Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Zuid
Buffalo Steakhouse
Buffalo Steakhouse Reviews

Buffalo Steakhouse

Steak, Argentinian, Latin American

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Buffalo Steakhouse in Zuid, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Buffalo Steakhouse (33)

Read what people think about Buffalo Steakhouse. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Buffalo Steakhouse before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Buffalo Steakhouse and book a table with confidence!

4.9/6

33 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
616
57
45
32
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Sherida S.8 days ago · 1 review

Zoals altijd was het eten super lekker en het vlees was lekker zacht en mals.

"Excellent"
6/6
Gladys S.17 days ago · 1 review

Heerlijk zoals altijd. Top bediening. Kom hier zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Hon Bun K.2 months ago · 1 review

Taste very good, fries also very good, shall recommend friends to try.

"Not good "
2/6
Roman C.3 months ago · 1 review

There was no place for our company in the restaurant

"Excellent"
6/6
Marleen S.3 months ago · 1 review

Goed en heerlijk gegeten gezellig restaurant met fijne bediening echt top zeker een aanrader en dicht bij de Rai

"Awful"
1/6
Christian A.7 months ago · 1 review

Non mi sono trovato bene per il seguente motivo: Ero fattissimo.

"Very good"
5/6
Bernd v.7 months ago · 22 reviews

Alles prima. Danke für die gute Zeit. Ich wünsche weiter viel Erfolg.

"Excellent"
6/6
Ivica K.9 months ago · 1 review

Einfach alles super Das Essen war ein Traum Immer wieder gerne

"Excellent"
6/6
Shane B.a year ago · 11 reviews

omg the best stake ever my mouth is still watering

"Excellent"
6/6
nikita s.2 years ago · 18 reviews

Best Steakhouse i have ever been too. My steak was cooked well done how i like it. will deffinately be visiting again

"Not good "
2/6
Debbie L.4 years ago · 1 review

Laatste tijd achteruit gegaan maar vond t vandaag erg slecht. Rib eye niet evenredig gegaard, spare ribs droog, salade smakeloze dressing .. en dat met een service die beter kon aangezien we de enige waren is t erg jammer.

"Excellent"
6/6
Panggih S.4 years ago · 1 review

It is a top restaurant. All awesome. And willing for out of the box requests.

"Average"
3/6
ingrid F.4 years ago · 1 review

ik vond het niet fijn om in het Engels te moeten praten terwijl je in Amsterdam bent ik voelde me hierdoor niet zo op mijn gemak En mijn tonijn die ik bestelde was lauw dus minder lekker

"Excellent"
6/6
Daphne t.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten niet heel groot. Voor herhaling vatbaar. Ooit weer

"Excellent"
6/6
Anushka d.5 years ago · 3 reviews

Super aardig personeel en ook nog eens heerlijk gegeten. Gelijk gereserveerd voor de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Kush W.5 years ago · 285 reviews

The food was tasty. Ambiance at the restaurant was very nice. Will visit again.

"Very good"
5/6
Mark K.5 years ago · 1 review

Ik wil graag een tweede maal terugkomen. Leuke gezellige tent.

"Excellent"
6/6
Samantha S.5 years ago · 1 review

Alles exzellent! Das Essen war hervorragend, die Bedienung ebenso! Wir kommen wieder

"Good"
4/6
Wil v.5 years ago · 1 review

Helaas zitten de stoelen heel onprettig. Betrft vooral de rugleuning.

"Very good"
5/6
Yvonne L.5 years ago · 1 review

De bediening was snel en uitstekend, de gerechten waren absoluut goed te noemen, waar voor je geld. Ook de salades waren heel lekker, en goed opgelet met de vraag voor het vlees medium of weldone. Ruime zitplaatsen en leuke ambiance, vooral ook zeer geschikt voor grotere groepen. Y. Langenberg/Uitgever Vernissage Magazine

"Excellent"
6/6
joakim g.5 years ago · 1 review

Fantastic piece of steak so tender . Friendly staff and good service.

"Good"
4/6
Maxine H.6 years ago · 1 review

Vriendelijk personeel, eten was goed. Spareribs zeker aan te raden waren super! De kip daarintegen was smaakte redelijk droog, zonde wel. De friet was ook heerlijk

"Very good"
5/6
Peter W.6 years ago · 1 review

Minpuntje is dat er bij de steaks extra frites en/of salade besteld moet worden. Zit er dus niet standaard bij en moet je dus extra voor betalen. Wordt het wel prijzig zo! De andere gerechten hebben dat wel standaard er bij zitten.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Alles was lekker, maar stokbrood kruidenboter op tafel zetten (wij dachten dat dat erbij hoorde) en er dan 3,50 voor in rekening brengen is niet heel tof..

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eten was redelijk goulash soep was geen traditie zoals het moest zijn erg stil waren de enige die binnen zaten reserveren was niet nodig ruimte in overvloed moet nog erg nadenken of een 2e bezoek de moeite waard is

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het Eten was lekker de musik vond ik persoonlijk een beetje te luid. Bediening was heel vriendelijk maar ik vond de lokale een beetje rommelig

"Excellent"
6/6
Shelby F.7 years ago · 2 reviews

De service was uitstekend, het eten heerlijk en de bediening fantastisch. Er was genoeg keuze in het menu. We hebben van een heerlijk avondje uit genoten.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een gezellige, leuk aangeklede plek om wat te eten, goede prijs /kwaliteit verhouding. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Very very nice food and a good atmosphere. The waiter could be a bit more friendly and more look after the customers. But the waitress was the complete opposite.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Dinner at buffalo was amazing would recommend to anyone who is visiting Amsterdam that have to go try buffalo steakhouse.. I had medium done rump steak and it was awesome..

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Gezellig restaurant met aardige en vlotte bediening. Het eten was uitstekend. Een aanrader voor liefhebbers van vlees. En we gaan hier zeker weer eens terug

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We kunnen in de positieve zin kort zijn: het was gezellig; we zijn goed en vlot bediend en we hebben heerlijk gegeten; een aanrader dus

"Excellent"
6/6
Shelby F.7 years ago · 2 reviews

Super leuke bediening, hele aardige vrouw. Het eten was heerlijk en stond snel op tafel. De locatie is ook erg mooi en gunstig gelegen. Al met al een geslaagde avond uit.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.