Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Den Bosch
Binnenstad
Bolwerk
Bolwerk Menu

Bolwerk

International

Dishes priced around7€

Photo of restaurant Bolwerk in Binnenstad, Den Bosch
Bolwerk is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Menu from Bolwerk

Browse the menu highlights at Bolwerk and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Bolwerk. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegetarian

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Entrées

BURRATA

Hele burratakaas, gevuld met een crème van frambozen en oude balsamico, op gesauteerde cherrytomaatjes, geserveerd met een fondue van licht gerookte scamorza.

ZEEDUIVEL

Hollandse zeeduivel, voorzien van krokant laagje gemberpaneer, met sinaasappel-venkel, groentescheuten en een lichte mortadellamousse.

TARTAAR

A la minute handgesneden tartaar van gemarineerde Maas-Rijn-IJssel runderhaas met een reductie van mango en stukjes passievrucht, gezouten met haringkaviaar, op een komkommeryoghurtdressing.

537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Breakfast

BOLWERK ONTBIJT

Brood, croissant, boter, kaas & ham, jam, yoghurt granola & honing, gebakken ei, verse jus d’orange, koffie of thee

12,50€
ONTBIJT DELUXE

Brood, croissant, boter, kaas & ham, jam, yoghurt granola, honing & vers fruit, roerei met gerookte zalm, prosecco, verse jus d’orange, koffie of thee

17,50€
UITSMIJTER

met ham en/of kaas

7,75€
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lunch

CROQUE MONSIEUR

ham & kaas

4,50€
BROOD CARPACCIO

met groene pesto of truffelmayonaise

9,50€
TOMATENSOEP

6,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

LAM

De filet van Nederlands lam wordt volgens de sous vide methode bereid, kort afgebakken met Bordeaux Grand Cru en tijm, tenslotte getrancheerd en samen met groene asperges, artisjok en een schuim van witte wijn en gember gepresenteerd.

OS

Slow cooked ossenhaas van topslager Piet van den Berg, licht gekarameliseerd, met peterelieschuim, op een van langoustinebouillon gemaakte sabayon met strepen van rabarbercrème. De ossenhaas wordt vergezeld door gekarameliseerde gerookte paling op een bedje van mais crème en een groentescheuten-Reypenaer VSOP salade.

VIS

Op de huid gebakken doradefilet, gevuld met paddestoelen, begeleid door quenelles van groene en rode tomatencompote en van walnoten-rozijnen-Parmezaan.

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

TRUFFEL & PROFITEROLE

Kersentruffels met beignets van aardbeien-stracciatellamousse gedoopt in witte chocolade.

CHOCOLADE

6 structuren van chocolade in de vorm van een coeur coulant, bittere chocobiscuits, mousse en ijs van Callebaut chocolade

KAASPLANK

Een selectie van Hollandse kazen met appelstroop uit de Betuwe

Nearby restaurants