Valón

ZuidInternationaal, Europees, Frans, Spaans
Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Valón

Valón in Amsterdam is the place to be voor wine & dine. De gerechten zijn geïnspireerd op de Franse keuken, maar ook de nodige mediterrane invloeden ontbreken niet. Alles wordt in een open keuken bereid: coq au vin, coquilles of pink lady tarte tatin. Valón bevindt zich in een oud bruin café in Amsterdam Zuid. De gezelligheid is er zeker nog te vinden, maar wel in een spicy, modern jasje. Voor een waanzinnige wijn-spijs beleving ga je naar Valón in de Waalstraat, maar geen angst, bier en cocktails worden ook met veel liefde geserveerd!

Adres

Valón
Waalstraat 103
1079 DT Amsterdam

6 Valón Reviews

Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
"Heel goed"
5/6
Elisabeth V.één maand geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, het was erg rustig voor lunch, we waren de enige gasten, dat was jammer. De keuken is van uitzonderlijke kwaliteit, echt erg goed, dit staat wat in contrast met de locatie, die goed verzorgd en ingericht is maar toch wat 'simpel' oogt, in deze tijd van het jaar is het ook koud, tochtig. Bedienend personeel is zeer bekwaam en vriendelijk, de wijnkaart wordt nog uitgebreid begreep ik maar we hebben nu al de keus gehad uit mooie wijnen. De (overigens goede) muziek staat wat hard, dit is niet voor iedereen wenselijk.

"Uitstekend"
6/6
Silphy v.één maand geleden · 1 review

Het was top! Het eten wad super lekker en vers, de bediening enthousiast en gastvrij. Inrichting mooi en gezellig. Zeker een aanrader om te gaan tafelen.

"Uitstekend"
6/6
Mark T.2 maanden geleden · 1 review

Heerlijk côte de boeuf en topbediening. Ook de mosselen met sausjes waren lekker. Echt een aanrader en welkome verrassing in de buurt en sowieso in Amsterdam