Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amersfoort
Centre
Wasana Dee
Wasana Dee Reviews

Wasana Dee

Thai, Asian

Dishes priced around18€

Photo of restaurant Wasana Dee in Centre, Amersfoort
Wasana Dee is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Reviews of Wasana Dee (29)

Read what people think about Wasana Dee. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Wasana Dee before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Wasana Dee and book a table with confidence!

5.2/6

29 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
615
59
42
33
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Wim S.6 months ago · 1 review

Fantastisch eten! De gerechten zijn top, we hebben er van genoten!

"Excellent"
6/6
Etienne R.a year ago · 5 reviews

wederom een super avond gehad. persoonlijke vriendelijke ontvangst en bediening, zeer smakelijk eten zoals we hier gewend zijn. alles wordt vers bereid, dus dit keer was de soep wat pittiger dan voorgaande keren, wij houden daar van. alles kan, wij komen hier om te genieten.

"Excellent"
6/6
Etienne R.a year ago · 5 reviews

super service, uitstekend eten, bijzonder vriendelijk personeel. echt een aanrader

"Excellent"
6/6
Terence L.a year ago · 1 review

Leuk restaurant, heerlijk gegeten en een aardige en lieve bediening

"Very good"
5/6
Merian S.a year ago · 1 review

We hebber een fijne avond gehad. De gerechten waren zeer smaakvol en met zorg opgemaakt en geserveerd. De bediening was uiterst vriendelijke en correct! We komen vast nog een keer eten! Merian

"Excellent"
6/6
Etienne R.a year ago · 5 reviews

We komen hier vaak. lekker eten, goede kwaliteit, super vriendelijk personeel, goede bereikbaarheid.

"Average"
3/6
Maarten D.a year ago · 1 review

Prijs hoofdgerecht wat aan de hoge kant in verhouding grootte portie Currygarnalen

"Very good"
5/6
Yvonne B.a year ago · 1 review

Hele vriendelijke bediening, goede service en heerlijk gegeten, komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Etienne R.2 years ago · 5 reviews

Fantastisch restaurant, super ontvangst en bediening, héérlijk eten en prima betaalbaar. Komen we vaker, dat is zeker.

"Excellent"
6/6
Jeroen V.3 years ago · 1 review

Zoals altijd, perfect verzorgd. En erg vriendelijke mensen. Een aanrader

"Excellent"
6/6
J. K.4 years ago · 1 review

Een bezoekje aan Wasana Dee is ons nog nooit tegen gevallen. De bediening is altijd vriendelijk en welwillend. Het eten is ook top. Super smakelijke Thaise gerechten en de Tom Ka Khai soep hebben we zelden zo lekker gegeten als bij Wasana Dee. We maken regelmatig gebruik van de afhaal service maar zo nu en dan je even lekker laten bedienen en de gerechten vers vanuit de keuken geserveerd krijgen is ook erg prettig. We zullen hier nog vaak terug komen.

"Average"
3/6
Astrid V.4 years ago · 1 review

De biefstuk met mango bestond voornamelijk uit mango met maar heel weinig biefstuk. Het vlees was wel heel goed. De groene kip curry was erg lekker. de zalm was wel okee maar niet bijzonder. We vonden het wel wat weinig maar kregen extra rijst toen de serveerster zag dat het op was. Het restaurant mag wel een opknapbeurt gebruiken. Al met al best op de maar niet super.

"Good"
4/6
Reina V.4 years ago · 1 review

Wij waren er voor de eerste keer, de thaisekeuken was voor ons ook nieuw het was erg smakelijk

"Very good"
5/6
Henk O.4 years ago · 1 review

Vanwege de Corona was het heel erg rustig. Prima service en erg lekker eten. Voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
R.F, K.4 years ago · 1 review

Great food and friendly service, will come back for sure!

"Excellent"
6/6
Henk V.4 years ago · 1 review

Erg lekker gegeten. Jammer dat er maar weinig tafel bezet kunnen worden van wegen covid !! De bediening wil ik bedanken voor de goede verzorging. Met vriendelijke groet Henk

"Very good"
5/6
A H.4 years ago · 1 review

Het eten is echt top. Heerlijk verrukkelijk kan niet beter

"Excellent"
6/6
Lydwine D.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. We komen zeker nog een keer terug.

"Good"
4/6
Cees S.4 years ago · 1 review

Lekker eten voor ingetogen prijs. Vriendelijke bediening en eenvoudige entourage.

"Average"
3/6
Faria S.4 years ago · 1 review

Eten was niet warm genoeg. Jammer want het eten was goed klaargemaakt . En ze kwamen niet langs om drinken te vragen wij hebben het elke keer moeten zeggen duurde ook heel lang . Jonge dame die gisteren in de bediening was niet vrolijk en onervaren

"Excellent"
6/6
Th W.4 years ago · 1 review

we hebben heerlijk gegeten in een fijn rustige sfeer. Vriendelijke bediening. Top.

"Excellent"
6/6
Merel V.4 years ago · 1 review

Ruim zitten, fijn bediend en echt heel lekker Thais eten. Met een zalige lycheetaart toe!

"Excellent"
6/6
Elisabeth W.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten in prima restaurant. Heerlijke groene curry voor een goede prijs.

"Very good"
5/6
Jan H.4 years ago · 1 review

Goed eten, vriendelijk personeel. Het was niet druk, dus hoefden niet lang op het eten te wachten.

"Very good"
5/6
Frank v.4 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Tim Z.4 years ago · 1 review

Eten was lekker in een rustige, ongedwongen sfeer. Fijn dat er een Thai is in Amersfoort.

"Very good"
5/6
Eric P.4 years ago · 1 review

Definitely worth another visit. It's good that they also have plenty of vegetarian food.

"Excellent"
6/6
Albert v.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten en goede en fijne bediening. Uitgebreid menu van heel tot weinig pittig

"Very good"
5/6
Ben G.4 years ago · 1 review

Het eten was lekker, maar meer ook niet. Alleen een bakje curry met wat witte rijst voor 19 euro vind ik tamelijk duur.