Restaurants
Noord Holland
Alkmaar
Binnenstad
Wolf Hotel Kitchen & Bar

Wolf Hotel Kitchen & Bar

BinnenstadInternationaal
Uitstekend
5.2/6
53 Reviews

Over Wolf Hotel Kitchen & Bar

Wolf Hotel Kitchen & Bar biedt een groot scala aan verantwoorde gerechten voor het hele gezin, op elk moment. Hieronder kunt u de verschillende menukaarten van Wolf Hotel Kitchen & Bar nader bekijken.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 01:00
Tuesday
08:30 - 01:00
Wednesday
08:30 - 01:00
Thursday
08:30 - 01:00
Friday
08:30 - 01:00
Saturday
08:30 - 01:00
Sunday
08:30 - 01:00
Monday
08:30 - 01:00

Adres

Wolf Hotel Kitchen & Bar
Mient 3
1811 NB Alkmaar

Hoofdmenu

DINERKAART

pdf

BITES & COCKTAILS

pdf

ONTBIJT & LUNCHKAART

pdf

KIDS MENU

pdf

Meer over Wolf Hotel Kitchen & Bar, Alkmaar

Je kunt bij Wolf Hotel Kitchen & Bar al reserveren vanaf twee personen maar natuurlijk ook zo binnenlopen. In het weekend is het verstandig om je bezoek bij ons bekend te maken zodat je niet op een tafeltje hoeft te wachten. Wachten bij Wolf Hotel Kitchen & Bar is ook geen straf. Aan de bar, de open haard of op het terras is het prima vertoeven tot je aan tafel kunt. We serveren indien gewenst verschillende kleine hapjes om het wachten te veraangenamen.

Allergenen: Wij verzoeken je ten alle tijden jouw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chefs met alle zorgvuldigheid jouw diner kunnen bereiden. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

53 Wolf Hotel Kitchen & Bar Reviews

Uitstekend
5.2/6
53 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Claudia T.2 dagen geleden · 1 review

De bediening zijn zeer Vriendelijke mensen, het restaurant ligt op een hele gezellige locatie in Alkmaar. We hebben met acht personen heel lekker gegeten. Top dus.

"Uitstekend"
6/6
P. D.15 dagen geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. De bediening was vlot en netjes, ondanks de drukte door het mooie weer, waardoor het terras ook vol zat. We gaan hier zeker terugkomen.

"Uitstekend"
6/6
Marieke K.22 dagen geleden · 1 review

Het hoofdgerecht werd snel gebracht. Op het toetje noesten we langer wachten, misschien ondat het toen wat drukker werd. Personeel is erg vriendelijk en zorgen dat je niks te kort komt. Het eten was erg lekker en goede porties. Zeker een aanrader en wij gaan zeker een keertje terug.