Over Wolf Hotel Kitchen & Bar

Wolf Hotel Kitchen & Bar biedt een groot scala aan verantwoorde gerechten voor het hele gezin, op elk moment. Hieronder kunt u de verschillende menukaarten van Wolf Hotel Kitchen & Bar nader bekijken.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 08:30
donderdag
08:30 - 01:00
vrijdag
08:30 - 01:00
zaterdag
08:30 - 01:00
zondag
08:30 - 01:00
maandag
08:30 - 01:00
dinsdag
08:30 - 01:00
woensdag
08:30 - 01:00

Adres

Wolf Hotel Kitchen & Bar
Mient 3
1811 NB Alkmaar

Hoofdmenu

DINERKAART

pdf

BITES & COCKTAILS

pdf

ONTBIJT & LUNCHKAART

pdf

KIDS MENU

pdf

Meer over Wolf Hotel Kitchen & Bar, Alkmaar

Je kunt bij Wolf Hotel Kitchen & Bar al reserveren vanaf twee personen maar natuurlijk ook zo binnenlopen. In het weekend is het verstandig om je bezoek bij ons bekend te maken zodat je niet op een tafeltje hoeft te wachten. Wachten bij Wolf Hotel Kitchen & Bar is ook geen straf. Aan de bar, de open haard of op het terras is het prima vertoeven tot je aan tafel kunt. We serveren indien gewenst verschillende kleine hapjes om het wachten te veraangenamen.

Allergenen: Wij verzoeken je ten alle tijden jouw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chefs met alle zorgvuldigheid jouw diner kunnen bereiden. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

51 Wolf Hotel Kitchen & Bar Reviews

Uitstekend
5.1/6
51 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
"Uitstekend"6/6
Stephanie P.één maand geleden · 1 review

Prettig restaurant met een goede sfeer. De gerechtjes die wij bij de high wine kregen zijn echt van hoge kwaliteit en erg lekker. Echt een aanrader!

"Uitstekend"6/6
Pauline L.één maand geleden · 2 reviews

Het was weer heerlijk. Niet de standaard hapjes bij de high tea maar juist wat apartere dingen. En, wat ik belangrijk vind, losse thee ipv stoffige theezakjes. Dit alles gecombineerd met een relaxte en goede service, een dikke pluim.

"Uitstekend"6/6
Bote t.2 maanden geleden · 1 review

Lekker eten en goede bediening. Kleine maar aantrekkelijke kaart en een bijzonder weekdier. Zeer gastvrij en bijzonder attent. Smaakvolle inrichting. Prachtige locatie in de Oude binnenstad van Alkmaar.