Menukaart van Victor Russo's Fresh
Bekijk het menu van Victor Russo's Fresh en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Victor Russo's Fresh. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Bekijk de menukaart
Menu highlights
Lunch
Panini Pecorino
Heerlijk vers gebakken foccacia belegd met Pecorino Fuscellato. Kaas geproduceerd met geselecteerde en gepasteuriseerde schapenmelk, melkzuurfermenten, stremsel en zout, zonder toegevoegde conserveermiddelen. Halfgekookt product met medium / sterk stremsel, zacht en romig, met een delicate en verfijnde smaak.
Carpaccio di Lonzino e tartufo
Een prachtig opgemaakt bord met Lonzino, een zeer smakelijke salami die steeds meer bewonderaars trekt. Op de Lonzino treft u een heerlijke carpaccio van zwarte truffel met daarop geraspte Pecorino Antica Norcia
Tagliere di bruschette con pane di Altamura
Een plankje met 3 soorten bruschetta gemaakt van brood uit Altamura en belegd op basis van de dagelijkse inspiratie van de Oste met de meest smaakvolle ingrediënten. De bediening legt u graag de samenstelling uit.
Insalata del contadino
Een overheerlijke salade bestaande uit olijven, gegrilde artisjokken, gegrilde uitjes en heerlijke zongedroogde tomaatjes van Mariangela Prunotto, onze leverancier van groente en fruit uit de Piemonte.
Bieren
Baladin Isaac
Abrikozenkleur met de geur van gist en citrus die zich vermengen met pittige harmonieen van koriander en gepelde sinaasappels. Verfrissend aan het gehemelte en makkelijk drinkbaar.
Baladin Nora
Nora vertelt u over geschiedenis van nomaden, piramides, kruiden en Kamut wat “ziel van de aarde” betekent in het oude Egypte. De warme oranje kleur wordt aangevuld door tonen van Oosterse aroma’s die gember en citrusvruchten afgeeft.
Baladin Leon
Een donker bier welke je betovert met zijn explosie van geuren en aroma’s die een feestelijke sfeer oproepen. Oorspronkelijk gemaakt als Kerstmis-ale, zijn de chocolade-tonen vermengd met de aroma’s van gedroogd fruit, zoethout en toffee
Nagerechten
Panna cotta con frutta sciroppata e cioccolato
Het meest bekende dessert naast de tiramisu…..deze serveren wij met huisgemaakte ingelegd fruit en een chocolade saus van Guido Gobino, de beroemdste chocolatier van Italië.
Crescionda
Een verrukkelijke brownie van amaretti koekjes en chocolade en geserveerd met een huisgemaakte creme en ingelegde peren.