Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Kralingen-Crooswijk
De Brunch Club

De Brunch Club

Internationaal, Europees, Nederlands

Gerecht voor ongeveer15€

Foto's van restaurant De Brunch Club in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam
De Brunch Club is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over De Brunch Club

Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 08:30
Thursday
08:30 - 17:00
Friday
08:30 - 17:00
Saturday
09:30 - 17:00
Sunday
09:30 - 17:00
Monday
08:30 - 17:00
Tuesday
08:30 - 17:00
Wednesday
08:30 - 17:00

Meer informatie over het restaurant: De Brunch Club

De Brunch Club in Rotterdam is een perfecte spot voor ontbijt, lunch en brunch. Bij deze mooie zaak aan de Zaagmolenkade kun je de hele dag van de uitgebreide kaart je favoriete gerechten kiezen. Ontbijtje om 15.00 uur? Geen probleem! Je kunt onder meer smikkelen van pancakes met fruit, bagel wentelteefjes, eggs benedict en de early birds powerbowl. Op de lunch/brunch kaart staan originele salades, wraps, burgers en toast, mét vlees of vegetarisch. Daarnaast is er een ruime keus aan vers gemaakte sappen en smoothies. De Brunch Club in Kralingen-Crooswijk weet als geen ander gezond en lekker te combineren en de gerechten zien er ook nog eens onwijs verleidelijk uit. Schijnt het zonnetje, dan kun je heerlijk buiten aan het water van je ontbijt of brunch genieten. Pure verwennerij, de hele dag door.

Veelgestelde vragen

Kan ik in De Brunch Club met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Serveert het restaurant De Brunch Club Internationaal eten?

Ja, het restaurant De Brunch Club serveert Internationaal eten en serveert ook Europees, Nederlands

Wil je een tafel reserveren bij De Brunch Club?

Waarom is De Brunch Club zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij De Brunch Club. Gelegen in Kralingen-Crooswijk in Rotterdam, serveert De Brunch Club gerechten zoals Europees, Nederlands. Ontdek wat De Brunch Club onderscheidt van andere restaurants in Rotterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!