Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Dordrecht
Centre
Dordts Genoegen
Dordts Genoegen Reviews

Dordts Genoegen

International, European, Dutch

Dishes priced around10€

Photo of restaurant Dordts Genoegen in Centre, Dordrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Dordts Genoegen (77)

Read what people think about Dordts Genoegen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Dordts Genoegen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Dordts Genoegen and book a table with confidence!

5.1/6

77 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
625
539
49
33
2
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Mirjam V.8 hours ago · 1 review

Ondanks de drukte van het festival was de kwaliteit en service goed

"Excellent"
6/6
Gilbert D.3 months ago · 1 review

Geweldige bediening en heerlijk eten echt een aanrader voor iedereen

"Very good"
5/6
Annelies V.2 years ago · 7 reviews

goede service helaas wat te rustig voor een vrijdagavond vlotte bediening

"Good"
4/6
Annelies V.2 years ago · 7 reviews

vernieuwde menukaart, heerlijk eten. ondanks dat het vol zat hoefden we niet lang te wachten. aardige behulpzame bediening

"Very good"
5/6
Annelies V.3 years ago · 7 reviews

snelle bediening, kwaliteit eten was goed. aardig personeel, kleine tafel.

"Excellent"
6/6
Riet S.4 years ago · 1 review

Goede service en het eten was weer voortreffelijk zo als altijd

"Good"
4/6
Tessa t.4 years ago · 1 review

Wezen borrelen. Lekker broodplankje met smakelijke smeersels en de borrelhapjes waren smakelijk en gevarieerd!

"Good"
4/6
Annelies V.4 years ago · 7 reviews

Lekker gegeten, goede bediening. Wel gereserveerd, betaalbaar, eten na bestelling snel klaar

"Very good"
5/6
Carline S.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten en snelle bediening. Het restaurant is ook heel sfeervol.

"Excellent"
6/6
Nikki F.4 years ago · 1 review

Top ervaring, eerste restaurant na corona. Vriendelijk personeel en lekker eten.

"Very good"
5/6
Dio N.4 years ago · 1 review

Fantastische sfeer, leuke omgeving, goed eten en erg vlotte bediening!

"Excellent"
6/6
Marianne H.4 years ago · 1 review

Het was fijn om bij de opening te zijn van de terrassen gelukkig geen hele strenge maatregelen maar wel een hoop gezelligheid ook van het personeel die weer blij was om aan het werk te gaan

"Very good"
5/6
Annelies V.4 years ago · 7 reviews

Vlotte bediening, kwaliteit van het eten goed. Zat wel dicht bij de ingang dus bij eters die kwamen en gingen was het echt koud

"Excellent"
6/6
Diny V.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten bij Dordts genoegen, een van ons heeft een glutenvrij dieet, ook dat was perfect en lekker. Zeker een aanrader, goede sfeer en bediening

"Very good"
5/6
Georgo v.4 years ago · 1 review

The food was good, we had carpaccio, which was really delicious, then the Ribs, which are good, but a bit dry for my taste, the Dame Blanche was amazing, so good overall :)

"Excellent"
6/6
Hester N.4 years ago · 1 review

Prima. We eten er vaker of drinken er koffie/thee met wat lekkers erbij. Altijd een fijne ervaring.

"Very good"
5/6
A. K.4 years ago · 1 review

Het was een waar genoegen bij dit restaurant te eten.

"Excellent"
6/6
C.H h.4 years ago · 1 review

Nette gereserveerde tafel geen lange wachttijd erg aardig personeel en alles was lekker

"Very good"
5/6
Myrna B.4 years ago · 1 review

Erg lekker gegeten in een gezellige omgeving en goede bediening ! Een aanrader!

"Good"
4/6
Ruben F.5 years ago · 1 review

Eten was prima. We moesten wel heel lang wachten voordat we konden bestellen. Uiteindelijk na meer dan 20 wachten aan tafel zelf maar de menukaarten gepakt. Bediening was verder vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Wout d.5 years ago · 1 review

Prima eten en goede bediening voor herhaling vatbaar ,tot de volgende keer

"Very good"
5/6
Jeanet R.5 years ago · 1 review

Gezellige brasserie. Aardig personeel. En lekker eten. Een aanrader yes!!

"Very good"
5/6
Rob V.5 years ago · 1 review

Heel gezellig, lekker eten en fijne bediening. Zeker tot ziens.

"Excellent"
6/6
Alex O.5 years ago · 1 review

Lekker eten,leuke bediening en voor normale prijzen.Mooie locatie.Echt een aanrader.

"Excellent"
6/6
Annelie B.5 years ago · 1 review

Gezellig restaurant, fijne bediening en heerlijk eten met leuke seizoensvariaties! We moesten even wachten op het hoofdgerecht maar dat was het waard 🙂

"Very good"
5/6
M.F. v.5 years ago · 1 review

Bediening goed jammer dat de tonijn niet warm was verder was alles goed en lekker.

"Very good"
5/6
Rina H.5 years ago · 1 review

Omdat ik gereserveerd had was er een gezellige tafel aan het raam voor ons. wij hebben relaxed gegeten (heerlijk) en voelden ons niet gehaast Prima bediening en aardig personeel

"Very good"
5/6
Ginger V.5 years ago · 1 review

Wij hadden een tafeltje boven, de sfeer was er minder en geen muziek. De aankleding was karig, daar kan nog wel wat aandacht aan besteed worden. Eten en service heel goed!!

"Very good"
5/6
J D.5 years ago · 1 review

Leuke en gezellige zaak, goed eten, prima personeel Zeker voor herhaling vatbaar

"Good"
4/6
annelies d.5 years ago · 2 reviews

Snelle bediening, vriendelijk personeel, alleen jammer dat bij de uitsmijter een klein handje vol rucola blijkbaar alle groente was. Ondanks dat we gevraagd hadden of er groente bij zat of er extra bijbesteld kon worden.

"Very good"
5/6
Annelies V.5 years ago · 7 reviews

Lekker op het terras gezeten, vlotte bediening, temperatuur maaltijd oke. Vroeg of alles naar wens was.

"Very good"
5/6
Chantal d.5 years ago · 1 review

We zaten buiten en daar was een openingsevenement met live muziek. Kon het restaurant niets aan doen maar was wel vervelend.

"Average"
3/6
H R.5 years ago · 1 review

Zit accomodati goed .het eten was bijna alrijd het zelfde.meer variatie in het menu.de kok moet meer proeven het gerecht teveel Hoi sin overheers patat te droog rijst onder de. Maat.jammer.!!!

"Very good"
5/6
Ria v.5 years ago · 1 review

Voor herhaling vatbaar wij zijn dik tevreden ook het stadje was echt de moeite waard om te bekijken. Mede Dorts Genoegen en het weer een zeer geslaagde dag !

"Very good"
5/6
Elle L.5 years ago · 1 review

Gezellig en lekker vegetarisch eten ! Prettige bediening ! Bedankt.

"Excellent"
6/6
Annelies V.5 years ago · 7 reviews

Vriendelijke bediening, snelle service. Kwaliteit van het eten goed. Betaalbaar

"Excellent"
6/6
Stefanie V.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten. Fijne bediening! Eten bij Dorts Genoegen is echt een aanrader.

"Very good"
5/6
Wendelien D.5 years ago · 1 review

Lekkere zeebaars gegeten en goede bediening. Met korting van een leuke coupon uit de krant

"Very good"
5/6
Liana V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en hele vriendelijke ober voor redelijke prijs. Na Passion nog heerlijk wijntje op buitenbank. Zeker aanrader.

"Excellent"
6/6
Anneke v.5 years ago · 1 review

heel gezellig druk met een leuke lunch voor een schappelijk prijsje

"Very good"
5/6
Natascha v.5 years ago · 1 review

Er waren 2 dagschotels. Een was Indiaanse kip en de andere was kabeljauwfilet met een korstje. Tafel naast ons die rond 19.00 uur kwamen werd er gezegd dat de kabeljauw van de dagschotel inmiddels op was en dat de tonijn van de gewone kaart ook al op was. Vond ik wel een minpunt om dat te horen.

"Excellent"
6/6
Jc B.5 years ago · 1 review

Dordts genoegen, een aanrader, lekker eten , vriendelijke bediening, gezellige tent.

"Very good"
5/6
F D.5 years ago · 1 review

Eten prima en snel nadat het met de reservering fout ging en we een half moesten wachten op onze tafel Erg veel niet reserveringen toe gelaten!

"Average"
3/6
Jan H.5 years ago · 1 review

Het was heel rustig in de zaak en we bestelden een voorgerecht en hoofdgerecht. Twee minuten na het bestelde zag ik op een schoolbord een halve kip, vroeg de medewerkster of ik ipv kipsate een halve kip kon krijgen, verder alles hetzelfde. Dat kon niet meer, vertelde ze, terwijl het voorgerecht nog moest komen.

"Very good"
5/6
A.A. d.5 years ago · 1 review

Het eten was lekker ,vooral het toetje. Er was een probleem het was namelijk vrij koud De bediening was erg aardig. We komen zeker terug

"Excellent"
6/6
annelies d.6 years ago · 2 reviews

Heerlijk gelunched. De oosterse kippensoep was erg lekker en mijn verzoek er geen bosui in te doen werd netjes uitgevoerd. Het '12-uurtje' dat mijn moeder had gekozen was zeer compleet en smakelijk. Goede keuze. Zeker op een trieste regenachtige zondagmiddag.

"Excellent"
6/6
Aart v.6 years ago · 1 review

Om nee vriendschap te vieren en aandacht te besteden aan het nieuwe jaar, hebben wij afgesproken en gereserveerd “ Dordts Genoegen” van een eerder bezoek aan jullie wisten wij dat het goed troeven is.Het was weer perfect en de bediening uitstekend. Al met al prijs en kwaliteit goed te vergelijken. Afz, A.v.d.Weijde. Mob. 0647672993

"Excellent"
6/6
Marian S.6 years ago · 1 review

Gereserveerde tafel stond klaar voor lunch samen met vriendin. We kregen de tijd om bij te kletsen. Ondanks drukte, geen stress bij bediening en heerlijk gegeten.

"Very good"
5/6
Erik V.6 years ago · 1 review

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. De spa rood was lekker, en de Thaise rode curry met kip is iets wat ik aanbevelen zou. - Erik

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Online gereserveerd,4pers.bij het raam. De bediening is prettig en het eten erg lekker, in goede porties. De rekening was 26 euro teveel,bon wordt opgelezen-opletten dus

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.