Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rijswijk
Overvoorde
Brasserie Bijna Thuis
Brasserie Bijna Thuis Reviews

Brasserie Bijna Thuis

International, European, Contemporary

Dishes priced around24€

Photo of restaurant Brasserie Bijna Thuis in Overvoorde, Rijswijk

Fast and free booking for:

Reviews of Brasserie Bijna Thuis (51)

Read what people think about Brasserie Bijna Thuis. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Brasserie Bijna Thuis before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Brasserie Bijna Thuis and book a table with confidence!

4.5/6

51 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
617
511
412
34
25
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Hans S.8 days ago · 1 review

Happy valentijn gevierd hartstikke goed , goed eten en heerlijke sfeer

"Not good "
2/6
Jan M.a month ago · 1 review

Ik kwam om al carte te eten maar werd bij binnenkomst onaangenaam verrast dat er sprake was van een walking diner. Hier had ik niet om gevraagd en was van tevoren niet over geïnformeerd door bijna thuis en quandoo. Live music was wel goed maar daar was dan alles ook mee gezegd. Ik heb na afloop mijn ervaring gedeeld met bijna thuis.

"Average"
3/6
Angelique v.2 months ago · 1 review

Fantastische ambiance, mooie en gezellige inrichting. Vriendelijk personeel. Kerstmenu was in buffetvorm, stond niet aangegeven. Veel lege schalen. Eten was prima maar niet hoogstaand. Leuk om een keer geweest te zijn, maar daar blijft het bij

"Very good"
5/6
Kees B.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten met goed gezelschap, lekker eten en fijne bediening.

"Excellent"
6/6
Yvonne D.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Super aardig personeel en een gezellige locatie met genoeg parkeerplaatsen.

"Awful"
1/6
Anne v.5 months ago · 1 review

Het is gewoon heel slecht. Eten slecht klaargemaakt, zonde van het geld. Dit restaurant is door de jaren heen heel erg afgezakt.

"Very good"
5/6
John Z.5 months ago · 1 review

Heerlijk buiten in het zonnetje gezeten. Zelf een heerlijke tosti gegeten en mijn zus brood met supper lekkere kroketten gegeten. Wij komen ook met de familie redelijk vaak. Mooie plek, goede en snelle bediening. Houden zo zou ik zeggen.

"Very good"
5/6
Egbert V.5 months ago · 1 review

Lekker eten voor een redelijke prijs in een gezellige omgeving

"Excellent"
6/6
Joyce v.7 months ago · 1 review

Lekker en veel eten. Goeie service. Nette prijzen. Voor de kinderen genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen

"Good"
4/6
Elsje v.a year ago · 1 review

Was lekkeren gezellig personeel erg vriendelijk,maar onoplettend,misschien omdat het op het terras druk was en wij binnen zaten

"Good"
4/6
Vincent V.a year ago · 1 review

Gezellig lekker eten goede prijs. Vriendelijke bediening dus helemaal top

"Not good "
2/6
Judith M.a year ago · 1 review

telefonisch geen contact mogelijk, je moest via de site reserveren, ging ook moeizaam, het leek alsof alles al gereserveerd was maar nog een plekje vroeg kunnen boeken. Restaurant was onbehaaglijk koud, geen sfeer verlichting (verkeerd uitgelicht) weinig tafels bezet, bediening niet pro-actief en omgevingsbewust, bestelde fles wijn werd op tafel gezet en je moest het zelf maar uitzoeken, zelf steeds naar de counter moeten lopen omdat personeel niet op of om kijkt terwijl het dus rustig was. geen belangstelling of het naar wens was geweest bij het afrekenen bij de counter.

"Not good "
2/6
Truus S.2 years ago · 1 review

Om ons 50 jarig huwelijk met familie en vrienden te vieren hebben wij een reservering gedaan bij Bijna Thuis voor 14 personen. Er werd al bij binnenkomst vermeld dat er nog een grote groep aanwezig was en dat Bijna Thuis dan ook een 3 gangen menu kon serveren. Na enige aarzeling hebben we toch besloten dat we onze gasten zelf wilde laten beslissen wat ze wilden eten. Bij het voorgerecht was alles wat op de kaart stond aanwezig. Maar bij het hoofdgerecht ging het mis, geen pasta en geen spareribs meer voorradig. Bij de desserts was ook de helft van de kaart niet te bestellen. Echt medelijden met de bediening (die elke keer het nieuws moest brengen dat er weer iets niet te bestellen was). Zij hebben echt hun best gedaan om iedereen op tijd te bedienen, maar wij hadden liever eerder vernomen dat er een beperkte kaart beschikbaar was, dan hadden wij echt uitgeweken naar een ander restaurant. Heel jammer. Maar voor ons geen Bijna Thuis meer.

"Good"
4/6
Martine D.2 years ago · 1 review

Gezellig gegeten met 2 kleinkids en een hond was allemaal geen probleem voelden ons echt welkom 👍🏻😀

"Very good"
5/6
Chantal K.2 years ago · 1 review

Prima gegeten en de bediening is gewoon in opleiding. Als je daar niet over valt is het een hele fijne locatie!

"Very good"
5/6
Ria B.2 years ago · 1 review

We hebben lekker gegeten,met een groep van 12 en de service was goed.

"Average"
3/6
Jetse d.2 years ago · 1 review

We moesten erg lang wachten op onze bestelling. Er was ook een grote kinder verjaardag en een bruiloft op dat moment dus het was er aardig druk. Maar normaal gesproken mag dat de pret niet drukken.

"Excellent"
6/6
Frans F.2 years ago · 1 review

Gewoon allemaal prima, zeer vriendelijke bediening. Wij zaten op het terras in de schaduw van een parasol.

"Good"
4/6
Paul S.2 years ago · 1 review

Altijd een gezellige plek om te lunchen. Zeker bij mooi weer als je buiten kunt zitten.

"Excellent"
6/6
Zeynep E.2 years ago · 10 reviews

Echt Sup er lekker eten en een hele vriendelijk personeel

"Excellent"
6/6
Peter B.2 years ago · 1 review

Super heerlijk gegeten!Top service en hele gezellige sfeer.Komen op zeker terug.

"Excellent"
6/6
Zeynep E.2 years ago · 10 reviews

Super lekker gegeten en een klantvriendelijke service h j n

"Good"
4/6
Ria Nowee-de V.2 years ago · 1 review

We waren met 6 personen borrelen en de borrelhapjes waren prima, wel jammer dat we niet konden bestellen wat wij wilden omdat de keuken omdat het nogal stil was al schoongemaakt was.

"Excellent"
6/6
Dorien D.3 years ago · 1 review

Gezellige lunch, vriendelijke bediening en alles keurig verzorgt. Op het menu keuze genoeg.

"Very good"
5/6
Will B.3 years ago · 1 review

Vriendelijk personeel, mooie locatie, lekkere koffie!! Snelle bediening. Zeker herhaling.

"Excellent"
6/6
Gerard S.3 years ago · 1 review

Zeer vriendelijk personeel. Goed eten. Voor redelijke prijs. Aanrader. Ook voor feesten

"Not good "
2/6
agnes z.3 years ago · 1 review

Ik vond het erg rommelig. Er lijkt geen structuur te zijn in de route van de bediening en er komt ook tussendoor niemand om te vragen of het smaakt, je nog iets wilt drinken enz. De tafels zijn rommelig en het uitleggen van het bestek is er niet. Het wordt gewoon op tafel gelegd. Weinig gevoel dus van een echt restaurant. De sla die wordt geserveerd is oud en verlept. Het gevoel in een restaurant te hebben gegeten is totaal niet aanwezig. Alleen bij de kassa, want ze weten wel de prijs te berekenen.

"Good"
4/6
Anke E.3 years ago · 1 review

het was mooi weer, alleen jammer dat we een tafel in de zitkuil hadden, daar was het aan de frisse kant

"Excellent"
6/6
Roy K.3 years ago · 1 review

Goede bediening. Alleen jammer dat de overheid alles om zeep helpt voor deze mensen.

"Good"
4/6
Eddy v.3 years ago · 1 review

De ontvangst was prima en heerlijk gegeten. De bediening kon wel iets vriendelijk en minder opdringerig.

"Good"
4/6
L B.3 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. De portie was groot en het bord was mooi opgemaakt. Het bestelde gerecht werd vlot opgediend. Prettig personeel. Voor herhaling vatbaar.

"Average"
3/6
Saskia R.3 years ago · 1 review

Eten en drinken prima. Bediening vergat nogal wat. Drankjes die klaar stonden kwamen niet aan. Het brood bij de salade 2 x om moeten vragen.

"Excellent"
6/6
Erika V.3 years ago · 9 reviews

Heel erg lekker gegeten. Leuke bediening. Een aanrader. Mooie accommodatie!

"Not good "
2/6
B. v.4 years ago · 1 review

Bediening slecht. Natte tafel . Vuile lepel. 20 min. Wachten

"Average"
3/6
marijke v.4 years ago · 1 review

Is erg tegen gevallen. Kleine kaart. Groente die bij het hoofd gerecht worden geserveerd kunnen ze beter weg laten. gelatworden worden

"Very good"
5/6
Elbert-jan M.4 years ago · 1 review

De vakantie gevierd met mijn eigen kinderen en die van mijn zus. Prima bezoek

"Very good"
5/6
Jenneke B.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk, goede sfeer en een mooi terras. We komen zeker nog een keer terug.

"Excellent"
6/6
Leone H.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, was wel al druk in het restaurant maar ruim voldoende plek zowel binnen als buiten op het terras. Bediening was vriendelijk en het eten werd vlot geserveerd. Helaas zaten we ontzettend vol van het voor- en hoofdgerecht dat we de prachtig uitziende toetjes niet hebben kunnen proeven. Al met al een heerlijk etentje.

"Very good"
5/6
Jan K.4 years ago · 1 review

Mooie locatie, mooi groot terras, vriendelijke en vlotte bediening. Goede producten. Hier kom ik zeker terug.

"Good"
4/6
Yvonne T.4 years ago · 2 reviews

Ik heb koffie gedronken met een vriendin, was heel gezellig