Reviews of Daarbaand (61)
Read what people think about Daarbaand! All reviews are written by verified Quandoo diners.
61 reviews
61 reviews
- Most recent
- Highest rated
- Lowest rated
Wij waren er met z.n vieren en hebben daar lekker gegeten (de inktvisringen zaten wel in een te vet jasje)bediening (dame) was erg vriendelijk en behulpzaam! Wij komen er nog wel eens terug.
When yiu read the menu you have high expectations but the food was disgusting! We left the plate full and left! The owner wasnt very nice..
Erg lekker en uitstekende bediening. Het is ons vaste adres voor lekkere Iraans eten. Gegrild vlees is een aanrader. Ook baghali polo ... Heerlijk gerechtje.
altijd lekker en bijzonder. een van mijn favorieten in Amsterdam. probeer de tapas of de Bademjan waterpijpje is ook lekker op z'n tijd ;-) doen!
Verrassing aan de Overtoom. Memory trip back to Iran. Heerlijk gegeten. Zowel tapas als Fesenjan waren super en smaakt naar meer. Waren weer even terug in Iran.
Heerlijk eten: lekkere tapas, malse lamsvlees, perfect gekookte rijst. Na de starters kregen we het hoofdgerecht niet op en gewoon mee naar huis genomen. De porties zijn riant!
Een prima representant van de Iraanse keuken met zijn diversiteit van smaken. Zonder meer uitstekend eten en goede bediening. We willen dit restaurant daarom zeker aanbevelen.
Heerlijk gegeten gisteravond. Alles was supervers en heel lekker gekruid. Het gehakt was lekker, en het lamsvlees heel mals. Als aanrader khoreshte bademjaan gegeten en dat is een dikke aanrader! Persoonlijk vond ik de yoghurt iets minder, en de valoede was te droog.
Beste restaurants in Amsterdam. bezoek het vaak eten is lekker, bediening vriendelijk en sfeer goed.
Prima restaurant. Het eten is heerlijk en de personeel vriendelijk. Bezoek het vaak. Normaal heel hygiënisch maar dit keer was de sla niet goed gewassen d'r zat nog zand op.
We hebben gisteren ontzettend lekker gegeten. De lamshaas was perfect bereid, kipfilet lekker mals en de kabab heerlijk sappig en heel zacht gekruid. Tevens was de rijst ook goed gekookt en lekker veel. Als voorgerecht raad ik de aubergine met knoflook aan. Verbeterpunt: saffraanijs was niet zoet en een beetje boterig.
