Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
De Basiliek
De Basiliek Reviews

De Basiliek

International, Seafood, French, Dutch

Dishes priced around22€

Photo of restaurant De Basiliek in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of De Basiliek (692)

Read what people think about De Basiliek. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about De Basiliek before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about De Basiliek and book a table with confidence!

5.3/6

692 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6370
5225
465
322
28
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Eveline B.5 hours ago · 1 review

Geweldig gegeten en zeer vriendelijk personeel! Echt een aanrader in Den Haag.

New"Excellent"
6/6
Mara L.10 hours ago · 1 review

Leuke ontvangst, gezellige ruimte met meerdere ruimtes. Leuke kaart en gerechten zijn prachtig opgemaakt en voor nzonder lekker! Top restaurant!! Hier komen we graag terug!!

New"Excellent"
6/6
Toine L.18 hours ago · 1 review

Zeer vriendelijke bediening. Hippe tent met lekker eten. Zeker een aanrader. Reserveren is slim.

New"Good"
4/6
Barbara V.2 days ago · 1 review

Lekker en gezellig gegeten. Aardig personeel, dagmenu goed geprijsd, a la carte prijs kwaliteit matig ( vooral de voor en nagerechten)

New"Very good"
5/6
Renee R.3 days ago · 1 review

Het eten was heerlijk, de bediening was vriendelijk. En hoewel we wat langer moesten wachten op het eten, heeft dat de pret niet gedrukt en hebben ze dat heel goed opgelost.

New"Average"
3/6
Eva L.3 days ago · 1 review

Mit hervorragender Vorspeise gestartet, Haupt- und Nachspeise leider nur noch Mittelmaß. Sehr laut, Service teilweise überfordert/zu wenig Personal.

New"Excellent"
6/6
Simon T.3 days ago · 1 review

We came here a recommendation of Dani Hoefnagels from the restaurant Demain in Cadzand. Great Menu full of delicious surprises. Everything was a save choice and came perfectly prepared. We will come back!!

New"Good"
4/6
Quandoo Diner4 days ago · 1 review

A very pleasant experience and good choice of lunch menu, friendly service

New"Very good"
5/6
domien Z.5 days ago · 1 review

Het eten en de bediening maken een hoop goed want ik kon letterlijk de gespreken van de omliggende tafels volgen, dat kan volgens mijn niet de bedoeling zijn!!!

New"Excellent"
6/6
Yolanda A.5 days ago · 1 review

Mijn eerste bezoek aan De Basiliek heb ik en mijn gezelschap in alle opzichten als excellent ervaren. Over het geluidsniveau in het restaurant kan ik niet oordelen, omdat de weergoden ons gunstig gezind waren en wij buiten konden zitten. Het was moeilijk kiezen uit de kaart, alles leek me uitzonderlijk lekker. De gerechten die we uiteindelijke hebben gekozen, zagen eruit als ware kunstwerkjes en waren zonder uitzondering overheerlijk. De unieke en creatieve combinaties van ingrediënten en smaken waren sensationeel. Ik kom zeker terug om de overige gerechten op de kaart te proberen. Een dikke tien.

New"Very good"
5/6
Virginie S.6 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, super bediening en gezellige sfeer. Zeker een aanrader.

New"Good"
4/6
philippe s.6 days ago · 1 review

Très bonne viande! Desserts originaux! Cadre rptres agréable et serveurs sympas

New"Excellent"
6/6
Violeta Ž.6 days ago · 1 review

Amazing place and food. Will return some day for sure.

New"Average"
3/6
Chris F.7 days ago · 1 review

Het was ons tweede bezoek aan de Basiliek. De eerste keer waren we heel erg tevreden. Echt prima kwaliteit en goede sfeer. Gisteravond was helaas minder. De keuze vonden we beperkt. De kwaliteit was ok maar niet heel bijzonder. Al met al nu een gewoon gemiddeld restaurant en daarom vonden we nu de prijs kwaliteitverhouding een stuk minder positief.

New"Good"
4/6
Hendrika J.8 days ago · 1 review

Foute dag, niet gerealiseerd dat er in zo’n restaurant naar het voetbal zou worden gekeken.

New"Excellent"
6/6
Brigitte B.8 days ago · 3 reviews

Het eten was wederom fantastisch, de smaken van elk gerecht heerlijk. Bediening super!

New"Excellent"
6/6
Maurice B.8 days ago · 1 review

Erg erg erg lekker gegeten. Altijd goed daar. Geen minpunten

New"Very good"
5/6
Christisnne V.11 days ago · 1 review

Heerlijke octopus en steak tartare, vriendelijke adequate bediening. Gastvrije ontvangst

New"Excellent"
6/6
David H.11 days ago · 1 review

Fabulous. Lovely staff. Great wine list. Good food. Nice atmosphere.

New"Excellent"
6/6
Barbara B.12 days ago · 1 review

altijd heerlijk eten en gezellig in de Basiliek dus een aanrader

New"Excellent"
6/6
Quandoo Diner12 days ago · 1 review

Heerlijk eten, goede service en waanzinnige prijs-kwaliteit verhouding. Niet de eerste en zeker niet de laatste keer.

"Excellent"
6/6
Henk L.15 days ago · 1 review

Beste restaurant van Den Haag, fijne sfeer, top personeel en een heerlijke kaart…ook voor de wijnen!

"Excellent"
6/6
Hans O.15 days ago · 1 review

Het was onze eerste kennismaking met De Basiliek maar deze veel alles behalve tegen. We hebben heerlijk gegeten en geweldige wijnen erbij gedronken. De bediening is superaardig. Zijn er dan geen kritiekpunten? Zeker, de bediening was deels Engels. Je vraagt je dan wel af hoe moeilijk is het om een beetje horeca Nederlands te leren? Verder helemaal top!

"Excellent"
6/6
Simon S.15 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Een gezellig restaurant met goede bediening. Een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Suus K.15 days ago · 1 review

Blijft een geweldige zaak! Aanrader Roos is fantastisch en haar personeel ook! ❤️

"Excellent"
6/6
Gerard P.17 days ago · 1 review

Het was weer ouderwets gezellig bij de Basiliek. Het eten was voortreffelijk en de daarbij geserveerde wijn uitstekend. Bediening zoals altijd vriendelijk en vlot. Tot de volgende keer!!

"Very good"
5/6
Leon B.17 days ago · 1 review

Hele fijne avond gehad. Heerlijk gegeten en buiten kunnen zitten. Heel sfeervol Bedankt!

"Excellent"
6/6
Dirk Jan v.19 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Hele aardige bediening en verassende kaart. Vegetarische gerechten zijn ook heerlijk

"Excellent"
6/6
Zehra S.22 days ago · 1 review

Dit is zo een geweldig restaurant. Alles klopt, de service is fijn en het eten is fenomenaal!

"Excellent"
6/6
Barbara D.a month ago · 1 review

Heel erg lekker gegeten. Fijne bediening en erg joviale manager Joey. We komen zeker terug.

"Very good"
5/6
Joyce v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Een informele en gezellige sfeer!

"Excellent"
6/6
Paul B.a month ago · 1 review

Outstanding food - outstanding service! Strong recommendation... The back room was even more enjoyable.

"Average"
3/6
Paul F.a month ago · 1 review

Fixed dinner menu very nice but time to place order way to long and service slow.

"Very good"
5/6
Trevor W.a month ago · 3 reviews

Our first dining at De Basiliek, it was perfect. What a great place, good ambiance, great service from very friendly and competent staff, menu is good with a varied selection. Wine card is full…plenty of choice of wine per glass. Great value for money. Just made a new reservation..we will be back.Thanks for a great night.

"Excellent"
6/6
Kristof F.a month ago · 1 review

Awesome experience. Very tasty food, attentive and professional staff, they always came to our table just at the right time, not too often, not too rare. We spent a very pleasant lunch there with my wife.

"Excellent"
6/6
Damian D.a month ago · 1 review

Best meal in The Hague so far. Staff were so friendly and food was delicious. We sat at the chefs table so got to see all the food as it came out of the kitchen making our mouths water. Would go back in a heart beat.

"Excellent"
6/6
Pauline O.a month ago · 1 review

Cuisine travaillée, bonne ambiance, personnel sympa et de bons conseils avec des prix abordables. Bravo

"Excellent"
6/6
Wesley V.a month ago · 1 review

Nous avons passé un excellent moment. Le repas et personnel étaient parfait.

"Good"
4/6
Nevine T.a month ago · 1 review

Good service and atmosphere. Lovely starter and main meal; dessert disappointing

"Excellent"
6/6
claudia v.a month ago · 1 review

Zeldzaam super… Kan geen minpunt verzinnen Heerlijk eten gezellig volle bak en top bediening en dat voor n maandag

"Excellent"
6/6
Thorsten K.a month ago · 1 review

Freundlicher Service und herausragendes essen. Sehr angenehme Atmosphäre. Vielen Dank!

"Average"
3/6
Marilla L.a month ago · 1 review

Jammer dat we de keuze kregen bij binnenkomst om bij iemand ‘aan te schuiven’ of een hoge tafel te kiezen terwijl ik een gezellige tafel voor 3 had gevraagd tijdens het boeken. Geluidsniveau was uitermate slecht, we zaten aan de hoge tafel redelijk dicht bij elkaar, maar er was zoveel herrie van de andere tafels dat we elkaar, maar ook de vriendelijke dame van de bediening niet verstonden. Eten prima, keuze aan wijn (per glas) ook goed. Wel een restaurant om nog eens naar toe te gaan, maar dan een tafel waar minder geluidsoverlast is en een ‘normale’ (lage ) tafel.

"Good"
4/6
Ellen W.a month ago · 1 review

Een topper, heerlijke gerechten en ambiance, goede bediening en vlot

"Excellent"
6/6
Rob W.a month ago · 1 review

Goede sfeer, heerlijk eten, perfectie ambiance, echt een top restaurant!

"Excellent"
6/6
Frank v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Super vriendelijk personeel. Mooie zaak en gezellige sfeer.👌🏽

"Excellent"
6/6
Joop M.a month ago · 1 review

We hebben ons heerlijk laten verwennen, door het vriendelijke personeel, met heerlijk eten en drinken. Al met al hebben wij een top avond gehad!

"Excellent"
6/6
Esmo W.a month ago · 1 review

Heerlijk eten, vriendelijke kundige bediening en fijne avond gehad. Genoeg keuze uit de menukaart en ieder gerecht is een plaatje op zich met overheerlijke smaken.

"Very good"
5/6
G K.a month ago · 1 review

Restaurant atmosphere is alive with a comfortable energy, busy place at prime meal time. Service was professional and cordial. Food enjoyable and provided in reasonable portions.

"Very good"
5/6
Monique B.a month ago · 1 review

Geweldig lekker gegeten in fijne ongedwongen sfeer. Zeker een aanrader!

"Very good"
5/6
Wendy K.a month ago · 1 review

Heerlijk eten, mooie combinaties, vriendelijk personeel , een aanrader, fijne sfeer .

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.