Alexandros - Almere Almere image 1
Alexandros - Almere Almere image 2
Alexandros - Almere Almere image 3
Alexandros - Almere Almere image 4
Alexandros - Almere Almere image 5
Alexandros - Almere Almere image 6
Alexandros - Almere Almere image 7

Alexandros - Almere

Almere Buiten · Grieks · 
Uitstekend
5.0/6
54 Reviews

Over Alexandros - Almere

Alexandros in Almere is dé place to be voor verse Griekse mezedes (tapas). Jij neemt plaats, de obers komen langs met grote schalen vol mediterrane heerlijkheden, en jij pakt gewoon wat je lekker lijkt - zo veel als je wilt! Van dolmadakia en gebakken feta tot gyros en tzatziki, werkelijk alles bij Alexandros in Almere Buiten smaakt naar een zonnige vakantie. Naast mezedes kun je er ook kiezen uit een uitgebreid aanbod authentieke vlees-, vis- en vegetarische gerechten van de kaart. Voor een smakelijke Griekse avond moet je dus aan het Almeerse Baltimoreplein zijn, de gastvrije bediening staat al klaar om je welkom te heten!

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
zondag
16:00 - 22:00
maandag
16:00 - 22:00
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 22:00
zaterdag
16:00 - 22:00

Adres

Alexandros - Almere
Baltimoreplein 19-21
1334 KA Almere
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

MENU

pdf

54 Alexandros - Almere Reviews

"Uitstekend"6/6
Lefering L.3 dagen geleden · 1 review

Gezellig leuke bediening. En de aanpassing met de gordijnen is veel beter voor de arcoustiek. We gaan zeker gauw weer. Hans en Jacqueline Lefering Almere buiten

"Uitstekend"6/6
Karin H.7 dagen geleden · 1 review

Zoals altijd weer heerlijk! Wat je ook kiest, Mezedez (de Griekse tapas) of gewoon a la carte, alles is gewoon goed. Leuk, gezellig en ongedwongen. Aanrader!

"Uitstekend"6/6
Agnes A.8 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Het was eten was lekker, authentiek en met veel zorg gemaakt. De service was uitstekend. Een echte aanrader. Wij komen hier zeker terug👍

"Uitstekend"6/6
Lyia v.10 dagen geleden · 1 review

Hebben heerlijk gegeten. Bediening was ook goed. Enige minpunt is de rumoerigheid. Zowel links en rechts van ons groep van 4. Wij (2) konden amper praten. Misschien wat schotjes plaatsen in plaats van gordijnen.

"Gemiddeld"3/6
Dick B.4 maanden geleden · 1 review

Ik had een dinerbon gekregen en wilde deze gebruiken bij Grieks restaurant Alexandros,volgens de website konden we ter waarde van 45 euro de bon verzilveren .OK zag ik op de website van Alexandros dat er een drie gangen diner voor 17,50 was door de weeks vroegen daar om ,maar de ober zei dat het een type fout was en dat het ook niet op deze bon kon,terwijl ik het duidelijk via mijn smartphone heb laten zien, ook het bedrag van 45 euro kon hij niet toezeggen en bleek nu nog maar een waarde van 37 euro te zijn. We hebben toen maar voor een hoofd gerecht gekozen. De zalm forel smaakte goed met frites en een klein beetje koolsla,de gyros speciaal was erg zout en heb een gedeelte laten staan, de borden waren sober opgemaakt niet wat ik gewend was bij een grieks restaurant we zijn dan ook zonder voor en nagerecht binnen een uur vertrokken we hebben ons beklag over gedaan maar er werd niets mee gedaan

"Goed"4/6
Elly v.2 maanden geleden · 1 review

Genoten van Mezedes, ruim voldoende en smakelijk. Handig als er van te voren gezegd wordt wat er zo al te verwachten is. Nu hoorden we pas, toen we voldoende hadden gegeten, dat er ook nog een gerecht was dat we heel lekker vinden, maar dat kon er echt niet meer bij. Wij begrijpen wel dat de maaltijd een verrassing moet zijn. Het restaurant vonden wij wat kaal, waardoor er ook veel herrie was. Niettemin zullen we zeker nog eens teruggaan.

"Uitstekend"6/6
Samantha W.3 maanden geleden · 1 review

Wat een prachtige zaak met hele lieve medewerkers niks was te gek alles is in de puntjes verzorgd! Er is alleen 1 ding nou komen wij met een baby en peuter en tot onze spijt treffen we geen verschoon ruimte aan dat is toch wel erg jammer.

"Goed"4/6
Astrid v.6 dagen geleden · 2 reviews

Het was er een drukte van belang, dus niet alles ging even soepeltjes, maar het eten was prima, echter ben ik flink ziek geworden (darmen) vlak daarna, mijn andere tafelgenoten niet hoor. Kan toeval zijn geweest, maar het enige dat we niet hadden gedeeld was mijn hoofdherecht, gyros, de rest hebben we van elkaar geproefd. Ben er al vaker geweest en dat ging toen wel allemaal goed.

"Uitstekend"6/6
imgEls D.3 maanden geleden · 1 review

Gezellig restaurant met heel vriendelijk personeel. We hadden een gift voor you bon en bij de meeste restaurants is dat niet echt een pré maar hier super vriendelijk geholpen en heerlijk gegeten. We hadden de Mixed grill en dat is absoluut een aanrader !

"Uitstekend"6/6
Lia K.3 maanden geleden · 1 review

Ik vind het altijd heel fijn om snel geserveerd te krijgen en dat is altijd het geval. De bediening is erg klantvriendelijk. En het eten smaakt voortreffelijk. Tenslotte is het dichtbij en kunnen lekker op de fiets komen en gaan

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zondag)
februari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Kies een tijd: