Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amstelveen
Omringende Landschap
Geniet aan de Amstel
Geniet aan de Amstel Reviews

Geniet aan de Amstel

Photo of restaurant Geniet aan de Amstel in Omringende Landschap, Amstelveen

Fast and free booking for:

Reviews of Geniet aan de Amstel (22)

Read what people think about Geniet aan de Amstel. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Geniet aan de Amstel before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Geniet aan de Amstel and book a table with confidence!

4.5/6

22 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
67
57
42
32
23
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Awful"
1/6
Joan H.2 months ago · 1 review

Vreselijk! Vieze glazen , lauw bier , mieren lopen over de tafel , stoel hoezen vol met vlekken een kleverige drankkaart wat met plakband bijeen werd gehouden.te weinig personeel waardoor wij erg lang moesten wachten . Hebben het na 2 uur alleen maar bij het voorgerecht gelaten en zijn opgestaan .

"Average"
3/6
Nicolette P.3 months ago · 1 review

De kippendijsaté en de patat waren prima. Maar de koffie met bonbons vielen zeer tegen. Je verwacht mooie bonbons op een leuk schaaltje, maar het was het soort van 13 in een dozijn, niets bijzonders en tegen het warme kopje aan geserveerd. En dat smelt dan uiteraard.

"Excellent"
6/6
Judith W.7 months ago · 2 reviews

Wat een fijn restaurant is dit, ik was er nu al voor de 5e keer meen ik en ik ben iedere keer tevreden. Lekker eten, mooie plek, fijne sfeer en leuke bediening. Wat wil een mens nog meer?

"Not good "
2/6
Quandoo Diner9 months ago · 1 review

Helaas is het ons behoorlijk tegengevallen. Zeer jong en onervaren (wel vriendelijk!) personeel, zonder begeleiding van een senior . Gebutst serviesgoed. Een lege gasfles zodat onze tafelhaard uitdoofde kon helaas niet vervangen worden.

"Not good "
2/6
Henk O.a year ago · 1 review

Rundvlees dat naar geit ruikt kan echt niet. Wat een enorm verschil met de kwaliteit afgelopen zomer. Geniet zit duidelijk in een winterdip waaruit ze hopelijk snel herstellen.

"Not good "
2/6
Wendy Zandvliet-van D.2 years ago · 1 review

Gisteren voor de 3e keer hier gegeten maar dit keer was het een flinke tegenvaller. Vlak voor het hoofdgerecht werd opgediend kreeg mijn man te horen dat de bestelde mosselen er niet meer waren. Vervolgens besteld hij biefstuk rare en krijgt hij medium/well done geserveerd. Onze Spanish koffie bestelling werd ook niet goed begrepen. Wij trakteerden mijn ouders op dit etentje maar hadden er achteraf geen leuk gevoel bij. Beetje jammer. Het personeel was niet ervaren te noemen in ieder geval. Wij komen voorlopig niet meer.

"Excellent"
6/6
Janny G.2 years ago · 1 review

Lekker terras aan het water, vriendelijk personeel en lekker gegeten

"Very good"
5/6
Paula V.5 years ago · 1 review

Leuke kaart met veel keuzen. Gezellige vis-vlees-vega plankjes. Zowel bij voor-hoofd-en nagerecht. We komen zeker terug.

"Very good"
5/6
marian m.5 years ago · 1 review

Leuke sfeer, goede kwaliteit vlees, maar wat ikzelf jammer vind geen echte slagroom bij het nagerecht, te vaak vind ik de spuitbus,maar dat is mijn persoonlijke smaak. Ik kom zeker terug

"Very good"
5/6
Hendrik K.5 years ago · 1 review

bediening had iets personlijker gemogen bij het weggaan was er niemand om ons de deur te wijzen

"Excellent"
6/6
Hennie B.5 years ago · 1 review

het vleesplankje vond ik en mijn gasten heel lekker. Ook de service en bediening waren prima. Voor herhaling vatbaar. Mijn familie was roerend met mij eens. Mevr. H.Bakker

"Good"
4/6
Tally P.5 years ago · 5 reviews

Eten was goed. Bediening was redelijk, het was te druk voor het aantal personen in de bediening. Moest over al om vragen (of we nog wat drinken mochten bestellen, of we de desertkaart mochten, de rekening en het wisselgeld).

"Excellent"
6/6
Marianne H.6 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gezellig opgediend!! Fijne bediening en goed druk!! Heel sfeervol!! Kom in de zomer graag terug en dan lekker buiten op het terras.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten gisteravond van de "plankjes" bij Geniet aan de Amstel. Lekker en gezellig om met elkaar te delen en verschillende hapjes te proeven. Goede kwaliteit vlees.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Eenvoudige kaart, eten op plankjes lijkt misschien leuk, maar meer geknoei. Van 2 personen was het vlees niet warm, maar dit is door de keuken prima opgelost.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We hebben met een gezelschap van zes heerlijk gegeten! Verrassende formule, a la Cart of de diverse gevarieerde plankjes. Gezellige ambiance waar we graag weer een keer terugkeren. Een aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Bij aankomst, snel, zorgvuldig en goed geholpen. Buiten op terras verzamelen en de kaart bekeken. Vanuit de keuken werd er een verassing specialiteit aangeboden, verrassend op prijs. Het eten had een goede smaak en was een prima hoeveelheid.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Gezellig leuk en lekker concept de bediening was erg vriendelijk. Het is leuk om op deze ontspannen manier met je vrienden bij elkaar te zijn

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Mooie locatie. Goede prijzen. Prima eten. Er heerst een gezellige sfeer. De bediening mag wel vlotter zijn. Kortom het is zeker de moeite waard om er te eten

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Bediening was goed, maar het eten matig. Jammer dat alles op 1 plank geserveerd wordt. Saté was veel te pittig. Miste sfeer en het was koud binnen.

"Very good"
5/6
Rene d.7 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, leuk concept met de planken met vis, vlees of vegetarisch. Wij gaan zeker terug! Verwarming van het gebouw kan beter, wel mooi uitzicht op de Amstel.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Helemaal top! Ik eet vegetarisch en was met 2 andere vegetariërs en het was heerlijk. Echt een aanrader!! Bediening is ook erg vriendelijk en attent

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.