Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Nijkerk
Strijland
Zomertuin de Wereldkeuken

Zomertuin de Wereldkeuken

Foto's van restaurant Zomertuin de Wereldkeuken in Strijland, Nijkerk
Zomertuin de Wereldkeuken is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Zomertuin de Wereldkeuken

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 17:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
16:30 - 22:30
Saturday
16:30 - 22:30
Sunday
16:30 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Zomertuin de Wereldkeuken

Zomertuin de Wereldkeuken in Nijkerkerveen is een sfeervol all-you-can-eat-én-drink restaurant. Voor een vast bedrag kun je met je vrienden, familie of partner maar liefst 2,5 uur lang genieten van uiteenlopende gerechten en verschillende drankjes zoals sap, bier en wijn. Het restaurant in centrum Nijkerkerveen heet niet voor niets Zomertuin de Wereldkeuken: je kunt gerechten uit de hele wereld proeven. Denk aan Aziatische lekkernijen zoals sushi en wokgerechten, Italiaanse klassiekers als pasta en pizza, verse vis en goed vlees. Ook zijn Hollandse toppers als poffertjes te bestellen. Houden de kinderen het niet zo lang uit aan tafel? Dan kunnen ze zich vermaken in de gezellig kidshoek. Hier aan de Amersfoortseweg wordt iedereen in het zonnetje gezet!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Zomertuin de Wereldkeuken parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Zomertuin de Wereldkeuken heeft Privéparkeerplaats.

Heeft Zomertuin de Wereldkeuken zitgelegenheid buiten?

Nee, Zomertuin de Wereldkeuken heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Zomertuin de Wereldkeuken?

Waarom is Zomertuin de Wereldkeuken zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Zomertuin de Wereldkeuken. Gelegen in Strijland in Nijkerk, serveert Zomertuin de Wereldkeuken gerechten zoals Aziatisch, Europees, Aziatische fusion. Ontdek wat Zomertuin de Wereldkeuken onderscheidt van andere restaurants in Nijkerk en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!