Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat)
Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) Reviews

Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat)

Sushi, Japanese, Asian

Photo of restaurant Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) (839)

Read what people think about Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat). All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) and book a table with confidence!

4.9/6

839 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6361
5243
4118
371
231
115
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Mohankumar T.18 hours ago · 1 review

Amazing sushi for the buffet price of 26€. Must try

New"Excellent"
6/6
Marjoleine W.3 days ago · 17 reviews

Lekker eten, vlotte bediening en een gezellige sfeer. Fijne avond dus.

New"Excellent"
6/6
Yamina A.6 days ago · 1 review

Personeel is vriendelijk, eten werd snel gebracht. Net iets andere menu

New"Very good"
5/6
Alina P.6 days ago · 6 reviews

Leuk restaurant! Bediening is vriendelijk en het eten smaakt goed!

New"Very good"
5/6
Alina P.6 days ago · 6 reviews

Eten is lekker en vers! Altijd tevreden. En personeel is vriendelijk.

New"Excellent"
6/6
James D.9 days ago · 3 reviews

Altijd lekker en gezellig, goed eten en heel aardig eigenaar.

New"Good"
4/6
Behzad S.11 days ago · 1 review

Het eten was prima maar de inrichting mag wat gezelliger worden.

New"Awful"
1/6
Quandoo Diner13 days ago · 1 review

Het eten was heel erg slecht. Ik heb er zelf buikpijn van gekregen. Het was heel erg donker binnen en warm. Ze hebben een ventilator aangezet, maar die deed alleen maar alles van de tafel af te blazen in plaats van de ruimte te verkoelen.

"Excellent"
6/6
Raymond V.21 days ago · 1 review

Super lekker eten voor een goede prijs. Bediening mag wel iets meer contact maken met de klanten.

"Very good"
5/6
Siane R.23 days ago · 1 review

Lieve bediening (Surinaamse jonge meid). Ze was duidelijk met haar uitleg, heel vriendelijk en kreeg voor mijn verjaardag een vuurwerkstaafje op mijn ijsje. Zo lief en heel blij ermee! Voelde me echt jarig en speciaal. Kom zeker weer langs..

"Very good"
5/6
Shantie C.25 days ago · 8 reviews

Leuk tijdens het winkelen door een hapje eten. Smaakt altijd heerlijk!

"Excellent"
6/6
Paulina d.25 days ago · 3 reviews

Zoals altijd lekker en vriendelijke mensen! Kom hier heel graag!

"Excellent"
6/6
Nihat B.a month ago · 1 review

Sushi kon niet beter, het vlees was zacht en smaakte heerlijk, alles was precies bereid op hoe ik het zou willen hebben

"Excellent"
6/6
Alarik V.a month ago · 1 review

Great sushi! - nice staff, despite the busy Friday. We'll come again.

"Average"
3/6
Emma Z.2 months ago · 1 review

Ben vaker bij jullie geweest en deze keer viel bijna alles tegen kwa eten, de service is altijd een 10. Hoop dat het de volgende keer beter is.

"Good"
4/6
Willem V.2 months ago · 10 reviews

Even tussen de middag even geluncht. Was wederom lekker 👍🏻.

"Good"
4/6
Henri B.2 months ago · 1 review

Kwaliteit van het eten is goed. De bediening en beleving van uit eten is hier helaas ver te zoeken. Tablet zijn oud en werken redelijk.

"Excellent"
6/6
Yasmine T.2 months ago · 2 reviews

Het eten is heerlijk en er is altijd een top service!

"Awful"
1/6
Dalila L.2 months ago · 1 review

Was 3keer niks, er zit geen smaak in het eten. En je betaalt gewoon dikke prijs voor vriezer vis.

"Very good"
5/6
Gülsennur K.2 months ago · 1 review

Service was top! En het eten was heerlijk, kom zeker terug

"Average"
3/6
nicky c.2 months ago · 1 review

Het eten was lekker maar de bediening is niet erg gastvrij en dat is echt jammer

"Good"
4/6
Seraya M.2 months ago · 1 review

Goede service, erg snel bediend en heerlijk gegeten. Super fijn dat je nu meerdere keren ijs kan bestellen

"Very good"
5/6
Mehtap Y.2 months ago · 2 reviews

Alles was heel lekker niet lang gewacht vriendelijk personeel, bedankt wij komen weer :))

"Excellent"
6/6
Elisabeth K.2 months ago · 1 review

Top & fantastisch bediening! Zeker een aanrader. Top formule. Ik kom terug..

"Very good"
5/6
Raymond S.2 months ago · 2 reviews

Lekker eten, veel opties ook als je geen sushi eet. Je wordt niet gelijk na 2 uur weggestuurd als je nog niet klaar bent met eten of drinken. De bestel tijd wordt wel in de gaten gehouden. Heel tevreden.

"Average"
3/6
Lisanne V.2 months ago · 1 review

Kwaliteit eten matig, sushi was oké maar met name rundvlees was vettig en taai. Tweede ronde drankjes niet gehad want de glazen waren op. Duidelijk personeelstekort.

"Not good "
2/6
Robbie U.2 months ago · 1 review

Het eten was te zout of te zoet waardoor je sneller vol raakt.

"Excellent"
6/6
Lucas H.2 months ago · 1 review

Heel erg lekker eten, goeie service, nette zaak. Aardige bediening

"Excellent"
6/6
Jorge O.2 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel, duidelijk regels, en lekker eten! echt een aanrader

"Excellent"
6/6
Harriet Q.2 months ago · 1 review

Super gezellig eten was heerlijk Bediening super. Komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Nancy V.2 months ago · 5 reviews

Heerlijk gegeten vriendelijk personeel . Alles was vers complimenten voor de sushi een aanrader

"Excellent"
6/6
Mayra H.3 months ago · 1 review

Hey was heel gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Goede keuzes uit sushi of andere hapjes en het kwam snel naar de tafel.

"Excellent"
6/6
Mima M.3 months ago · 31 reviews

Net als gewoonlijk weer heerlijk gegeten, bedankt en tot de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Natasja B.3 months ago · 2 reviews

altijd lekker eten!! Nooit lang wachten op de bestellingen. Eigenaar altijd vriendelijk,werkt net zo hard mee en in voor een praatje.

"Very good"
5/6
Karin B.3 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening en erg goed eten, ook snel na bestellen aan tafel gebracht.

"Excellent"
6/6
Dani W.3 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en we komen zeker nog een keer terug!

"Average"
3/6
Edwin G.3 months ago · 1 review

Eten was redelijk. Vroeger was de sushi daar beter. Bediening was goed.

"Average"
3/6
Anouk T.3 months ago · 1 review

Personeel was niet erg gast vriendelijk, er werd niks uit verteld over het eten, bij de eerste bestelling 20 minuten gewacht op het drinken. Daarnaast is het eten wel goed!

"Excellent"
6/6
Danish M.3 months ago · 2 reviews

We vonden het heel lekker we komen vaker Bij jullie eten is echt super lekker en je zit goed vol

"Good"
4/6
Joyce V.3 months ago · 1 review

Samen met mijn dochter sushi gegeten. Onze favoriet was de spicy beefroll en de gyosa's. De baobun was taai en koud, ook was de deepfriedroll met tonijn niet lekker. Redelijk lekker gegeten, maar niet top. 72 euro uitgegeven en dat is dan toch wel veel.

"Excellent"
6/6
S M.3 months ago · 1 review

Het eten is fantastisch, alle gerechten zijn nog steeds heerlijk. Zo divers dat er voor iedereen wat wils is. Dank voor de bediening. We komen zeker terug. 👋🏽👍😋

"Excellent"
6/6
Roger M.3 months ago · 2 reviews

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Vriendelijke en zeer fijne bediening

"Excellent"
6/6
Alexandros D.3 months ago · 1 review

Lekker eten, goed personeel. Wij komen zeker weten vaker terug!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner3 months ago · 0 reviews

It’s a very affordable and friendly all you can eat sushi place.

"Average"
3/6
Olga L.3 months ago · 1 review

Food and service was below average. We were sitting outside and it was really noisy, right on a pedestrian street.

"Excellent"
6/6
Melissa K.3 months ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk, verzorgd en gezellig. Voor herhaling vatbaar. Zullen er vaker komen

"Excellent"
6/6
Ouassima E.3 months ago · 1 review

Goede personeel en we werden snel geholpen top service t

"Very good"
5/6
Valencia G.3 months ago · 1 review

Overall experience was nice and I would go again soon.

"Excellent"
6/6
Cynthia K.3 months ago · 1 review

Lekker gegeten en snelle service. Goede sfeer en fijn personeel.

"Excellent"
6/6
Asli Y.4 months ago · 1 review

The service was very fast and the meal was fresh and delicious. Thank you:)

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.