Reviews De Avonden

CentrumInternationaal, Nederlands, Europees
Geweldig
5.5/6
66 Reviews
De Avonden Amsterdam image 1
De Avonden Amsterdam image 2
De Avonden Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

66 De Avonden Reviews

Lees hier beoordelingen over De Avonden. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij De Avonden hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij De Avonden.

Geweldig
5.5/6
66 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Evert K.6 dagen geleden · 6 reviews

Het was weer reuze gezellig en het eten smaakte weer heerlijk deze keer kozen de dames voor bruinenbonen soep en ik zelf genoot weer van mijn kip saté wat bijna niet op te krijgen was.

"Uitstekend"
6/6
Evert K.één maand geleden · 6 reviews

Het was weer als vanouds smullen geblazen iedere keer blijft het lekker wat je ook besteld deze keer was het saté met Vlaamse friet, snert en een uitsmijter ham kaas we gingen weer voldaan naar huis.

"Uitstekend"
6/6
Evert K.één maand geleden · 6 reviews

Het was donderdag 1 November weer eens tijd voor ons bezoekje naar het eet cafe de avonden en het was weer genieten deze keer van overheerlijke erwtensoep met roggebrood en katerspek

"Uitstekend"
6/6
Evert K.2 maanden geleden · 6 reviews

Het was zoals iedere keer opnieuw en ook nu weer super lekker gegeten en gezellig gepraat volgende week donderdag 1 oktober 2018 zijn wij er weer.

"Uitstekend"
6/6
Joke H.5 maanden geleden · 3 reviews

Wat voelen wij, de mensen van Stichting De Klaprozen, ons altijd weer 'welkom' bij eetcafé De Avonden! Warme ontvangst, heerlijk eten, lekkere drankjes. Eetcafé De Avonden gewoon goed!

"Uitstekend"
6/6
Marjon B.9 maanden geleden · 1 review

We hebben de 18e verjaardag van mijn zoon gevierd bij De Avonden. We werden zeer warm ontvangen. Iedereen van het personeel kwam even feliciteren. We hebben genoten van de Amsterdamse humor en smartlappen. Eten was heerlijk.

"Heel goed"
5/6
Marijke D.één jaar geleden · 1 review

We kwamen na een verhuisdag in de Meer vermoeid op het terras van De Avonden terecht en werden daar heerlijk vertroeteld. het eten (zeewolf en zalm) was lekker, verse groentes al dente en een royaal glas redelijke wijn. We gaan er zeker terugkomen.

"Uitstekend"
6/6
Cees d.één jaar geleden · 1 review

Eten was uitstekend. Bediening gastvrij en gezellig. Echt een eetcafé. Je kan binnen eten, buiten eten, aan de bar, je kan zelfs je eten meenemen. Komt er een familie binnen die wat te vieren heeft, die nemen voor zij aan tafel gaan eerst een borrel aan de bar. Om de stemming er in te krijgen gaat even de muziek wat harder. Geweldige sfeer. Cees de Gast

"Uitstekend"
6/6
Paul B.2 maanden geleden · 1 review

Heeerlijk eten, prima bediening en SUPERLEUKE gasten! Lekker buiten kunnen zitten, waar ik en mijn partner helemaal in ons element waren. Genieten! Zou ook een goede naam zijn voor De Avonden!

"Uitstekend"
6/6
Paula R.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. Bijna alles was top alleen de rode wijnsaus was veel te dun. Leek wel jus. De zelf gemaakte kruidenboter is door ons zeer gewaardeerd . Heerlijke tournedos,rib-eye en entrecote. Groot ook en de prijzen meer dan waard. Kom er zeker nog een keer.