Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
El Qatarijne
El Qatarijne Reviews

El Qatarijne

Mediterranean, Turkish, Middle Eastern, Fusion

Dishes priced around74€

Photo of restaurant El Qatarijne in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of El Qatarijne (108)

Read what people think about El Qatarijne. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about El Qatarijne before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about El Qatarijne and book a table with confidence!

5.4/6

108 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
660
538
44
34
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Elly H.6 days ago · 1 review

Super, alles! Ambiance, bediening en de maaltijd. Vol creativiteit ook. We hebben niet eerder zo heerlijk en in een zo kleurrijke ambiance gegeten. Top!

"Very good"
5/6
Loek S.20 days ago · 1 review

Top bediening.uitstekend passend wijn arrangement. Warme ambiance en mooie afwisselende gerechten

"Excellent"
6/6
Joyce J.25 days ago · 1 review

Fantastisch. Een aanrader!! Heerlijk eten .Heerlijke wijn en top bediening!

"Excellent"
6/6
Noel B.a month ago · 1 review

Another amazing dinner experience at El Qatarijne last night. Five courses after three appetizers with wine pairings for each one. The best food I've ever found in NL... Actually I can't think of a better food experience in any other restaurant 😋

"Excellent"
6/6
Hans B.5 months ago · 1 review

Overtrof mijn verwachtingen . Goede mix, prettige sfeer, vriendelijke bediening

"Very good"
5/6
Sharon V.5 months ago · 1 review

Heerlijk verrassend eten. Vier gangen menu was vrij uitgebreid. Lekker wijnarrangement erbij.

"Excellent"
6/6
Germa B.6 months ago · 1 review

Sfeervol restaurant met diverse soorten verrassingsmenu. Rekening houdend met dieetwensen. Goed eten, mooi opgemaakte borden. Goede wijnen. Zeer prettige bediening. Tafels staan niet te dicht op elkaar, waardoor ruimtelijkheid ontstaat en privacy is gewaarborgd. We zijn zeer tevreden.

"Very good"
5/6
Lizette M.4 years ago · 1 review

Het eten én ambiance waren voortreffelijk. Ook de service verdient een 👍

"Very good"
5/6
Gauri M.4 years ago · 1 review

Great atmosphere with delicious food and amazing service! Would definitely go back...

"Very good"
5/6
Ruud B.4 years ago · 1 review

Sfeervol restaurant, goede bediening en fantastische keuken. Alles werd zeer verzorgd opgediend, prachtig opgemaakte borden en heerlijk eten

"Excellent"
6/6
Wouter S.4 years ago · 1 review

Op een dinsdagmiddag lunchen is uiteraard een recept voor erg rustig zitten. Praktisch in ons eentje in het restaurant kwam zo ongeveer neer op private dining :-) De service was er zeker niet minder om! Utrecht staat erom bekend geen restaurants met sterren te hebben, maar echt bizar dat dit restaurant geen ster heeft! We kennen enkele restaurants met ster(ren) en deze doet daar zeker niet voor onder. Echt magie op je bord!

"Very good"
5/6
Evelien B.4 years ago · 1 review

Zeer vriendelijk personeel, aangenaam gezellig restaurant. Je wordt verwend van begin tot einde. Uitzonderlijke smaken maken dit een uniek restaurant. De proefwijntjes zijn top. Een aanrader voor wie eens iets anders wil proeven/ beleven..

"Excellent"
6/6
Jasmijn K.4 years ago · 1 review

Ik denk niet dat ik ooit lekkerder gegeten heb. Het was verrassend. We hebben enorm genoten.

"Excellent"
6/6
Guy N.4 years ago · 1 review

Excellent food and a great evening. Highly recommend this restaurant.

"Very good"
5/6
Mariet H.4 years ago · 1 review

Heerlijk en spannend eten met een vriendelijke bediening en prima wachttijden.

"Very good"
5/6
Tjarda K.4 years ago · 1 review

Delicious, creative, stunning looking food! Great wines and service. I do absolutely recommend this restaurant

"Excellent"
6/6
E H.4 years ago · 1 review

Super lekker gegeten! Eten ziet er ook prachtig uit, dus een echte aanrader

"Excellent"
6/6
Steven v.4 years ago · 1 review

Beste waar ik in Utrecht tot nu toe gegeten heb. Heerlijk eten en voortreffelijke bijpassende wijnen. Porties zijn groot, dus 4 of 5 gangen is ruim voldoende

"Very good"
5/6
Sander Z.4 years ago · 1 review

Goed en vriendelijk personeel. Mooi gecombineerde gerechten. Echt de moeite waard.

"Excellent"
6/6
diederik v.4 years ago · 1 review

Met heerlijke smaken en een keurige bediening, Is dit een aanrader!

"Excellent"
6/6
Paula S.4 years ago · 1 review

Super lekker eten, prachtig opgemaakte borden, fijne wijnen en prettige bediening. Top!

"Excellent"
6/6
Jan v.4 years ago · 1 review

Zeer gastvrij ontvangen, heerlijk gegeten en genoten van de kunstwerkjes die we op ons bord kregen.

"Excellent"
6/6
Anita B.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten met aparte smaken en super aardig personeel die hun best deden ons een prettige avond te bezorgen.

"Very good"
5/6
Rianne K.4 years ago · 1 review

Het was lekker en bijzonder om hier te eten, en gedacht aan mn verjaardag :)

"Very good"
5/6
meine h.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten , rustige omgeving , aan te bevelen .

"Excellent"
6/6
Ewa L.4 years ago · 1 review

We were delighted with every surprise being served to us - the way it was served, how it looked and how delicious and creative it was.

"Very good"
5/6
Johan K.4 years ago · 1 review

Mooie ambiance prima bediening en heerlijk gegeten. Locatie = top

"Very good"
5/6
Pauline G.4 years ago · 1 review

Aanrader! Heerlijk eten op een mooie centrale locatie, zeker doen!

"Excellent"
6/6
Saskia C.4 years ago · 1 review

Geweldig genoten van het eten, de service en ambiance. Kom er zeker terug.

"Very good"
5/6
Erik O.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten, originele recepten. Wachttijd tussen gangen wel wat lang en prijs water en thee erg hoog.

"Excellent"
6/6
Boris D.4 years ago · 1 review

Lekker eten, goede selectie, fijne bediening en goede sfeer! Aanrader!

"Very good"
5/6
Thomas V.4 years ago · 1 review

Top restaurant. Héérlijk met tweeën gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening.

"Excellent"
6/6
Trees S.4 years ago · 3 reviews

Wij zaten dit keer in een ruimte boven. Deze is ruimer opgezet dan beneden, waardoor je dus genoeg privacy hebt. Bediening is heel vriendelijk en het eten is bijzonder en verrassend!

"Very good"
5/6
Davide L.4 years ago · 2 reviews

The middle-east / european combination in each and every dish was really on point and well executed, every bite has been a surprisingly good experience. I only have one plating-related advice, dishes should come in odd number of pieces for the main ingredient (we got served two pieces, instead of three, of an excellent tuna and 4 pieces of veal). For the rest I only wished that none of the plate would ever finish, everything was really beyond my expectations taste wise.

"Very good"
5/6
alba b.4 years ago · 1 review

Very good food and ambience. We had the 5 course menu and it was delicious

"Excellent"
6/6
Frans R.4 years ago · 1 review

Fantastisch gegeten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfecte combinatie van diverse smaken. Een aanrader!

"Excellent"
6/6
Jorn B.4 years ago · 1 review

Erg lekker gegeten! Goede service. Het was alleen erg rumoerig. Wel een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Max L.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Goede bediening. Echt een aanrader voor liefhebbers van alle smaken!

"Good"
4/6
Maaike G.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fijne huiswijnen en prettig interieur. Bediening vertelt dat er iedere dag verrassingsmenu is (leuk) v 3,4 tot en met 8 gangen. Een menukaart was er daarom niet. Wees net zo duidelijk over de prijs. Dat bleef nu als vraag ongemakkelijk hangen in de lucht. Wij hadden 4 gangen en die waren allemaal prima, rijk aan smaak en kleur.

"Excellent"
6/6
Jan N.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten, goede service. Absolute aanrader. We komen graag terug.