lekker sushi gegeten. Super mooie zaak.

"Excellent"
6/6
Demelza O.15 days ago · 6 reviews

Super lekker gegeten, personeel vriendelijk. Wij komen snel terug. Bedankt.

"Very good"
5/6
Melvin B.15 days ago · 12 reviews

Wederom goed gegeten mooi om te combineren met shoppen in de Westfield mall

"Excellent"
6/6
Fatma K.15 days ago · 3 reviews

Bediening mocht wat sneller. De prijzen echt te duur kan wat aan veranderd worden!

"Excellent"
6/6
Patrick W.16 days ago · 1 review

Een Prachtige zaak dat zich onderscheid van de rest kwalitatief hoogstaande Producten zeer vriendelijk personeel zeker een aanrader om te gaan dineren bij hun

"Excellent"
6/6
Hilal K.16 days ago · 6 reviews

Lekker gegeten was heerlijk je krijgt waar je voor betaald.

"Excellent"
6/6
Caroline V.16 days ago · 3 reviews

We hebben genoten van de heerlijke gerechtjes. Snelle service zoals ik altijd meemaak bij tatsu

"Excellent"
6/6
Nancy V.17 days ago · 5 reviews

Heerlijke verse sushi en ook andere gerechten vriendelijk personeel voor herhaling

"Good"
4/6
wendy h.18 days ago · 1 review

Grote zaak, leuke zitjes. Lekker en uitgebreid eten. Smaakvol en netjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €4.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.