53 Restaurants in Centrum, Rotterdam

Restaurants Rotterdam centrum: lekker eten in een fantastische wereldstad

Als je de skyline van de stad bekijkt, kun je vaststellen dat Rotterdam centrum en zijn restaurants een hypermoderne uitstraling hebben. Je waant je, onder de rook van de Erasmusbrug, in de sfeer van grote Amerikaanse steden met wolkenkrabbers en futuristische bouwwerken. De stad biedt aan alle kanten mogelijkheden voor liefhebbers van eigentijdse architectuur, cultuur, wetenschap, vermaak en iedereen die van lekker eten houdt. In het sprankelende Rotterdam centrum zijn uiteenlopende restaurants gevestigd waar je op je wenken bediend wordt door vriendelijk en hulpvaardig personeel. Het multiculturele karakter van de stad zorgt daarbij voor een unieke uitstraling die je niet snel vergeten zult. Er wonen veel mensen met verschillende nationaliteiten die gezamenlijk een bont gezelschap vormen en bijdragen aan de grote diversiteit aan eetgelegenheden.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Napoli

Centrum
Italiaans
5.1/6212
Restaurant Napoli

Restaurant Zwarte Zwaan

Centrum
Internationaal
4.3/628
Restaurant Zwarte Zwaan

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.0/6156
O'Pazzo Pizzeria
Beste restaurants in de buurt?

O'Pazzo A La Carte

Centrum
Italiaans
5.0/648
O'Pazzo A La Carte

Gastrobar Hartig

Centrum
Internationaal
5.2/6112
Gastrobar Hartig

Fellini

Centrum
Italiaans
4.6/692
Fellini

Soi3

Centrum
Thais
4.8/624
Soi3

Restaurant Lavi

Centrum
Vietnamees
5.0/6129
Restaurant Lavi

Restaurant Dionysos

Centrum
Grieks
5.2/6151
Restaurant Dionysos

Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg)

Centrum
Sushi
5.0/6105
Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg)

Miso Asian Dining

Centrum
Aziatisch
5.3/6314
Miso Asian Dining

Sumo Markthal

Centrum
Sushi
4.9/6271
Sumo Markthal

Baek Food & Drinks

Centrum
Internationaal
5.8/64
Baek Food & Drinks

Thuis bij Schell

Centrum
Europees
5.4/69
Thuis bij Schell

Eetcafe Restaurant Thailand

Centrum
Thais
5.7/6236
Eetcafe Restaurant Thailand
Nieuw

Madam Chen

Centrum
Aziatisch
4.9/67
Madam Chen

Tulip Indian Restaurant Rotterdam

Centrum
Indiaas
6.0/61
Tulip Indian Restaurant Rotterdam

Taj Mahal Tandoori Restaurant

Centrum
Indiaas
3.8/64
Taj Mahal Tandoori Restaurant

Da Gianfranco

Centrum
Italiaans
1.0/61
Da Gianfranco

Restaurant Karakter

Centrum
Internationaal
5.5/6207
Restaurant Karakter
 1. 1.

  Eenvoudig online een tafeltje boeken in de restaurants van Rotterdam centrum

  Online restaurants in Rotterdam centrum vinden en een tafeltje reserveren, is een moderne methode die helemaal past bij de relatief jonge uitstraling van de stad. Via Quandoo is het allemaal mogelijk. Je kunt er op je smartphone, tablet of computer vlot een online overzicht vinden van de diverse etablissementen in de Nederlandse metropool. Zo kun je locaties met elkaar vergelijken, menukaarten inzien en vaststellen of eten in een bepaalde gelegenheid binnen je budget past. De reviews van andere gasten geven je daarbij extra zekerheid over de kwaliteit die je kunt verwachten in de restaurants van Rotterdam centrum. En wanneer je zeker van je zaak bent kun je zelfs direct online reserveren voor je in de stad een bezoek brengt aan de Euromast met zijn geweldige uitzicht, het havengebied en oorlogsmonument De Verwoeste Stad van kunstenaar Ossip Zadkine.
 2. 2.

  Internationale keukens in de restaurants van Rotterdam centrum

  In een stad waar de gemiddelde mentaliteit uitblinkt door nuchterheid, kun je vanzelfsprekend een eetgelegenheid vinden waar ze een uitstekende Hollandse maaltijd bereiden. Maar het zal je ook niet verbazen dat je in Rotterdam centrum restaurants aantreft met menukaarten vol buitenlandse gerechten. Je vindt er gelegenheden met menu's uit Griekenland, Frankrijk, Italië, Spanje, Turkije, China, India, Japan, Mexico en Afrika. Wanneer je een fervent liefhebber van buitenlands eten bent sla je dus in de restaurants van Rotterdam centrum altijd de spijker op de kop. Quandoo stelt je in de gelegenheid om in de digitale wereld online te kiezen voor een bistro, eetcafé of een andere horecagelegenheid met internationaal gewaardeerde spijzen op de kaart. Zo kun je uitkijken naar een smaakvolle lunch of diner terwijl je een rondvaart maakt door de havens of een tochtje maakt langs de internationaal georiënteerde Markthal, de beroemde kubuswoningen, het Maritiem Museum en de Walk of Fame Europe.
 3. 3.

  Altijd een verrassende dag in Rotterdam centrum en zijn restaurants

  Als je zeker wilt weten dat je niet misgrijpt, kun je via Quandoo met een paar klikken op je computer, tablet of smartphone online zien hoeveel Rotterdam centrum en zijn restaurants je culinair gezien te bieden hebben. Je beleeft altijd een verrassende dag in deze bruisende wereldstad waar uitstekend en gevarieerd eten de gewoonste zaak van de wereld is. Natuurlijk ga je pas aan tafel als je onder andere Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal, het Chabot Museum, het Plaswijckpark en het Arboretum gezien hebt. Daarna is het tijd om aan te schuiven aan en van de gezellige tafeltjes van de restaurants in Rotterdam centrum
 4. 4.

  De restaurants in Rotterdam centrum: ook de moeite waard met kinderen

  Uit eten gaan met kinderen vraagt altijd wat meer aandacht bij het kiezen van een geschikte locatie. Via Quandoo kun je online in Rotterdam centrum restaurants uitzoeken waar qua maaltijden en ambiance ook op de jongste gasten gerekend is. Zo weet je zeker dat uit eten met het hele gezin geen teleurstelling wordt, maar juist een succesvolle happening voor iedereen. Als je van tevoren online reserveert via Quandoo, hoef je over de lunch of het diner niet meer na te denken en kun je genieten van uitstapjes naar diergaarde Blijdorp, Miniworld, de Pannenkoekenboot, amusementscentrum Kids Marina en Escaping Rotterdam. Het staat vast dat je daarna in de restaurants van Rotterdam centrum van een smaakvolle maaltijd naar keuze kunt genieten. Natuurlijk met dank aan de online dienstverlening van Quandoo.
 5. 5.

  De restaurants in Rotterdam centrum: perfecte afsluiters van een leuke dag

  Als je moe maar voldaan bent na een dag in de stad, dan zijn de restaurants in Rotterdam centrum perfecte afsluiters. Je kunt er ongestoord napraten, je digitale foto's bekijken en herinneringen ophalen onder het genot van een goed glas bier of wijn en een uitmuntende maaltijd. Zo maken jij en je reisgenoten je visite aan een bijzondere stad compleet. En wanneer je naar huis gaat met de auto of het openbaar vervoer, krijg je onderweg misschien al heimwee naar alles wat je hebt beleefd in Rotterdam centrum en zijn restaurants.