NL
Wolf Hotel Kitchen & Bar Alkmaar image 1
Wolf Hotel Kitchen & Bar Alkmaar image 2
Wolf Hotel Kitchen & Bar Alkmaar image 3
Wolf Hotel Kitchen & Bar Alkmaar image 4
Wolf Hotel Kitchen & Bar Alkmaar image 5

Wolf Hotel Kitchen & Bar

Binnenstad · Internationaal · 
Uitstekend
5.4/6
22 Reviews

Over Wolf Hotel Kitchen & Bar

Wolf Hotel Kitchen & Bar biedt een groot scala aan verantwoorde gerechten voor het hele gezin, op elk moment. Hieronder kunt u de verschillende menukaarten van Wolf Hotel Kitchen & Bar nader bekijken.

Adres

Wolf Hotel Kitchen & Bar
Mient 3
1811 NB Alkmaar

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 08:30
maandag
08:30 - 01:00
dinsdag
08:30 - 01:00
woensdag
08:30 - 01:00
donderdag
08:30 - 01:00
vrijdag
08:30 - 01:00
zaterdag
08:30 - 01:00
zondag
08:30 - 01:00

Hoofdmenu

DINERKAART

pdf

BITES & COCKTAILS

pdf

ONTBIJT & LUNCHKAART

pdf

KIDS MENU

pdf

Meer over Wolf Hotel Kitchen & Bar, Alkmaar

Je kunt bij Wolf Hotel Kitchen & Bar al reserveren vanaf twee personen maar natuurlijk ook zo binnenlopen. In het weekend is het verstandig om je bezoek bij ons bekend te maken zodat je niet op een tafeltje hoeft te wachten. Wachten bij Wolf Hotel Kitchen & Bar is ook geen straf. Aan de bar, de open haard of op het terras is het prima vertoeven tot je aan tafel kunt. We serveren indien gewenst verschillende kleine hapjes om het wachten te veraangenamen.

Allergenen: Wij verzoeken je ten alle tijden jouw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chefs met alle zorgvuldigheid jouw diner kunnen bereiden. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

22 Wolf Hotel Kitchen & Bar Reviews

"Uitstekend"6/6
Hans d.14 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs. Bediening was erg vriendelijk. Sfeer en ambiance was erg goed en zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader is de shared dining.

"Uitstekend"6/6
Joep W.22 dagen geleden · 1 review

Goede bediening en heerlijk eten. Ruime keuze en een heerlijk menu van de dag. Bij binnenkomst konden we nog kiezen waar we gingen zitten. Er waren nog 2 tafeltjes over.

"Uitstekend"6/6
Robert B.één maand geleden · 1 review

We hadden gereserveerd toen er nog geen kerstmenu bekend was, hier stonden helaas een aantal dingen op die ik niet luste en mijn vrouw niet mocht (zwanger). Even gebeld en was allemaal geen probleem er konden ook wat andere dingen gemaakt worden, en dat tijdens kerst! Er was veel persoonlijke aandacht, het eten was heerlijk en de sfeer top! We gaan hier zeker nog een keer heen!

"Uitstekend"6/6
Roeland H.één maand geleden · 1 review

Goed vegetarisch eten, prettige bediening. Wat wil je nog meer? Wij vroegen om een verrassingsmenu waarbij we zelf aangaven hoeveel gangen we wilden en de keuken maakte er iets moois van. Klasse!

"Heel goed"5/6
Miranda B.3 maanden geleden · 1 review

Qua locatie denk ik zeker dat ze met Wolf nu een restaurant heeft met veel meer aanloop. Het is zeker een restaurant met veel sfeer, een unieke stijl/ambiance en goed eten. Geeft een retro gevoel. Wel mis ik iets de positive feeling van MIJ, maar dat komt denk ik omdat ik dat enigszins terug had verwacht op deze nieuwe locatie 😉

"Heel goed"5/6
Doris K.6 maanden geleden · 1 review

Het Restaurant ligt in het hartje van Alkmaar. Buiten aan de gracht of binnen zijn er zitplaatsen. Het personeel is super vriendelijk en het eten is super lekker. Genoeg tijd tussen de gangen om lekker bij te kletsen en ook van de wijnen te genieten. Het was niet de laste keer.....

"Heel goed"5/6
K V.één maand geleden · 1 review

Wij hebben hier gegeten met mijn moeder van 82. de ambiance, bediening en gastvrijheid waren buiten het eten om zeer belangrijk! De dinerkaart heeft voor iedereen wat wils en voldoende. Wij komen hier zeker nog vaker een hapje eten. dank jullie wel, ook namens mijn moeder de Verhagentjes

"Uitstekend"6/6
Nashwa M.2 maanden geleden · 1 review

Mooie kaart met voor ieder wat wils. Mijn risotto met stoofvlees was heerlijk. Portie was ruim. Er was veel aandacht besteed aan de opmaak van het dessert. Smakelijk voor het oog en de tong. Ik kom weer!

"Uitstekend"6/6
André T.2 maanden geleden · 1 review

Wij hebben genoten. Het was gezellig druk maar niet storend. Bediening was proffesioneel en toch prettig in de omgang. Eten was zeer goed. We komen zeker nogmaals bij jullie eten. Groet Ivi en André uit limmen

"Heel goed"5/6
Chantal B.3 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Restaurant ziet er ook super leuk uit. 1 min puntje: de hoge stoelen. Ik kreeg na 1.5 uur last van mijn Rug, omdat de stoel leuning te laag was. Voor even zitten kan het wel, maar niet de hele avond.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (maandag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: