Reviews Restaurant China

CentrumAziatisch, Chinees, Japans, Indonesisch
Geweldig
5.5/6
4 Reviews
Restaurant China Soest image 1
Restaurant China Soest image 2
Restaurant China Soest image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

4 Restaurant China Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant China. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant China hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant China.

Geweldig
5.5/6
4 Reviews
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Service:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Angeli v.9 maanden geleden · 1 review

Vanavond lekker gegeten bij Chinees restaurant China in Soest. We werden persoonlijk en snel bediend, ondanks drukte in het restaurant én met afhalen. We hadden samen een menu met soep, vier verschillende gerechten en alle vier waren ze érg lekker. Heerlijke saté, foe yong hai, babi pangang en tjap tjoy. Misschien niet de spannendste gerechten, maar wel heel goed! Als toetje een ijsje met slagroom en vruchtjes. Gewoon een leuk etentje in een authentiek Chinees restaurant met aardig personeel!

"Uitstekend"
6/6
Ada v.één jaar geleden · 1 review

We kregen een vriendelijke bediening en er waren geen lange wachttijden. Het eten was heerlijk, Het ging allemaal om de Pekingeend. En nog een warm verfrissende katoenen natte doek om jezelf schoon te maken. Voor herhaling vatbaar !

"Heel goed"
5/6
Annelies E.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, moeilijk kiezen uit de vele gerechten die op de kaart stonden maar alles smaakte top!! Er zat ook voldoende tijd tussen het voor- en hoofdrecht. Voor herhaling vatbaar!

"Heel goed"
5/6
bauke s.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening . Goed om hier te dineren. Het was rustig. Een aanrader wat ons betreft! We gaan er vast nog een keer naar toe