NL
't Veerhuys Steenwijk image 1
't Veerhuys Steenwijk image 2
't Veerhuys Steenwijk image 3
't Veerhuys Steenwijk image 4
't Veerhuys Steenwijk image 5
't Veerhuys Steenwijk image 6

't Veerhuys

Centrum · Internationaal · 
Geweldig
5.5/6
6 Reviews

Over 't Veerhuys

Welkom bij ’t Veerhuys in Steenwijk. “T Veerhuys is al een horeca gelegenheid sinds 1632 en was de plek waar vrachtaanbieders en reizigers elkaar ontmoeten. Vandaag is het het leukste en kleinste restaurant van Steenwijk met een heerlijk menu voor een gezellige avond uit. U vind 't Veerhuys op het Steenwijkerdiep 2 in Steenwijk.

Adres

't Veerhuys
Steenwijkerdiep 2
8331 LS Steenwijk

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:00
zondag
16:00 - 20:00
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
16:00 - 20:00
vrijdag
16:00 - 20:00
zaterdag
16:00 - 20:00

6 't Veerhuys Reviews

"Heel goed"5/6
Jurriaan J.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk getafeld in een knusse setting! Je ziet en proeft dat er aandacht besteed is aan de gerechten. Het 'hemelse toetje' is zeker een aanrader om mee af te sluiten! Het personeel is aardig en behulpzaam. Komen hier zeker vaker terug!

"Uitstekend"6/6
Anne Z.2 jaar geleden · 1 review

het eten was voortreffelijk , en de bediening ook. mooie locatie, goede parkeerruimte ,zeker de moeite waard om nog een keer te gaan maar de volgende keer nemen we de kinderen mee

"Uitstekend"6/6
J V.één jaar geleden · 1 review

Het was allemaal perfect voor elkaar en vriendelijke bediening het eten was heerlijk perfect we hadden mooi weer en lekker buiten gegeten. We gaan er nog wel en keer uit eten

"Uitstekend"6/6
Sonja K.2 jaar geleden · 1 review

Geweldig, heerlijk gegeten. Klein restaurant maar dat hebben we expres uitgekozen. Mijn echtgenoot wil er zeker nog een keer eten. Je kunt de kok zien koken. Leuk om te zien.

"Heel goed"5/6
JBM b.2 jaar geleden · 1 review

Met een groep van twaalf personen heerlijk gegeten. Vlotte bediening. Verzoek om paar karaffen kraanwater naast de wijn en het bier werd zonder problemen ingewilligd.