Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Angie's Kitchen
Angie's Kitchen Reviews

Angie's Kitchen

International, European, Dutch

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Angie's Kitchen in City Centre, The Hague
Angie's Kitchen is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Reviews of Angie's Kitchen (24)

Read what people think about Angie's Kitchen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Angie's Kitchen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Angie's Kitchen and book a table with confidence!

4.9/6

24 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
69
58
44
32
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Jan D.4 months ago · 1 review

We had a great dinner, very nice setting and service. Recommend it to anyone!

"Excellent"
6/6
Esther K.5 months ago · 1 review

Heerlijke tent om te eten. Toffe bediening. Eten is er heerlijk en met zorg bereidt. Echt een aanrader.

"Good"
4/6
Rob v.5 months ago · 1 review

Leuke zaak, leuke plek in de tuin. Voor ieder wat wils op de kaart!

"Good"
4/6
Sandra T.5 months ago · 1 review

Goed geluncht. Prima verzorgd. Vriendelijke bediening. Kwaliteit eten is goed.

"Very good"
5/6
Luuk G.6 months ago · 2 reviews

Mooie lokatie, betrokken bediening. Angie is een leuke, sfeervolle plek met nog een grote verscholen tuin in het centrum van Den Haag.

"Excellent"
6/6
Ferdy H.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Ook heel erg tevreden over de glutenvrije opties!

"Very good"
5/6
Ankie L.7 months ago · 1 review

Lekker eten, veel en lekkere keuze, vlotte bediening, gewoon top!

"Excellent"
6/6
Kyra V.8 months ago · 2 reviews

Al vaak een high wine gedaan, maar deze keer gekozen voor een high beer. Elke keer weer super service, lekker eten en drinken en een leuke sfeer!

"Very good"
5/6
Vivian D.10 months ago · 1 review

Leuk restaurant/ bar. We zaten eerst heerlijk buiten in de tuin tot het te koud werd en we binnen gingen om te eten. Aardige bediening en het eten was lekker.

"Excellent"
6/6
Janet Z.10 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en de bediening was top! Wij komen zeker weer!

"Average"
3/6
Alexandra B.a year ago · 1 review

Het eten was matig. De groenten en aardappelen goed maar het vlees was niet mals. Daarbij vonden wij het nogal een sfeerloze zaak. Niet echt gezellig om hier te eten.

"Average"
3/6
Iris d.2 years ago · 1 review

Weinig sfeer, bediening mwa en het eten net een 6

"Very good"
5/6
Els Q.2 years ago · 1 review

We hadden een theater 3 gangen verrassings menu van 28,50 Was het zeker waard vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Hans W.2 years ago · 1 review

Prima locatie om te eten voorafgaand aan theaterbezoek. De bediening is snel en efficiënt. De gerechten arriveren eveneens vlot. Beknopte maar goede dinerkaart. De gasten waren unaniem dat alle gerechten smakelijk waren en goed klaar gemaakt. Een aardige, beknopte wijnkaart maakt alles compleet.

"Excellent"
6/6
Ineke B.3 years ago · 1 review

wat weer genieten! echt een aanrader. heerlijk eten, fijne bediening en fantastisch terras / tuin

"Excellent"
6/6
Kyra V.3 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten met lekkere bijpassende wijnen. Goede service en vriendelijke personeel.

"Excellent"
6/6
Danielle H.3 years ago · 1 review

Na maanden wachten eindelijk weer in de heerlijke tuin van Angie’s Kitchen van een lekkere lunch mogen genieten. Lekker eten, gezellig drankje en als toetje de zon!

"Good"
4/6
Ton G.3 years ago · 2 reviews

Vooral de bediening was uitstekend aardig snel zonder haast. mooie tuin

"Very good"
5/6
Jan V.4 years ago · 1 review

De ontvangst ende bediening was top, evenals het eten. Mede door de locatie een aanrader. Top👍👌

"Not good "
2/6
Merel O.4 years ago · 1 review

Bij binnenkomst werden we direct de tuin in gestuurd zonder onze naam te vragen en of we wel buiten wilde zitten. Eenmaal buiten bleek ons gezelschap er nog niet te zijn en wilde we ook niet buiten zitten. Personeel leek wat gehaast/ongeïnteresseerd. Wij vonden de bierkaart qua prijs erg aan de hoge kant en de prijs- kwaliteit verhouding van het eten vonden we ook mager. Weinig inspiratie, we hadden allemaal dezelfde groente garnering, maar wel allen andere gerechten. Kwaliteit van het eten was prima, maar heeft geen verbluffende indruk achter gelaten. De gerechten kwamen in een prima tempo achter elkaar en personeel vroeg regelmatig of alles naar wens was.

"Very good"
5/6
Leslie B.4 years ago · 1 review

Aardige bediening, lekker gegeten en de tuin zag er erg leuk uit!

"Excellent"
6/6
Shardi D.4 years ago · 1 review

Het was fantastisch. Onze dochter moest glutenvrij eten en er werd een meegedacht over wat allemaal kon. Helemaal top!!

"Excellent"
6/6
Uwe H.4 years ago · 1 review

Great Location, great Food, great service. Selten so einen schönen Abend gehabt!

"Good"
4/6
Ronald V.4 years ago · 1 review

Prijs kwantiteit kwaliteit is scheef. Kan aan de Corona rijd liggen