Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

3 Restaurants in Centrum, Lisse

Gevarieerd aanbod restaurants in Lisse centrum

Wil je gezellig lunchen of dineren in Zuid-Holland? In Lisse centrum vind je restaurants in overvloed, en met keuze voor elke lekkerbek. Het plaatsje ligt midden in de Bollenstreek, een regio die bekendstaat om zijn eindeloze bloembollenvelden. In het voorjaar zorgen de tulpen, narcissen en hyacinten niet alleen voor een bijzonder kleurrijke, maar ook voor een heel geurige omgeving. De restaurants in Lisse centrum vullen het dorpshart op hun beurt met een uiteenlopend gastronomisch bouquet. Maar de culinaire keuken is niet de enige keuken die Lisse in huis heeft.

Filter snel op:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Dragon Town

Centrum
Aziatisch
5.5/696
Dragon Town

Trattoria da Marco

Centrum
Italiaans
5.2/613
Trattoria da Marco

Ristorante il Mulino

Centrum
Italiaans
5.0/625
Ristorante il Mulino
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Restaurants Lisse centrum: dicht bij Keukenhof

  Nabij het bloembollendorp ligt de Keukenhof. Dit populaire bloemenpark laat een fleurige samenvatting zien van de pracht van deze streek. De Keukenhof staat in de lente in bloei, en wordt dan bezocht door ruim één miljoen mensen. Velen daarvan gebruiken hun dagje uit om ook de bollenvelden in de regio en de restaurants van Lisse centrum te ontdekken. Lisse ligt tevens op de route van het in april georganiseerde Bloemencorso van de Bollenstreek en heeft daarnaast enkele historische bezienswaardigheden. Voorbeelden daarvan zijn het middeleeuwse Huys Dever, Kasteel Keukenhof uit de zeventiende eeuw en de Sint-Agathakerk.
 2. 2.

  Over welke restaurants beschikt Lisse centrum?

  Het centrum van Lisse heeft talloze restaurants. De meeste daarvan zijn gevestigd aan de Heereweg, de Kanaalstraat en het Blokhuis. Liefhebbers van de traditionele Italiaanse keuken zullen zich in eethuizen als Trattoria Panini, La Fontana, Il Mulino, Piccolo en Trattoria Il Mulino da Marco helemaal op hun plaats voelen. Een menukaart vol pizza's vind je bij Pizzeria San Marino of New York Pizza. Aziatische restaurants in Lisse centrum zijn Itoshi, Dragon Town en Taste of Fusion. Hou je meer van Turkse en Griekse gerechten, dan kun je terecht bij Mykonos, Arabia of Döner Meeting Point.
 3. 3.

  Vind je favoriete restaurant in Lisse centrum

  Voor een restaurant in Lisse centrum met een klassieke menukaart zijn er natuurlijk ook genoeg opties. Diners compleet met voorgerecht en dessert worden bijvoorbeeld geserveerd bij A-Muze, Lef, Den Ouden Heere, Chique en Simpel, De Vier Seizoenen, De Buren en Chefke's. In deze restaurants in Lisse centrum kun je onder andere genieten van diverse vlees- en visgerechten, terwijl het merendeel ook de vegetariër bedient. Lef heeft daarnaast op bepaalde dagen exclusieve internationale specialiteiten. Restaurant Ibis in Lisse centrum specialiseert zich in vleesschotels, terwijl Vrouw Holle een gezellig pannenkoekenhuis is.