Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Diemen
Centre
Ciao Sorella
Ciao Sorella Reviews

Ciao Sorella

Italian, European

Dishes priced around20€

Photo of restaurant Ciao Sorella in Centre, Diemen

Fast and free booking for:

Reviews of Ciao Sorella (25)

Read what people think about Ciao Sorella. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ciao Sorella before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ciao Sorella and book a table with confidence!

5.2/6

25 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
67
516
41
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Peter D.18 days ago · 1 review

Prima gegeten. Zoals altijd. Ik zou even niets meer weten eigenlijk. Prima!

"Average"
3/6
Louis C.3 months ago · 1 review

Het eten was erg vlak van smaak .Er was geen balans in de ingredienten.

"Excellent"
6/6
Mieke V.3 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, de bediening was uitstekend! Bij het dessert kregen we een vuurfontein omdat wij elkaar vandaag 25 jaar kennen. Super! Wij komen graag terug! Mieke & René

"Very good"
5/6
Josefine S.3 months ago · 1 review

Heerlijke pizza's, prima bediening! Meer is niet nodig. Salades overigens ook lekker vers en smaakvol

"Very good"
5/6
Marga v.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, grote porties. We hadden bruschetta, tomatensoep en verschillende soorten penne. Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

"Very good"
5/6
Janneke H.7 months ago · 1 review

Heerlijke goedbelegde pizza met mooie dunne bodem. Vriendelijke bediening en snelle service. Prima huiswijn.

"Excellent"
6/6
Renata V.7 months ago · 1 review

Het was geweldig! Gezellige service, sfeer, en heerlijk eten! Top restaurant

"Very good"
5/6
Lucie T.9 months ago · 1 review

gezellig restaurant en prima eten. Medewerkers zijn allemaal klantgericht en vriendelijk

"Very good"
5/6
Monique V.a year ago · 1 review

Heerlijk eten en prettige bediening met goede service! Echt een aanrader.

"Very good"
5/6
Denise V.4 years ago · 1 review

Altijd lekker eten en altijd prima bediening met aandacht voor de gasten

"Very good"
5/6
Ria K.4 years ago · 1 review

Fantastic food, very good service, luidruchtige gasten, jammergenoeg. Maar echt een aanrader!

"Very good"
5/6
Rob V.4 years ago · 1 review

Wij hebben Ciao weer opnieuw ontdekt sinds een maand. Eerst laten bezorgen en vanavond gegeten. Het eten is echt goed, lekker en netjes verzorgd, echt Italiaans zoals je het hoort.

"Excellent"
6/6
Sylvia D.4 years ago · 1 review

Wij zijn vaste klanten van Ciao Sorella en worden altijd goed en vriendelijk geholpen door het personeel.Het is een top restaurant.Wij komen er heel graag.Wij zijn kind aan huis daar

"Very good"
5/6
Maria B.4 years ago · 1 review

Eten was heerlijk! Goede bediening. Goeie koffie. Kortom, genoeg reden om weer terug te komen!

"Very good"
5/6
Nico H.4 years ago · 1 review

Vriendelijke bediening het eten is lekker en wordt goed warm (heet) opgediend. Heerlijke rode wijn 🍷

"Very good"
5/6
Nelleke V.5 years ago · 1 review

Goed eten, veel keus in pasta, pizza en vlees. Vriendelijke bediening en prima prijzen. Gezellig interieur.

"Very good"
5/6
H P.5 years ago · 1 review

Goed en lekker eten bediening prima. Aanrader voor een ieder die van Italiaans eten wil genieten.

"Very good"
5/6
Paul v.5 years ago · 1 review

Leuke gezellige zaak met fijne bediening en lekker eten .

"Good"
4/6
W.M.H. d.5 years ago · 1 review

goede italiaan, zeker als je echt eten, dus geen pizza, besteld. ik ga nog een keer

"Excellent"
6/6
Jedinja S.5 years ago · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten en het personeel was zeer vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Martina K.5 years ago · 1 review

We zaten lekker buiten en werden heel gastvrij bediend. Zeer aan te raden

"Excellent"
6/6
Joshua v.5 years ago · 1 review

Top eten en top service 👍. Echt een aanrader. Ciao.

"Very good"
5/6
Gerda V.5 years ago · 1 review

We hebben een hele gezellige en fijne avond gehad. Met ieders een HEERLIJKE pizza❗👍😀 GEWELDIG Dank jullie wel❗👍

"Excellent"
6/6
Svetlana v.5 years ago · 1 review

Afgelopen zaterdag voor het eerst hier hebben gegeten en wij waren heel aangenaam verrast, het eten was echt heerlijk en verfijnd, de voorgerechten (parmigiana di melanzane en kreeftensoep), de hoofdgerechten (gevulde pasta met eekhoorntjesbrood en pasta gemaakt van inktvis met garnalen) en toetsje (tiramisu); de bediening was vriendelijk en attent, de sfeer was aangenaam. Wij komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Claudia V.5 years ago · 1 review

prima gegeten, voor herhaling vatbaar. Komen zeker nog een keer terug

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.