Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Lisse
Centre
Dragon Town
Dragon Town Reviews

Dragon Town

Asian, Chinese, Seafood

Dishes priced around20€

Photo of restaurant Dragon Town in Centre, Lisse

Fast and free booking for:

Reviews of Dragon Town (426)

Read what people think about Dragon Town. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Dragon Town before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Dragon Town and book a table with confidence!

5.5/6

426 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6264
5121
426
313
2
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Theo U.7 days ago · 1 review

Top locatie, vriendelijke en zeer gemotiveerde gastheer, een voorbeeld voor velen

New"Good"
4/6
Annemieke V.8 days ago · 1 review

We hebben er gegeten met collega's. Het eten was heerlijk. We hadden ons alleen verkeken op de 3e ronde. Waardoor er wat eten bleef staan. En dan was het echt niet veel. Daar was de bediening niet echt van gediend. En dat liet hij wel merken door zijn houden. Nadat hij de tafel had af geruimd, ging hem ook gelijk helemaal schoonmaken. Wat wij vreemd vonden. Daarna heeft hij veel rond ons gelopen. Het leek erop alsof hij ons aan het weg kijken was. Het voelde erg ongemakkelijk. Ik zou door die mannelijke bediening er niet snel nog een keer komen eten.

New"Very good"
5/6
Nancy V.9 days ago · 2 reviews

Was weer erg lekker. De keuze voor tapas is erg goed. Snelle en aardige bediening.

New"Excellent"
6/6
Jolanda B.9 days ago · 1 review

Een heerlijke avond gehad met allerlei lekkere kleine hapjes. Een aanrader.

New"Excellent"
6/6
Dees K.13 days ago · 61 reviews

Het eten in de restaurant is enorm goed en zeer divers. Je kan kiezen tussen a la carte of tapas gerechten. Wij hebben gekozen voor de tapas. De sushi is erg lekker en heel erg vers.

New"Very good"
5/6
Dees K.13 days ago · 61 reviews

Prima gegeten, wij hebben gekozen voor de tapas. Erg vriendelijk personeel. Hier en daar wel wat langer op de gerechten moeten wachten omdat het heel erg druk was maar de kwaliteit van het eten maakt het het wachten zeker waard.

New"Excellent"
6/6
Dees K.13 days ago · 61 reviews

Wat hebben we weer heerlijk gegeten. We hebben gekozen voor het tapas menu. De sushi's zijn heerlijk vers en de gerechten waren groot van porties. Het personeel is super aardig.

New"Excellent"
6/6
Dees K.13 days ago · 61 reviews

Het is een fijn restaurant waar je heerlijk kan eten. De gerechten zijn goed van smaak en super vers. De sushi's worden gemaakt op het moment dat je ze besteld. Het is echt een aanrader om hier te eten.

"Excellent"
6/6
Remy K.15 days ago · 1 review

Goede service, fijne sfeer & super lekker eten! Telkens weer!

"Average"
3/6
Jan M.16 days ago · 1 review

Het eten was lekker de bediening was niet goed duurde veel te lang, zijn toen maar weg gegaan.

"Excellent"
6/6
Ineke U.16 days ago · 1 review

Super gastvrij en perfecte verzorging. Wij zijn allemaal blij en gelukkig huiswaarts gekeerd. Zeker een aanrader.

"Very good"
5/6
Wally d.23 days ago · 3 reviews

Wat een heerlijke tapas gerechten hebben ze. Alles was heerlijk. We komen zeker nog een keertje terug

"Excellent"
6/6
IVAR G.a month ago · 1 review

Heel fijn restaurant met geweldig eten en bediening. Een echte aanrader!

"Average"
3/6
Linda C.a month ago · 1 review

Wat erg tegenviel is dat we niet konden kiezen bij de tapa's omdat de groep groot was. Dit was niet vooraf vermeld en stond ook niet op de website. In het groepsmenu moesten aanpassingen gedaan worden voor allergie en smaakvoorkeuren. Hier werd aan meegewerkt, maar daardoor was de keus wel beperkt. In het vastgestelde menu zaten ook niet de meest populaire tapa's verwerkt.

"Excellent"
6/6
Suzanne T.a month ago · 1 review

Wat hebben wij zitten genieten van jullie Tapas! Echt heerlijk! De keuze was reuze wij hebben een hele gezellige avond gehad bij jullie

"Very good"
5/6
Mathieu v.a month ago · 1 review

we hebben een rustig diner ervaren met onze zoon van 3,5 erbij

"Excellent"
6/6
Kees H.a month ago · 1 review

We namen het menu van de chef , in een woord fantastisch gegeten . Hele lekkere dingen gegeten , teveel om op te schrijven . We gaan er zeker noch een keer eten .

"Good"
4/6
Arjan C.a month ago · 5 reviews

Goede ontvangst, vriendelijk personeel en de gerechten zijn een heerlijke ervaring.

"Excellent"
6/6
van der m.a month ago · 1 review

Het is altijd super eten en gezellig ik zou wel elke dag willen komen 👌

"Very good"
5/6
Frieda N.2 months ago · 2 reviews

Leuke ronde tafel niet zo opelkaar dat is ook fijn. Nette bediening.Eten varieerd.Dragon soep aanrader en de bakbanaan.

"Good"
4/6
H. B.2 months ago · 1 review

Goed verzorgd, lekker gegeten smaakvol gezellig leuke sfeer en goede bediening

"Excellent"
6/6
Ad V.2 months ago · 1 review

Bediening: top Kwaliteit: top Ambiance: top Alles zoals we van Dragon Town gewend zijn. We komen er graag.

"Excellent"
6/6
paula l.2 months ago · 1 review

Sfeervol, goede bediening, relax en heerlijk. Echt een aanrader. Top!

"Very good"
5/6
Annemiek K.2 months ago · 2 reviews

Wederom heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug!

"Excellent"
6/6
Vanya V.2 months ago · 1 review

Heerlijk, veelzijdig, overvloedig, snelle vriendelijke bediening en heeel gezellig. Prima prijs kwaliteit verhouding

"Good"
4/6
Goldie T.2 months ago · 2 reviews

Het eten is hier altijd lekker maar een iets wat trage service deze keer.

"Very good"
5/6
Gerard H.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, fijne bediening. Kortom, top. Geweldige avond gehad hoor.

"Excellent"
6/6
Nico D.3 months ago · 1 review

Te vol te veel klanten vooral jonge kinderen, die echt veel lawaai maakten

"Excellent"
6/6
Jesse R.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Oesters waren erg lekker. Wij komen zeker terug.

"Good"
4/6
Dennis V.3 months ago · 5 reviews

Heerlijk gegeten en alles a la carte warm aan tafel

"Excellent"
6/6
Dees K.3 months ago · 61 reviews

Wat een geweldig restaurant. Het eten is van zeer goede kwaliteit en zeer divers. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. De sushi's zijn van top klasse. Een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Dees K.3 months ago · 61 reviews

Geweldig restaurant! Sfeer is heel goed en de inrichting van het restaurant is erg mooi. We hebben heerlijke tapas gerechten gegeten. De kwaliteit van de gerechten is heel goed en erg vers. Kortom een echte aanrader voor iedereen.

"Excellent"
6/6
Dees K.3 months ago · 61 reviews

We hebben super lekker gegeten. De gerechten zijn voortreffelijk en heel erg vers. De sushi’s zijn van hele goede kwaliteit! De bediening is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Kortom een hele grote aanrader om lekker uiteten te gaan.

"Excellent"
6/6
Patrick D.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. En fijn personeel !

"Very good"
5/6
Koos V.3 months ago · 1 review

Leuke,lekkere ervaring met veel keuze uit de tapaskaart. Als afsluiting een lekker dessert.

"Excellent"
6/6
CG v.3 months ago · 1 review

Zoals altijd weer een fantastische avond, super eten en een heerlijke sfeer!

"Excellent"
6/6
Kitty V.3 months ago · 3 reviews

Heerlijk eten, super vers en zeek smakelijk. Komen hier graag!

"Very good"
5/6
Mike M.3 months ago · 1 review

Gewoon weer goed zo als altijd. Goede bediening en een leuke sfeer

"Very good"
5/6
Ad B.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten, met goede porties. Buikje rond. Was gezellig. Vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Glenda v.3 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten. Goede en snelle bediening. Komt niks te kort.

"Very good"
5/6
Niels H.4 months ago · 6 reviews

Fantastisch restaurant, heerlijke tappas kunnen eten op aziatische basis, een echte aanrader.

"Very good"
5/6
Niels H.4 months ago · 6 reviews

Nog nooit zo lekker gevarieerd aziatisch gegeten, allemaal lekker hapjes uit de aziatische keuken.

"Good"
4/6
Niels H.4 months ago · 6 reviews

Het eten was heerlijk vriendelijke bediening, het eten en drinken kwam snel top gegeten

"Good"
4/6
Niels H.4 months ago · 6 reviews

Het eten was goed bedoening duurt alleen lang, over het algemeen tevreden

"Excellent"
6/6
Emilie R.4 months ago · 2 reviews

Het is altijd een feestje om bij Dragon Town te eten. Altijd een nette ontvangst, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Ook deze keer was alles weer top, echt genoten van alle gerechtjes met een goed glas Pinot Grigio erbij. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Frans D.4 months ago · 1 review

Zoals altijd weer heerlijk gegeten 😊de gastheer is altijd vriendelijk

"Excellent"
6/6
Nancy M.4 months ago · 1 review

Het eten is heerlijk en personeel super vriendelijk en snel. Echt een aanrader, wel reserveren, want het is er altijd druk.

"Excellent"
6/6
John H.4 months ago · 1 review

Bij binnenkomst wordt je echt onhaald als een gast. Je wordt naar de tafel begeleid. Je jas wordt afgenomen. Kortom de bediening was fantastisch, de sfeer gezellig en het eten was gewoon geweldig.

"Excellent"
6/6
Dees K.4 months ago · 61 reviews

Geweldig restaurant! Sfeer is heel goed en de inrichting van het restaurant is erg mooi. We hebben heerlijke tapas gerechten gegeten. De kwaliteit van de gerechten is heel goed en erg vers. Kortom een echte aanrader voor iedereen.

"Very good"
5/6
Wally d.4 months ago · 3 reviews

Geweldig restaurant Heerlijk gegeten en een goede bediening. Niet te opdringerig met drinken en al het eten van de tappas werd netjes geserveerd Zeker voor herhaling vatbaar

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.