Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rijswijk
Overvoorde
Brasserie Bijna Thuis
Brasserie Bijna Thuis Reviews

Brasserie Bijna Thuis

International, European, Contemporary

Dishes priced around24€

Photo of restaurant Brasserie Bijna Thuis in Overvoorde, Rijswijk

Fast and free booking for:

Reviews of Brasserie Bijna Thuis (86)

Read what people think about Brasserie Bijna Thuis. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Brasserie Bijna Thuis before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Brasserie Bijna Thuis and book a table with confidence!

4.4/6

86 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
623
525
418
39
28
13
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Average"
3/6
Anja N.14 days ago · 1 review

Het was oké! We hadden voor een shared diner gekozen ! Het eten was prima maar niet heel warm ! De omgeving is prachtig! Jammer dat de t.v erg hard aan stond ivm voetbal !de bediening was erg vriendelijk!

"Awful"
1/6
Ad B.a month ago · 1 review

Hopeloos restaurant nu plotseling blijkt dat onze hond niet meet welkom is. Een afrader om er te gaan eten.

"Excellent"
6/6
suus j.2 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en ook gezellig gezeten was alleen war rumoerig

"Very good"
5/6
Paul v.2 months ago · 1 review

Lekker gegeten. Jammer dat er geen parasol was. Zaten in de volle zon.

"Very good"
5/6
Jessica S.2 months ago · 1 review

Ondanks het feit dat het erg druk was op Moederdag werden we heel vriendelijk en snel geholpen. Complimenten voor het personeel op deze drukke, warme dag!

"Not good "
2/6
Ingrid S.2 months ago · 1 review

De opmaak van de salade was niet zo goed verzorgd als vorige keer. Er ontbraken ingrediënten. De leidinggevende pakte het goed op, gelukkig!

"Average"
3/6
Angelique V.2 months ago · 1 review

Samen met een vriendin geluncht op het terras. Een heerlijke locatie. Maar de tafel was vies en stond heel erg te wiebelen. De serveerster heeft het uiteindelijk wel opgelost. Ze heeft haar best gedaan. Maar het hele terras ziet er inmiddels toch wat shabby uit. Wij hebben allebei een maaltijdsalade besteld. Wat direct opviel was dat de hoeveelheid wel erg klein was. Het is fors aan de prijs en dan verwacht je ook een goede hoeveelheid. Bij àndere restaurants is dat echt anders en beter. Mijn geitenkaassalade was lekker, maar de ceasarsalad met kip van mijn vriendin had wel heel weinig ingrediënten. En was daarmee dan ook beneden de maat. Daarna was het lang wachten op de koffie. Die bleek dan ook vergeten toen wij ernaar vroegen. Onze serveerster heeft het daarna wel snel geregeld. Kortom: alles bij elkaar teleurgesteld!

"Average"
3/6
Jim B.2 months ago · 1 review

Personeel mag wat oplettender zijn. Oer friet iets te doorbakken en lauw. Jus was uit een pakje. De biefstuk was super en perfect medium rear. Toetje was een heerlijk citroentaartje.

"Average"
3/6
Lieselotte V.3 months ago · 1 review

Goed eten. Leuke omgeving. Personeel laat te wensen over. Alles behalve klantvriendelijk

"Very good"
5/6
Petra J.3 months ago · 1 review

Goed gegeten! Snelle bediening. Komen zeker terug!! Kleinkind nog even lekker gespeeld in het speeltuintje

"Average"
3/6
Yvonne Z.3 months ago · 1 review

Wij hebben met vier personen bij jullie gegeten. Prima plek, lekker buiten. Bestelling werd opgenomen. Vriendelijke serveerster. De drankjes kwamen maar we kregen maar twee drankjes. Na bijna een kwartier kregen we de andere drankjes die blijkbaar waren vergeten Het eten kwam in etappes waardoor twee van ons konden eten maar de andere twee niet. Dessert zonder bestek was ook lastig te doen en de koffie's waren koud. Al met al was voor ons de prijs kwaliteit verhouding niet in balans. Smaak van de gerechten was overigens goed.

"Very good"
5/6
Thea H.3 months ago · 1 review

Prima locatie voor lunch en/of diner. Alleen kwam de bediening wel erg vaak langs met de vraag of we nog iets wilde gebruiken/drinken . Wekte de indruk dat we er al te lang zaten? (11.30 tot 13.30) Verder alles oke en heerlijk gegeten en bijgepraat met vrienden.

"Very good"
5/6
Aat V.3 months ago · 1 review

lekker rustig en ruim gezeten. snelheid goed leuke bediening, ietwat onervaren leek het soms maar wel met charme en dat is belangrijk

"Good"
4/6
Ada S.3 months ago · 1 review

Fijne locatie. Kleine teleurstelling dat er bij de koffie niets hartigs op de kaart staat. Lunch (1x BBT Chef specialiteit en 1x tonijn) was lekker alleen de rucola bij de tonijn zag er verlept uit. Bediening is goed en allert.

"Not good "
2/6
Helen H.3 months ago · 1 review

Het eten was echt een no go Het was koud De zalm was op de huid zwart gegrild De patat was koud De biefstukken verschilden in gewicht en ze waren koud We hebben alles terug gestuurd. We hebben alleen onze drank afgerekend en opgestapt. We hebben zoiets nog nooit meegemaakt.

"Very good"
5/6
Leni W.3 months ago · 1 review

Nu voor de 3e of 4e keer voor een lunch geweest en ook nu weer genoten.! Prachtige plek en geweldige brasserie!! Heerlijke gerechten en heel vriendelijk personeel. Kan niet beter! Wij komen zeker terug!!

"Good"
4/6
Belinda G.3 months ago · 1 review

Prachtig aangekleed restaurant in het midden van het bos. Super vriendelijk personeel. Kipsate prima van smaak. Helaas lauw geserveerd maar we hadden elkaar veel te vertellen dus het koelde toch wel af! 🤣. Met mooi weer prima vertoeven buiten op een mooi terras!

"Good"
4/6
Arnout C.3 months ago · 1 review

De menukaart geeft de indruk dat je wat bijzondere kan verwachten. Tweetalig met o.a. "shared dining". Helaas weet de keuken niet te overtuigen. Karig wat groente betreft en het vlees was te lang gebakken. Beetje fantasieloos. Bediening was netjes, maar weinig enthousiast. Locatie, zeker buiten, is wel geweldig. Daar betaal je dan kenneljk voor als klant.

"Very good"
5/6
J v.3 months ago · 1 review

Heerlijk restaurant, heerlijk geluncht, aardige bediening. Het was erg druk, binnen en buiten ( waar het terras vol zat), dus het duurde wat langer met de bediening. De jongeman bood zijn excuses aan, dat het langer duurde, maar het was gezellig, dus voor ons niet zo erg. Al met al, een leuke locatie en lekker eten.

"Very good"
5/6
Ingrid v.3 months ago · 1 review

Eten was lekker, helaas zat er een grote lange zwarte haar doorheen geweven. Ik maakte de ober hierop attent en zei dat dit kon gebeuren, vervolgens nam hij het verontschuldigend mee en kreeg ik een verse heerlijke wraps. Ik kom zeker nog eens.

"Good"
4/6
Willem V.3 months ago · 10 reviews

Goed opgezet restaurant, vriendelijke bediening en eten was goed. Kom hier zeker terug 👍🏻

"Good"
4/6
Pim Z.3 months ago · 1 review

We zaten eerst op de tocht. Toen verhuisd naar een andere tafel. Al snel kwam er een tafeltje bij het raam vrij, waar we heerlijk genoten van met name de goede wijn (Temperanillo) . Lunch oké maar niet top.

"Very good"
5/6
Ger H.3 months ago · 1 review

Komen hier al jaren. Nu voor het eerst sinds er een nieuwe eigenaar is. Leuk gelegen in het Overvoordebos. Prima kaart.

"Excellent"
6/6
Mariska V.3 months ago · 1 review

Wij hadden de paasbrunch gereserveerd. Heel erg genoten, super lekker eten voor volwassen maar zeker ook voor kinderen. Ook een pluim voor het vriendelijke personeel

"Very good"
5/6
NL v.3 months ago · 1 review

We waren met 3 volwassen en 3 kids Bediening was erg goed en erg kind vriendelijk, zelf kapot glas was geen probleem. Eten in een woord zalig.

"Excellent"
6/6
Esmeralda d.3 months ago · 1 review

Via deze site geboekt maar was niet doorgekomen bij de brasserie, en dat voor Pasen met 6 personen. Ze hebben er gelijk een tafel bij gemaakt speciaal voor ons. Het was buitengewoon en zelfs de kleinkinderen waren zo blij met hun eieren zoeken en speciale verrassing. Aanrader!

"Not good "
2/6
Bob K.3 months ago · 1 review

Te weinig personeel, we moesten te lang wachten. Er werd een muziekset opgebouwd naast onze tafel.

"Excellent"
6/6
Annemarie K.3 months ago · 1 review

Heerlijke paasbrunch . Super aardige medewerkers, niks was teveel ! Complimenten

"Excellent"
6/6
N T.4 months ago · 1 review

Lekker eten lekker zoiets alles was perfect mooi restaurant .n

"Very good"
5/6
Anna D. v.4 months ago · 3 reviews

We zaten op het terras en hebben als lunch dinergerechtjes besteld. Prachtig weer en heerlijke gerechten met een prima bediening.

"Very good"
5/6
Diana K.4 months ago · 1 review

Gezellig geluncht, eten was prima. Was wel heel druk en daardoor erg rumoerig en we hebben lang moeten wachten op het opnemen van de bestelling en het eten zelf

"Very good"
5/6
Laura L.4 months ago · 1 review

Lekkere saus, knapperige friet, lekkere groenten! Dorade een aanrader. Collega had kipsate ook lekker!

"Good"
4/6
Tanja V.4 months ago · 1 review

Had een lunch afspraak met mijn schoonzus. Mooie omgeving. Goede bediening en lekker gegeten. Die dag was er toevallig live muziek. Opzich leuk maar wel ye hard voor die ruimte

"Very good"
5/6
Thomas K.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten en gedronken! goede, vriendelijke service, zeker voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
mariska K.4 months ago · 3 reviews

We hebben hier heerlijk geluncht. Bediening was erg vriendelijk, eten was lekker en snel op tafel! Zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Hans S.5 months ago · 1 review

Happy valentijn gevierd hartstikke goed , goed eten en heerlijke sfeer

"Not good "
2/6
Jan M.6 months ago · 1 review

Ik kwam om al carte te eten maar werd bij binnenkomst onaangenaam verrast dat er sprake was van een walking diner. Hier had ik niet om gevraagd en was van tevoren niet over geïnformeerd door bijna thuis en quandoo. Live music was wel goed maar daar was dan alles ook mee gezegd. Ik heb na afloop mijn ervaring gedeeld met bijna thuis.

"Average"
3/6
Angelique v.7 months ago · 1 review

Fantastische ambiance, mooie en gezellige inrichting. Vriendelijk personeel. Kerstmenu was in buffetvorm, stond niet aangegeven. Veel lege schalen. Eten was prima maar niet hoogstaand. Leuk om een keer geweest te zijn, maar daar blijft het bij

"Very good"
5/6
Kees B.9 months ago · 1 review

Lekker gegeten met goed gezelschap, lekker eten en fijne bediening.

"Excellent"
6/6
Yvonne D.9 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Super aardig personeel en een gezellige locatie met genoeg parkeerplaatsen.

"Awful"
1/6
Anne v.9 months ago · 1 review

Het is gewoon heel slecht. Eten slecht klaargemaakt, zonde van het geld. Dit restaurant is door de jaren heen heel erg afgezakt.

"Very good"
5/6
John Z.10 months ago · 1 review

Heerlijk buiten in het zonnetje gezeten. Zelf een heerlijke tosti gegeten en mijn zus brood met supper lekkere kroketten gegeten. Wij komen ook met de familie redelijk vaak. Mooie plek, goede en snelle bediening. Houden zo zou ik zeggen.

"Very good"
5/6
Egbert V.10 months ago · 1 review

Lekker eten voor een redelijke prijs in een gezellige omgeving

"Excellent"
6/6
Joyce v.a year ago · 1 review

Lekker en veel eten. Goeie service. Nette prijzen. Voor de kinderen genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen

"Good"
4/6
Elsje v.a year ago · 1 review

Was lekkeren gezellig personeel erg vriendelijk,maar onoplettend,misschien omdat het op het terras druk was en wij binnen zaten

"Good"
4/6
Vincent V.2 years ago · 1 review

Gezellig lekker eten goede prijs. Vriendelijke bediening dus helemaal top

"Not good "
2/6
Judith M.2 years ago · 1 review

telefonisch geen contact mogelijk, je moest via de site reserveren, ging ook moeizaam, het leek alsof alles al gereserveerd was maar nog een plekje vroeg kunnen boeken. Restaurant was onbehaaglijk koud, geen sfeer verlichting (verkeerd uitgelicht) weinig tafels bezet, bediening niet pro-actief en omgevingsbewust, bestelde fles wijn werd op tafel gezet en je moest het zelf maar uitzoeken, zelf steeds naar de counter moeten lopen omdat personeel niet op of om kijkt terwijl het dus rustig was. geen belangstelling of het naar wens was geweest bij het afrekenen bij de counter.

"Not good "
2/6
Truus S.2 years ago · 1 review

Om ons 50 jarig huwelijk met familie en vrienden te vieren hebben wij een reservering gedaan bij Bijna Thuis voor 14 personen. Er werd al bij binnenkomst vermeld dat er nog een grote groep aanwezig was en dat Bijna Thuis dan ook een 3 gangen menu kon serveren. Na enige aarzeling hebben we toch besloten dat we onze gasten zelf wilde laten beslissen wat ze wilden eten. Bij het voorgerecht was alles wat op de kaart stond aanwezig. Maar bij het hoofdgerecht ging het mis, geen pasta en geen spareribs meer voorradig. Bij de desserts was ook de helft van de kaart niet te bestellen. Echt medelijden met de bediening (die elke keer het nieuws moest brengen dat er weer iets niet te bestellen was). Zij hebben echt hun best gedaan om iedereen op tijd te bedienen, maar wij hadden liever eerder vernomen dat er een beperkte kaart beschikbaar was, dan hadden wij echt uitgeweken naar een ander restaurant. Heel jammer. Maar voor ons geen Bijna Thuis meer.

"Good"
4/6
Martine D.2 years ago · 1 review

Gezellig gegeten met 2 kleinkids en een hond was allemaal geen probleem voelden ons echt welkom 👍🏻😀

"Very good"
5/6
Chantal K.2 years ago · 1 review

Prima gegeten en de bediening is gewoon in opleiding. Als je daar niet over valt is het een hele fijne locatie!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.