3 Restaurants in Centrum, Zoetermeer

Restaurants Zoetermeer centrum: gezellig en gevarieerd

Heb je afgesproken met een gezelschap om binnenkort te dineren in een restaurant in Zoetermeer centrum? Neem dan een kijkje bij Quandoo om het aanbod aan restaurants in Zoetermeer centrum te verkennen. Je kunt in de binnenstad van Zoetermeer genieten van verscheidene binnenlandse en buitenlandse keukens. Daarnaast heb je de keuze uit interessante concepten zoals een driegangenmenu of onbeperkt eten voor een vaste prijs. Wat wordt het vandaag? Aziatisch, Italiaans, Mexicaans of een oerhollandse maaltijd? Maak je keuze voor een leuk restaurant in het Zoetermeerse centrum en maak direct een online reservering bij Quandoo.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/643
Tapas Restaurant El Pueblo

Hachi Alphen

Centrum
Japans
5.0/624
Hachi Alphen

Fratelli - Pijnacker

Centrum
Italiaans
5.3/666
Fratelli - Pijnacker
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Heerlijk dineren in een restaurant in het Zoetermeerse centrum

  Het centrum van Zoetermeer kenmerkt zich door een oud deel rondom de Dorpsstraat en het moderne Stadshart winkelcentrum. Dat maakt de binnenstad van Zoetermeer interessant voor een breed publiek. Ook de restaurants in Zoetermeer centrum variëren enorm wat betreft sfeer en interieur. Zo kun je kiezen uit uiteenlopende eetgelegenheden van moderne eetcafé's tot traditionele en knusse restaurants. Er zijn veel redenen om in één van de vele restaurants in Zoetermeer centrum te dineren. Misschien wil je een lekker hapje eten voordat je naar de bioscoop gaat of juist lekker dineren na een actieve dag in het Aquapark het Keerpunt of Ayers Rock.
 2. 2.

  Unieke restaurants in Zoetermeer centrum

  Vaak heb je een aantal eisen wanneer je op zoek bent naar een restaurant in Zoetermeer centrum. Zo kies je voor een intiem diner voor twee waarschijnlijk voor een ander restaurant dan wanneer je een etentje plant voor een groep collega's. Voor een exclusief romantisch etentje kun je in Zoetermeer centrum terecht in restaurants met een intieme sfeer en een fantastische Franse keuken. Met een groep vrienden of collega's is een grotere eetgelegenheid misschien een betere optie waar je onbeperkt kunt eten voor een vaste prijs of tapas kunt bestellen die je met iedereen kunt delen.
 3. 3.

  Vind de beste restaurants van Zoetermeer centrum bij Quandoo

  Of je nu met een klein of groter gezelschap gaat uiteten in een gezellig restaurant in Zoetermeer centrum, bij Quandoo heb je snel een plek gevonden die aan je wensen voldoet. Scroll door het aanbod aan restaurants van Zoetermeer centrum en bekijk de reviews van klanten. Zo heb je vooraf een goed beeld van de eetgelegenheid en weet je zeker dat je een topavond gaat beleven met een heerlijke maaltijd en natuurlijk een lekker drankje!