Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Diemen
Centre
Hachi
Hachi Reviews

Hachi

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Hachi in Centre, Diemen

Fast and free booking for:

Reviews of Hachi (396)

Read what people think about Hachi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Hachi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Hachi and book a table with confidence!

5.3/6

396 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6200
5140
436
315
22
13
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Martijn S.a day ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en bij afsluiting kregen we nog heerlijk een extra bolletje ijs aangeboden vanwege het warme weer

New"Excellent"
6/6
chinook f.14 days ago · 1 review

Heerlijk eten, aardig en enorm snel personeel. Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
Claudia C.18 days ago · 8 reviews

Het was super druk voor een woensdagavond! Desondanks stond ons eerste rondje zo op tafel en ook de rest van de avond kwamen de gerechtjes heel snel. Weer heerlijk gegeten!!

"Average"
3/6
Sangeeta G.20 days ago · 1 review

Niet lekker! Eten was niet vers. Absoluut geen aanrader!! Bah

"Excellent"
6/6
Marjolein K.20 days ago · 2 reviews

Zoals altijd heel vriendelijke bediening! De sfeer is goed en het eten heerlijk!

"Excellent"
6/6
Lenneke V.25 days ago · 2 reviews

heerlijk gegeten. veel variatie en heerlijk eten en hele vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
M. W.25 days ago · 1 review

Lieve aardige mensen, goede service en het eten is ontzettend lekker.

"Excellent"
6/6
W.D. P.a month ago · 2 reviews

Zoals altijd weer goed bediend en geserveerd kunnen een hoop zaken wat van leren !

"Very good"
5/6
Ron v.a month ago · 1 review

We komen hier regelmatig is altijd lekker en gezellig, bediening voortreffelijk

"Excellent"
6/6
Sibel T.a month ago · 1 review

Ik ben met mijn neefjes gaan eten. Vriendelijk personeel, lekkere sushi. Raad de mango ijs achteraf aan!

"Very good"
5/6
Bas V.a month ago · 1 review

Goed en lekker eten en vriendelijke bediening. Echt een aanrader

"Excellent"
6/6
Jessica Z.a month ago · 1 review

Super lekker eten en personeel ook super vriendelijk..... top!!! 😀

"Good"
4/6
Ellen en Michel. P.a month ago · 38 reviews

Goede kwaliteit all you keuze menu is ruimschoots aanwezig.Snel en aardig personeel.

"Very good"
5/6
Bas G.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, vlot op tafel, aardige bediening, goede prijs kwaliteit verhouding.

"Very good"
5/6
Thea B.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijke en snelle bediening. Alleen jammer dat we niet door hadden dat we al in de laatste ronde zaten :)), we zaten zo gezellig en genoten van het eten . Dus geen fruit en ijsje. Maar voor de rest een DIKKE 10

"Excellent"
6/6
Marcel V.2 months ago · 1 review

Leuk en vriendelijk personeel, lekker eten en het meeste was vers bereid, de hand rolls zijn echt supervers met crunchy zeewier bladeren! Rund en lamsvlees waren van zeer goede kwaliteit. De sashimi (extra kosten) was boven verwachting. Ik ga snel nog eens terug om de rest van de kaart te proberen.

"Good"
4/6
Fred v.2 months ago · 1 review

Lekker, vriendelijke bediening, prima, goede porties, snelle bediening, redelijke prijs

"Good"
4/6
Rina C.2 months ago · 1 review

Heerlijk verse gemaakte sushi en andere gerechtjes . Jammer van een huilend kind die er was die de ouders maar lieten krijsen

"Good"
4/6
Marzena G.3 months ago · 1 review

Alles was naar wens en lekker Leuke sfeer Vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Eugenie B.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten zoals altijd. Vriendelijke bediening, ook zoals altijd! En 65+ korting !

"Very good"
5/6
Patricia O.3 months ago · 1 review

We hebben weer heerlijk gegeten. En er was vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Marlieke V.3 months ago · 1 review

Was heerlijk eten en hele vriendelijke bediening. Echt een aanrader

"Excellent"
6/6
Anthony B.3 months ago · 1 review

Great food, friendly employees and super fast service. What a fantastic experience! I'm definitely coming back soon!

"Very good"
5/6
Ellen en Michel. P.3 months ago · 38 reviews

Goede kwalteit eten Aardige bediening.Ondanks de drukte kwam het eten snel

"Very good"
5/6
GIno V.3 months ago · 1 review

Het was een super gezellige sfeer in het restaurant G

"Excellent"
6/6
Claudia C.3 months ago · 8 reviews

Zo super lekker weer! Iets drukker dan de vorige keer dus dat was fijn! De gerechtjes kwamen nu minder snel waardoor je ze nog warm op kon eten :)

"Very good"
5/6
Rianne V.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten gezellige bediening. Mooie kleine hapjes veel afwisseling top

"Very good"
5/6
Ellen en Michel. P.3 months ago · 38 reviews

Nog steeds een gezellig all you van eat restaurant.Goede kwaliteit eten en een snelle bediening.Helaas dit keer een grote groep.Die al dronken bij binnemkomst waren.

"Very good"
5/6
José E.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Gaan vast nog een keer bij Hachi eten.

"Very good"
5/6
Gisla B.4 months ago · 1 review

Wij hebben lekker gegeten bij Hachi, het personeel is erg vriendelijk en de gerechten zijn zonder vertraging geserveerd.

"Good"
4/6
Johan S.4 months ago · 1 review

Snelle service en vriendelijke bediening. Eten was gewoon goed en lekker!

"Excellent"
6/6
Naima A.4 months ago · 3 reviews

top sushi en top service! altijd goed en vriendelijk en service met een lach

"Good"
4/6
Marielle B.4 months ago · 1 review

Heerlijke sushi en andere dingen, aardige en snelle bediening. Top

"Excellent"
6/6
Lenneke V.4 months ago · 2 reviews

Super gezellige tent met vriendelijke bediening en heerlijk eten. Tot de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Ellen en Michel. P.4 months ago · 38 reviews

Goed ontvangst bij binnenkomen.Aardige snelle bediening. Hoge kwaliteit Sushi en warme gerechtjes.Zijn ondertussen vaste klant.Ze weten bij binnenkomst al wat je wil drinken.

"Excellent"
6/6
Jennifer N.4 months ago · 2 reviews

Op het laatste moment bedacht dat ik toch mijn verjaardag ging vieren. Hachi maakt ruimte voor ‘vaste’ klanten. Het was een geslaagd diner waar we achterin ruimte voor de kids hadden om rustig hun spelletjes te spelen. Het eten was uiteraard weer heerlijk.

"Excellent"
6/6
Jennifer N.4 months ago · 2 reviews

Zoals altijd heerlijk gegeten. Bij Hachi feest vieren is ook altijd leuk met het vuurwerk op je toetje.

"Very good"
5/6
F K.4 months ago · 1 review

Altijd wel goed eten voor een leuk prijsje en het personeel is altijd vriendelijk 🤗

"Very good"
5/6
Marjan D.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, Geen lange wachttijden voor het eten en ontzettend aardig personeel.

"Excellent"
6/6
B D.4 months ago · 1 review

Was weer super voor herhaling vatbaar zoals altijd Bedankt voor het lekker eten

"Excellent"
6/6
Ellen en Michel. P.4 months ago · 38 reviews

Eten was weer van ouds heel erg lekker.Zeer aardig en vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Ronald V.4 months ago · 1 review

Was super lekker en een fijne bediening. Wij waren met 3 man ipv4 ivm ziekte, maar was geen probleem.

"Very good"
5/6
Martijn S.4 months ago · 2 reviews

Wederom heerlijk gegeten bij een van ons favoriete restaurants. Bediening is top, dit keer wel iets drukker als normaal dus af en toe even moeten wachten op ons eten

"Very good"
5/6
margot m.4 months ago · 1 review

Lieve mensen, snelle bediening en de handrolls zijn heerlijk knapperig en krokant. De andere sushi overigens ook heerlijk

"Excellent"
6/6
Claudia C.4 months ago · 8 reviews

Wederom heerlijk gegeten! Het was wel ontzettend rustig. Dat kan heel fijn zijn, maar het nadeel was wel je daardoor alles bijna tegelijkertijd kreeg en er al veel koud stond te worden. Maar evengoed lekker gegeten!

"Very good"
5/6
Ben G.4 months ago · 4 reviews

Heerlijk gegeten en de kleindochters vonden het weer erg leuk.

"Very good"
5/6
Ingeborg N.5 months ago · 1 review

We hebben, zoals altijd, weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader

"Very good"
5/6
Ellen en Michel. P.5 months ago · 38 reviews

Gezellig all you van eat Japans restaurant.Personeel is aardig en ĥerkend je meteen.Eten is van goede kwaliteit.Snelle bediening.

"Average"
3/6
Ellen en Michel. P.6 months ago · 38 reviews

Gezellig familie restaurant. veel keus en vers. een aanrader voor iedereen.

"Excellent"
6/6
W.D. P.7 months ago · 2 reviews

zoals altijd een goed verzorgde avond gehad lekker eten snelle bediening en echt super aarsig personeel

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.