Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
Scheveningen
Blue Lagoon
Blue Lagoon Reviews

Blue Lagoon

Photo of restaurant Blue Lagoon in Scheveningen, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Blue Lagoon (15)

Read what people think about Blue Lagoon. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Blue Lagoon before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Blue Lagoon and book a table with confidence!

4.7/6

15 reviews

Food:Good
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
63
58
42
3
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Bert-Jan v.2 months ago · 1 review

Uitstekend gegeten. Helaas was het een zeer regenachtige avond met een bijna leeg restaurant en terras, zodat we de sfeer niet echt konden proeven en ook de wachttijd niet konden testen. Bediening wist hoe men met gasten moet omgaan. Aandacht, snelheid en gezelligheid met humor! Weet niet hoe dit gaat met een volle tent!

"Very good"
5/6
Christian K.4 years ago · 10 reviews

Wir waren zum Frühstücksbuffet dort und für den Preis kann man absolut nicht meckern. Vielfältiges Angebot, es werden frische Pancakes, Rühreier, Omlettes zubereitet. Kann ich nur empfehlen!

"Very good"
5/6
GM V.4 years ago · 1 review

Was super gezellig. Het eten was echt top heerlijk. Personeel super aardig.

"Not good "
2/6
Marie G.4 years ago · 1 review

Mixed up order, friends had to wait 15 minutes while the others finished.

"Very good"
5/6
Gurine G.4 years ago · 1 review

Heerlijk dagje gehad op Scheveningen. Lekker op terras van blue lagoon gezeten. Vriendelijke personeel en niet opdringerig. Jammer genoeg was er rond 17.30 een stroomstoring op Scheveningen, we hadden het geluk dat wij tijdig ons eten hadden besteld en dat die nog voorbereid en geserveerd werd.

"Good"
4/6
Oz Y.4 years ago · 4 reviews

Lekekr rustig, goed geholpen door de medewerkers dus een aanrader

"Excellent"
6/6
Henk J.4 years ago · 1 review

Heerlijke plek, veel tafels met gezellig en warm vuurtje en nog tot laat gezellig

"Excellent"
6/6
Kimberly A.4 years ago · 1 review

Top, heerlijk eten en een fijne sfeer! De vismarkt voegt veel sfeer toe.

"Very good"
5/6
Ruud V.4 years ago · 1 review

Prima, alleen het meisje dat ons bediende ging er al vanuit dat het wisselgeld fooi was en dat was even akward :) Verder heerlijk genoten

"Very good"
5/6
Dick D.5 years ago · 1 review

Top zaak heerlijk gegeten en vriendelijk personeel aanrader voor de volgende keer.

"Very good"
5/6
Miriam W.5 years ago · 1 review

Aardige bediening, lekker gegeten. Vooral het caramel Tony Chocolonely toetje is een aanrader :) Bediening kon af en toe wel wat opmerkzamer zijn in of we iets nodig hadden.

"Not good "
2/6
J S.5 years ago · 1 review

Helaas hebben wij erg lang moeten wachten op hoofd- en ook nog eens op nagerecht. Meer kwaliteit verwacht vanuit eerder bezoek.

"Good"
4/6
Monique U.5 years ago · 1 review

Jammer dat je een tafel reserveert om je verjaardag te vieren, en dan is er een soort gebak niet (aardbeientaart) en het appelgebak is nog te koud na bevroren te zijn geweest. De bediening is evenwel super!

"Very good"
5/6
Ralf K.5 years ago · 1 review

Essen ist lecker, Service ist Super.... Getränke und essen sind aber etwas teuer

"Excellent"
6/6
H.D. V.5 years ago · 1 review

Vriendelijk personeel! Heerlijk eten... kortom gewoon goed! Prijs- kwaliteit goed.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.