Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Lisse
Centre
Dragon Town
Dragon Town Reviews

Dragon Town

Asian, Chinese, Seafood

Dishes priced around20€

Photo of restaurant Dragon Town in Centre, Lisse

Fast and free booking for:

Reviews of Dragon Town (403)

Read what people think about Dragon Town. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Dragon Town before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Dragon Town and book a table with confidence!

5.5/6

403 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6251
5116
423
311
2
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Annemiek K.6 days ago · 2 reviews

Wederom heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug!

New"Excellent"
6/6
Vanya V.7 days ago · 1 review

Heerlijk, veelzijdig, overvloedig, snelle vriendelijke bediening en heeel gezellig. Prima prijs kwaliteit verhouding

New"Good"
4/6
Goldie T.10 days ago · 2 reviews

Het eten is hier altijd lekker maar een iets wat trage service deze keer.

New"Very good"
5/6
Gerard H.13 days ago · 1 review

Heerlijk eten, fijne bediening. Kortom, top. Geweldige avond gehad hoor.

"Excellent"
6/6
Nico D.19 days ago · 1 review

Te vol te veel klanten vooral jonge kinderen, die echt veel lawaai maakten

"Excellent"
6/6
Jesse R.24 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Oesters waren erg lekker. Wij komen zeker terug.

"Good"
4/6
Dennis V.24 days ago · 4 reviews

Heerlijk gegeten en alles a la carte warm aan tafel

"Excellent"
6/6
Dees K.a month ago · 57 reviews

Wat een geweldig restaurant. Het eten is van zeer goede kwaliteit en zeer divers. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. De sushi's zijn van top klasse. Een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Dees K.a month ago · 57 reviews

Geweldig restaurant! Sfeer is heel goed en de inrichting van het restaurant is erg mooi. We hebben heerlijke tapas gerechten gegeten. De kwaliteit van de gerechten is heel goed en erg vers. Kortom een echte aanrader voor iedereen.

"Excellent"
6/6
Dees K.a month ago · 57 reviews

We hebben super lekker gegeten. De gerechten zijn voortreffelijk en heel erg vers. De sushi’s zijn van hele goede kwaliteit! De bediening is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Kortom een hele grote aanrader om lekker uiteten te gaan.

"Excellent"
6/6
Patrick D.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. En fijn personeel !

"Very good"
5/6
Koos V.a month ago · 1 review

Leuke,lekkere ervaring met veel keuze uit de tapaskaart. Als afsluiting een lekker dessert.

"Excellent"
6/6
CG v.a month ago · 1 review

Zoals altijd weer een fantastische avond, super eten en een heerlijke sfeer!

"Excellent"
6/6
Kitty V.a month ago · 3 reviews

Heerlijk eten, super vers en zeek smakelijk. Komen hier graag!

"Very good"
5/6
Mike M.2 months ago · 1 review

Gewoon weer goed zo als altijd. Goede bediening en een leuke sfeer

"Very good"
5/6
Ad B.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, met goede porties. Buikje rond. Was gezellig. Vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Glenda v.2 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten. Goede en snelle bediening. Komt niks te kort.

"Very good"
5/6
Niels H.2 months ago · 5 reviews

Fantastisch restaurant, heerlijke tappas kunnen eten op aziatische basis, een echte aanrader.

"Very good"
5/6
Niels H.2 months ago · 5 reviews

Nog nooit zo lekker gevarieerd aziatisch gegeten, allemaal lekker hapjes uit de aziatische keuken.

"Good"
4/6
Niels H.2 months ago · 5 reviews

Het eten was heerlijk vriendelijke bediening, het eten en drinken kwam snel top gegeten

"Good"
4/6
Niels H.2 months ago · 5 reviews

Het eten was goed bedoening duurt alleen lang, over het algemeen tevreden

"Excellent"
6/6
Emilie R.2 months ago · 2 reviews

Het is altijd een feestje om bij Dragon Town te eten. Altijd een nette ontvangst, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Ook deze keer was alles weer top, echt genoten van alle gerechtjes met een goed glas Pinot Grigio erbij. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Frans D.2 months ago · 1 review

Zoals altijd weer heerlijk gegeten 😊de gastheer is altijd vriendelijk

"Excellent"
6/6
Nancy M.2 months ago · 1 review

Het eten is heerlijk en personeel super vriendelijk en snel. Echt een aanrader, wel reserveren, want het is er altijd druk.

"Excellent"
6/6
John H.2 months ago · 1 review

Bij binnenkomst wordt je echt onhaald als een gast. Je wordt naar de tafel begeleid. Je jas wordt afgenomen. Kortom de bediening was fantastisch, de sfeer gezellig en het eten was gewoon geweldig.

"Excellent"
6/6
Dees K.2 months ago · 57 reviews

Geweldig restaurant! Sfeer is heel goed en de inrichting van het restaurant is erg mooi. We hebben heerlijke tapas gerechten gegeten. De kwaliteit van de gerechten is heel goed en erg vers. Kortom een echte aanrader voor iedereen.

"Very good"
5/6
Wally d.2 months ago · 1 review

Geweldig restaurant Heerlijk gegeten en een goede bediening. Niet te opdringerig met drinken en al het eten van de tappas werd netjes geserveerd Zeker voor herhaling vatbaar

"Good"
4/6
Frieda N.2 months ago · 1 review

De ossehaaspuntjes en de garnalen zijn heerlijk lekker zacht vlees.Vergeet ook niet de dragon town soep goed gevuld en lekker op smaak.

"Very good"
5/6
Aryan M.2 months ago · 1 review

A very good restaurant with a good variety of Asian cuisine. Each dish was very well made and good sized for the 'All you can Eat' menu. Only sometimes though, was the Sushi not rolled tight enough, so it sometimes fell apart, but that hardly took away from the experience and was only a slight inconvience.

"Excellent"
6/6
Dees K.2 months ago · 57 reviews

We hebben gekozen voor het tapas menu. Heel veel keuze uit heerlijke gerechten van enorm goede kwaliteit. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Het is een echte aanrader om hier te gaan eten.

"Good"
4/6
Thomas P.2 months ago · 1 review

Nice cosy place with good food and very good service.

"Excellent"
6/6
Jolanda T.2 months ago · 1 review

Super lekker gegeten echt top bediening ook heel goed .

"Very good"
5/6
Marco D.3 months ago · 1 review

Echt super gegeten en gezellig restaurant. Nadeel is dat het vrij prijzig is. Als drank bij de all inn prijs zit, dan zou dit restaurant echt dagelijks vol zitten.

"Excellent"
6/6
Chris G.3 months ago · 1 review

Buiten dat we heerlijk gegeten hebben waarbij de coquilles en oesters fenomenaal waren, hadden we ook een ontzettend leuke en kundige dame in de bediening! Complimenten aan keuken en bediening, heerlijke avond gehad!

"Excellent"
6/6
Angeline S.3 months ago · 2 reviews

Héérlijk gegeten!! Was een feestje voor ons alle maal en we hadden veel te vieren 🥳

"Very good"
5/6
Harriett V.3 months ago · 4 reviews

Een heel gezellig avond met heerlijk eten. Bediening was ook perfect!

"Excellent"
6/6
Marit S.3 months ago · 1 review

Super lekker eten, erg vriendelijk personeel en een heel fijne service

"Good"
4/6
Jan W.4 months ago · 1 review

Ruim restaurant gezellig en snelle bediening lekker gegeten goede kwaliteit Zeker het terugkomen waard

"Awful"
1/6
Paul d.4 months ago · 1 review

Wij kwamen hier vaker en ook voor het tapasmenu. Laatste jaar werd de kwaliteit minder. Bij ons laatste bezoek was het tapas-eten ronduit slecht. Kwaliteit lag ver onder de 'normale' a la carte bestellingen. Andere kok? Restant-eten? Ik weet het niet maar we komen hier niet meer.

"Excellent"
6/6
henry v.4 months ago · 1 review

heerlijk gegeten, vlotte bediening. prima zaak, aanrader als je in lisse wil eten.

"Excellent"
6/6
Petra B.4 months ago · 3 reviews

Uitstekende kwaliteit van eten. De zaak zat bomvol, ook een aantal grotere groepen en dat leverde wel veel rumoer op. De sushi duurde wat lang, maar de bediening hield ons op de hoogte. Zeer service gericht. We gaan hier zeker vaker eten.

"Very good"
5/6
Rita H.4 months ago · 1 review

Alles heel goed geregeld. Ondanks de drukte. Het voorstel van de hapjes vooraf was heel erg goed. Dank u.

"Very good"
5/6
peter en els v.5 months ago · 1 review

Goed en attent personeel prima kaart en super lekkere gerechten prijs kwaliteit zeer goed

"Excellent"
6/6
Piet A.5 months ago · 5 reviews

Je wordt vriendelijk ontvangen ,iedereen werkt hard en is goed op elkaar ingespeeld en het eten was verrukkelijk.

"Very good"
5/6
Jan S.5 months ago · 1 review

Dit kerstdiner met kinderen en kleinkinderen is zeker voor herhaling vatbaar.Ze hebben allemaal genoten!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 months ago · 1 review

Erg lekker en goed gegeten alles was goed van smaak

"Very good"
5/6
Ruud K.5 months ago · 1 review

Lekker gegeten met keurige bediening. Geen standaard chinees maar een restaurant met Chinese keuken.

"Excellent"
6/6
Leny S.5 months ago · 1 review

Prachtig allemaal mooi opgedient. Heerlijk Zalig Lekkerrrrrr.. Veelste veel..jammer jammer had graag goody bag mee gehad... Maar we komen zeker terug.🍽🥢🥘🌯🍱

"Excellent"
6/6
Ronette R.5 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk! Fijn bezoek

"Very good"
5/6
Rob d.5 months ago · 1 review

Dragon Town presteert het om decennia lang hoge kwaliteit te leveren.

...