Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Grieks Restaurant Mykonos
Grieks Restaurant Mykonos Reviews

Grieks Restaurant Mykonos

Photo of restaurant Grieks Restaurant Mykonos in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Grieks Restaurant Mykonos (180)

Read what people think about Grieks Restaurant Mykonos. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Grieks Restaurant Mykonos before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Grieks Restaurant Mykonos and book a table with confidence!

5.1/6

180 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
684
564
416
38
26
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Mic W.15 days ago · 4 reviews

very good food! excellent service. the place had an informal and cosy atmosphere. definitely recommend!!

"Very good"
5/6
Tineke H.16 days ago · 1 review

Kom hier al 20 jaar, vriendelijke bediening, leuk sfeertje en heerlijk eten. Riante porties

"Very good"
5/6
Imran S.3 months ago · 1 review

Het is een fijn restaurant, met lekker eten en een hele fijne bediening

"Very good"
5/6
h v.3 months ago · 1 review

eten prima,wel teveel ....maar dat is voor iedereen verschillend( denk ik) moesten beetje lang wachten op eerste drankjes

"Very good"
5/6
Arthur J.4 months ago · 1 review

Was lekker druk voor de zondag, heerlijk gegeten en gedronken met goede service voor een nette prijs

"Very good"
5/6
Eugène K.5 months ago · 1 review

Gezellig restaurant met zeer aardige gastheren en gastvrouwen. Heerlijk gegeten.

"Very good"
5/6
Corine D.6 months ago · 1 review

Gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk gegeten en super vriendelijk

"Average"
3/6
Anita t.6 months ago · 1 review

het eten dat warm moest zijn was lauw tot koud en niet lekker en de rest waren 4 vette smeersels met stokbrood. Ik kan zelf lekkerder Grieks eten koken. Ik was diep teleurgesteld en vond het niet waard om meer dan 40 euro neer te tellen

"Very good"
5/6
Anita W.7 months ago · 1 review

Heel gezellig en top bediening en het eten was heerlijk

"Very good"
5/6
Durk P.8 months ago · 1 review

Prima gegeten, grote porties. Echter hadden we brood met kr boter als vooraf. Dit werd vergeten te brengen. Bovendien misten we de uzzo.

"Excellent"
6/6
F. P.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede atmosfeer, aardige bediening. We gingen voor de tapas-schotel. Een aanrader.

"Good"
4/6
Olaf A.9 months ago · 1 review

Helemaal goed, lekker eten, ondanks drukte snel alles op tafel. Wel erg lawaaierig, maar tegelijkertijd gezellig en goede service. Voor herhaling vatbaar

"Average"
3/6
susanne v.9 months ago · 2 reviews

Nou het eten is geweldig en zo veel dat je het nie op kan maar het personeel moet nog een hoop leren ! Dit is wel eens anders geweest

"Excellent"
6/6
Frank V.10 months ago · 1 review

We hebben erg lekker gegeten. Erg leuk en gezellig personeel

"Very good"
5/6
T.H. S.10 months ago · 1 review

Wij zaten in een gezellig hoekje aan de rechterkant, degenen aan de andere kant van het scherm spraken erg luid en stootte af en toe met de stoel tegen onze tafel aan. Dit vonden wij niet zo prettig, zij hadden dit blijkbaar niet door.

"Good"
4/6
Gabrielle H.a year ago · 1 review

Leuke ontvangst en prima, vriendelijke bediening. Voor mij zou een keuze voor een kleine portie héél fijn zijn. Verder prima!

"Very good"
5/6
M J V.2 years ago · 1 review

Erg gezellig met live muziek top personeel lekker eten drinken

"Very good"
5/6
Joyce v.4 years ago · 1 review

Als vanouds, heerlijk gegeten en gedronken, voor 23 jarig jubileumpje

"Very good"
5/6
Jacqueline M.4 years ago · 1 review

Gezellig grieks ambiance, bij binnenkomst een ouzo en heerlijk eten, aanrader.

"Very good"
5/6
Cindy D.4 years ago · 1 review

Heel goed zoals altijd, wij komen er al paar jaar.

"Very good"
5/6
Rita T.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Gezellig en vriendelijk personeel. Was weer top!

"Excellent"
6/6
Wouter D.4 years ago · 1 review

Héérlijk gegeten zoals gewoonlijk .in een woord gewéldig tot volgende keer

"Very good"
5/6
Floortje P.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, lief gastvrij personeel, gezellig restaurant, echt vakantiegevoel! Topavond

"Very good"
5/6
Djayden O.4 years ago · 1 review

Was prima. Niet het beste restaurant maar goed genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Good"
4/6
Gabriel S.4 years ago · 1 review

Bediening was goed en het eten was lekker en de prijs was goed

"Good"
4/6
Bertie H.4 years ago · 1 review

wij eten graag bij Mikonos. Het enige minpuntje was dit keer dat de bediening duidelijk geen woord Nederlands sprak, waardoor de gezellige sfeer minder was.

"Excellent"
6/6
Stanley G.4 years ago · 1 review

mykonos ik kom er al jaren kind aan huis ,vriendelijk gezellig ,goed eten ,goede service . geen poespas gewoon een goed restaurant een begrip in utrecht en voor mij persoonlijk steeds weer prettig om daar te zijn .

"Excellent"
6/6
Max V.4 years ago · 1 review

Great! Nice and lovely food as well as very excellent service!

"Excellent"
6/6
Arthur S.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, prettige sfeer en vriendelijke gastvrije bediening! Een echte aanrader!

"Awful"
1/6
Thomas V.4 years ago · 1 review

Wij hebben vanavond gegeten bij mykonos. De recensies waren prima. Maar het was gewoon niet goed. Service was echt niet goed , eten was niet smaakvol. Alles bij elkaar was gewoon onder de maat. Wij waren met 6 vrienden. En komen hier zeker niet terug.

"Very good"
5/6
D. v.4 years ago · 1 review

Al heel vaak hier gegeten wat altijd goed is. Nu deze keer met groupon vouchers wat mij wat tegenviel. De keuze was echt heel weinig met Groupon.....Verder was het zoals altijd heerlijk!

"Excellent"
6/6
Esther v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Tot de volgende keer!!

"Very good"
5/6
Hidde H.4 years ago · 1 review

Was lekker . Alleen stokbrood wat taai en niet vers. Alleen de gyros was wel super!

"Excellent"
6/6
Jeffrey d.4 years ago · 1 review

Top bediening en het eten was geweldig. Komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Dalaras e.4 years ago · 2 reviews

het was lekker rustig voor een Zondag. het eten is altijd lekker

"Good"
4/6
Cees V.4 years ago · 1 review

Gezellig met live zanger. Eten was lekker... dus dat is

"Good"
4/6
Demi J.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten. Mannelijk personeel was super, de dames hadden er ogenschijnlijk niet zoveel zin in. Muziek stond vrij hard wel.

"Excellent"
6/6
Marian v.4 years ago · 1 review

The diner and service was good. My favorite Greek Restaurant in Utrecht.

"Very good"
5/6
Coen V.4 years ago · 1 review

was heel gezellig, stoofgerechten wat prijzig maar het is wel een mooie locatie zo bij het Neude.

"Excellent"
6/6
Patrick V.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten, goede bediening en super gezellig! Wij komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Christoffel V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en goede bediening We werden heel vlot aan een tafel geholpen, ook al was de zaak bomvol.

"Average"
3/6
Sef R.4 years ago · 1 review

Service prima. Prijs nogal aan de hoge kant. Eten was goed maar niet uitzonderlijk.

"Average"
3/6
Wouter V.4 years ago · 1 review

om 20.00 tafel gereserveerd rond 22.00 uur kwam het eten pas.........

"Excellent"
6/6
Jeff Q.4 years ago · 1 review

Goede sfeer, lekker eten en drinken, wat wil je nog meer? ;)

"Very good"
5/6
Mark J.4 years ago · 1 review

Leuk dat er live muziek was. En altijd vriendelijk ontvangen.

"Very good"
5/6
Anton V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, wel een beetje rumoerig, maar dat kwam door de drukte.

"Average"
3/6
Sylvia J.4 years ago · 1 review

afwer en gezelligheid goed maar eten was deze keer wat minder van kwaliteit.Het vlees was erg droog

"Excellent"
6/6
Frank V.4 years ago · 1 review

Leuke gastvrije sfeer met oog voor de klant en lekker eten

"Not good "
2/6
A R.4 years ago · 1 review

Gereserveerd maar geen plek en moeten wachten. Kansloos ervaring daar

"Excellent"
6/6
Anne K.5 years ago · 1 review

Fantastisch eten, fantastische mensen en een heerlijke Griekse sfeer. Enorm genoten!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.