Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amersfoort
Centre
Emiclaer's Bistro 'n Lounge
Emiclaer's Bistro 'n Lounge Reviews

Emiclaer's Bistro 'n Lounge

Photo of restaurant Emiclaer's Bistro 'n Lounge in Centre, Amersfoort

Fast and free booking for:

Reviews of Emiclaer's Bistro 'n Lounge (176)

Read what people think about Emiclaer's Bistro 'n Lounge. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Emiclaer's Bistro 'n Lounge before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Emiclaer's Bistro 'n Lounge and book a table with confidence!

5.0/6

176 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
671
559
429
314
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Etienne R.6 days ago · 10 reviews

super ervaring, een echte aanrader. altijd een moment van gezelligheid, even bijkomen samen

New"Awful"
1/6
Adrina d.7 days ago · 1 review

De bediening was waardeloos, geen interesse, en eten kwam te laat

New"Very good"
5/6
Anita H.9 days ago · 1 review

Was een gezellige avond en we hebben heerlijk gegeten en genoten

"Very good"
5/6
p. V.23 days ago · 7 reviews

Gewoon lekker eten in een leuk restaurant met goede bediening en ook nog goed betaalbaar. Een heerlijk avondje uit gehad, bedankt!!

"Very good"
5/6
Fokko S.a month ago · 1 review

nice restaurant, lots of options to combine, shared dining, small and large portions. Good food.

"Good"
4/6
Miranda v.a month ago · 1 review

Het eten was lekker, smaakvol. helaas weet de bediening niet hoe het werkt. Lang moeten wachten om te kunnen bestellen, terwijl het al een late reservering was. Drankjes die vergeten werden en thee werd gebracht met de duimen op de bovenzijde van het glas. Niet heel hygiënisch. Het aanleveren van het hoofdgerecht ging in fases, waardoor je niet allen tegelijk kon starten met eten. Dat is jammer. Het toetje zag er heel rommelig uit.

"Good"
4/6
Jose B.a month ago · 1 review

Prijs/kwaliteit verhouding is top hier. Sfeer was prima en het personeel zeer vriendelijk. Lekker gegeten kom zeker terug.

"Good"
4/6
Ronald W.a month ago · 1 review

Heerlijk eten en goede bediening. Zeer aan te bevelen. Komen zeker weer langs.

"Very good"
5/6
Ruud T.2 months ago · 1 review

Vlotte en vriendelijke bediening, prima eten, we komen weer terug.

"Very good"
5/6
Anita N.2 months ago · 1 review

Lekker eten, veel keuze, ook voor vegetariërs. Leuke sfeer en vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Etienne R.2 months ago · 10 reviews

Het is een super goed restaurant. Eten en bediening verdienen een tien. Bereikbaarheid is uitstekend - gratis parkeren voor de deur. Alleen is het geluidsniveau wat minder, maar daar wordt aan gewerkt begreep ik. Al met al zeker de moeite waard om naar toe te gaan - wij komen regelmatig terug en dat blijven we doen :)

"Average"
3/6
Suzan V.2 months ago · 1 review

Gezellig gegeten met vier personen. We hadden 1 klein hoofdgerecht en shared dining. Het duurde helaas erg lang voor we het eten kregen, we zaten al bijna een uur met alleen een drankje en 1 papadum van het huis (lekker maar ook die kwam denk ik pas na een half uur op tafel). De tafel die na ons binnen kwam had het eten al bijna op voordat wij iets op tafel hadden. Toen het eindelijk kwam waren de frietjes en de garnalen iets te lang in de frituur geweest. De rest was op zich prima. Voor het nagerecht moesten we weer erg lang wachten voor iemand de bestelling kwam opnemen. De koffie en appelgebak kwam helaas ook niet tegelijk. Maar was allemaal wel prima. We hebben een gezellige avond gehad. De bediening was erg vriendelijk maar het had allemaal net wat beter en sneller gemogen. Hierdoor bestel je niet snel nog een extra drankje of een extra gerechtje voor het shared dining concept dus een gemiste kans voor het restaurant. Terwijl er wel voldoende personeel op de vloer liep maar die stonden vooral met z'n allen bij de bar ipv regelmatige langs lopen. Ook kan het afruimen beter, als je iets neerzet is het misschien handig om de lege bordjes, flesjes of schoteltjes alvast mee te nemen.

"Excellent"
6/6
Esther v.2 months ago · 1 review

Het eten was top! Bediening (iedereen maar vooral Emma) was zeer vriendelijk, meedenkend en gastvrij.

"Very good"
5/6
Ingrid v.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, en de meisjes van de bediening zijn echt super! 👌

"Good"
4/6
L v.2 months ago · 1 review

Bediening en eten was goed en dat voor een redelijke prijs

"Very good"
5/6
Kyra V.2 months ago · 1 review

Heerlijk en gezellig. Vooral de ribs vielen in de smaak.

"Average"
3/6
Patrizia V.2 months ago · 1 review

Super vriendelijke bediening, voorgerecht klein was ook echt mega klein (Karig), maar we hadden groot hoofdgerecht en dat was prima portie en lekker. Wij moesten wel erg lang wachten op het hoofdgerecht de tapas mensen kregen steeds eerder hun eten.

"Good"
4/6
L V.3 months ago · 1 review

Eten was goed. dDuurde beetje lang tussen voor en hoofd gerecht.

"Very good"
5/6
Nettie T.3 months ago · 1 review

Fijn en goed ontvangst, bediening vriendelijk, eten heel lekker, prima!

"Good"
4/6
wim b.3 months ago · 3 reviews

We hebben lekker gegeten, en we komen zeker nog een keer.

"Very good"
5/6
Jacoline F.3 months ago · 1 review

Lekker gegeten, goede prijzen, gezellige bediening, voor herhaling vatbaar dus

"Very good"
5/6
Edith B.3 months ago · 1 review

Lekker eten, prima service en een ontspannen sfeer in de keuken, waar je direct zicht op hebt. Leuk concept en we komen hier zeker nog eens.

"Excellent"
6/6
W M.3 months ago · 1 review

Super aardig personeel. Eten vers en supergoed. Houden ook heel goed rekening met allergieën, echt een aanrader. Gaan zeker vaker hier heen

"Very good"
5/6
Marianne H.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel. Wel lang wachten op het eten.

"Very good"
5/6
William M.3 months ago · 1 review

Wij hadden een opmerking over een naam op de menukaart. Personeel heeft er gelijk naar gekeken en gaan dit bespreken met de eigenaar. Dus snel opgepakt en op gereageerd.

"Excellent"
6/6
J-W v.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel. Het was niet vol, maar de wachttijd duurde wel wat lang. Desalniettemin hebben we een geslaagde avond gehad en we hadden ook geen haast. Was gezellig. 1 tip: vervangen de deurdranger van de deur. Deze ging vaak open waardoor het heel erg tochten en moesten we hem steeds dicht doen. Tot een volgende keer!

"Average"
3/6
Sylvana V.4 months ago · 1 review

We moesten lang wachten op het eten. Het was niet erg bijzonder. Hamburger was te doorbakken en beef terryaki was bijna vegetarisch… Bediening was wel leuk en gezellig!

"Excellent"
6/6
Peter S.4 months ago · 2 reviews

Het was een rustige avond. De service was uitstekend. Er is een uitstekende verhouding tussen goede service en ongedwongen genieten. De gerechten waren heerlijk.

"Very good"
5/6
Dorine W.4 months ago · 1 review

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel hardwerkende bediening op de avond dat wij er waren.

"Very good"
5/6
Thijs G.4 months ago · 1 review

Goed eten en een leuke bediening. Komen zeker weer terug

"Good"
4/6
Judith V.4 months ago · 1 review

Genoeg keuze en lekker eten. Vriendelijke bediening. Alleen liet het eten wat lang op zich wachten.

"Average"
3/6
Anneke H.4 months ago · 1 review

Het bedienend personeel was vriendelijk. We werden hartelijk welkom geheten. Onze eerste ronde van Shared Dining, 3 ‘grote’ gerechten, kwam vrij snel, en was lekker. En ook wel in verhouding, we konden er met 2 inderdaad van delen. Ronde 2 (ook 3 ‘grote’ gerechten) liet echter behoorlijk lang op zich wachten. En deze gerechten vielen een beetje tegen. Tortellini was aan de koude kant, en in verhouding weinig om te delen. En waarom het zó lang duurde voordat dan ook de quesedillas kwamen was ons echt een raadsel, ze waren niet heel bijzonder. Al met al, het was dus ‘oké’.

"Good"
4/6
Ciska D.4 months ago · 1 review

Heerlijke kleine gerechten om te delen. Veel keuze op de menukaart. Bediening was vriendelijk. De inrichting is sfeervol. Twee minpuntjes, we zaten naast het toilet waardoor er regelmatig mensen naast onze tafel stonden. De keuken is open, prima maar door de keukenlichten ging dat ten koste van de warme sfeer. Verder top!

"Very good"
5/6
Pauline M.5 months ago · 1 review

Lekker eten en gevarieerde kaart! Het duurde alleen een beetje lang

"Good"
4/6
Wilmer v.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, kwaliteit en smaak van de hapjes waren goed. Wachttijden en aandacht van bedienend personeel liet soms te wensen over.

"Excellent"
6/6
p. V.5 months ago · 7 reviews

Geweldig personeel zowel in de keuken als in de bediening, dit soort mensen maakt een etentje een avondje uit. Bedankt voor een fijne avond!!!!

"Excellent"
6/6
Nathanjah V.5 months ago · 1 review

Lekker eten voor een goede prijs. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Karen E.5 months ago · 1 review

Leuke bediening,goed eten,erg gezellig. Fijn dat er keuze groot of klein mogelijk is. Allemaal kleine hapjes geeft een proeverij.

"Good"
4/6
Elly V.6 months ago · 1 review

Jammer, dat de dames van de bediening te eenzijdig bezig zijn met de directe handelingen; het zou prettig zijn als zij wat meer rondkijken of er gasten zijn die wat willen bestellen. Rondkijken en oogcontact zijn dan belangrijk. Kan omzetverhogend werken!

"Very good"
5/6
Marijke F.6 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, vlotte en heel vriendelijke bediening en lekker eten.

"Good"
4/6
Marion B.6 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, we hebben er ekker gegeten. Goede grote porties.

"Average"
3/6
Maike D.6 months ago · 1 review

Het eten was lekker, maar zelfs de grote porties waren niet heel groot. We hebben heel lang op het eten gewacht. De bestelling was ook niet helemaal goed doorgekomen. Slechts 1x is gevraagd of we wat wilden drinken. Personeel was vriendelijk, maar erg onervaren.

"Excellent"
6/6
Rogier L.6 months ago · 1 review

Echt heel lekker gegeten! Was zeker voor herhaling vatbaar :)

"Good"
4/6
Wil S.7 months ago · 1 review

Maand open. Eten goed. Bediening goed. Alleen erg rustig. Voor de zondag, 7 mensen😏Jammer, geef ze een kans!

"Very good"
5/6
Rita v.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Bediening is erg aardig en Een gezellige bistro.

"Very good"
5/6
Krista M.7 months ago · 1 review

Heel was gezellig en goed bediening. het eten was heerlijk.

"Good"
4/6
Janine V.7 months ago · 1 review

Prima gegeten, de porties zijn meer dan prima! Lief en attent personeel, snelle reacties via de mail. Het tempo tussen de gerechten mag wat rustiger, Sharing is gezellig borreltafelen bovendien zet je dan ook meer drankjes om ;-) Denk dat als jullie wat bekender raken, vooral jong publiek dit fantastisch zal gaan vinden. Laatste tip: doe wat aan de kleur van de verlichting , het is nu wat kil, warmer lampje er in en het is gezellig!

"Excellent"
6/6
Etienne R.8 months ago · 10 reviews

goed concept, lekker eten, uitgebreide kaart. wij hadden mazzel met extra black Friday korting komen hier zeker nog terug

"Good"
4/6
Josine D.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Divers aanbod, lekker klaargemaakt en keuze uit grote of kleine porties. En er is door de kok heel fijn rekening gehouden met het hebben van een intolerantie voor melk en gluten bij een van ons.

"Good"
4/6
wim b.8 months ago · 3 reviews

Gezellig, lekker. Maar lawaaiig. Maar zeker aan te bevelen. Z

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.