Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Aalsmeer
Centre
Himalaya Palace
Himalaya Palace Reviews

Himalaya Palace

Indian, Asian, Nepalese

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Himalaya Palace in Centre, Aalsmeer

Fast and free booking for:

Reviews of Himalaya Palace (79)

Read what people think about Himalaya Palace. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Himalaya Palace before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Himalaya Palace and book a table with confidence!

5.4/6

79 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
643
528
46
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
alex t.4 years ago · 1 review

First time we were there but we will come back again!

"Excellent"
6/6
Kyke V.4 years ago · 1 review

Heel lekker en speciaal eten en ook een aardige bediening!

"Excellent"
6/6
S D.4 years ago · 1 review

Amazing night, love this place so much! Will come back for more soon!

"Very good"
5/6
Joost N.4 years ago · 1 review

We hadden verschillende kip gerechten die heel erg lekker waren! Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
MUNI M.4 years ago · 1 review

Nice place to have a party and the food is delicious, enjoyed along with the team

"Excellent"
6/6
Dirk v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening. Top en een aanrader. Elke keer verrassend goed.

"Average"
3/6
Paul v.5 years ago · 1 review

Om half 8 gereserveerd, iets over half 8 binnen, nu 9 uur...... Ik hoop dat het hoofdgerecht nu echt snel komt! Het eten zelf kan ik nog niet beoordelen

"Good"
4/6
ingrid d.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten vega-menu. Alles er op en er aan. Parkeren voor de deur.

"Good"
4/6
wilma v.5 years ago · 1 review

Prettige bediening. Eten is lekker, porties niet te groot. Goed

"Very good"
5/6
Marina L.5 years ago · 1 review

we hebben heerlijk gegeten en die bediening was heel fijn.

"Excellent"
6/6
Gillian H.5 years ago · 3 reviews

Delicious food, friendly staff, a great night out as always at the Himalayian Palace

"Excellent"
6/6
Berni K.5 years ago · 1 review

Wederom heerlijk bij Himalaya gegeten; heerlijke gerechten tegen een schappelijke prijs. Prettige bediening.

"Excellent"
6/6
Henjo D.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Veel keuze op t menu en fijn dat een doggy bag optie wordt aangeboden wat het zijn voldoende grote gerechten.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

prima eten, leuk personeel en goede sfeer in het restaurant

"Excellent"
6/6
Trudy R.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fijne sfeer. Het was een prima vorbereiding op onze reis naar Nepal

"Excellent"
6/6
Miguel M.5 years ago · 1 review

as expected and would recommend. as expected and would recommend.

"Excellent"
6/6
Gillian H.5 years ago · 3 reviews

The restaurant was really busy but the service was really quick. As usual the food was delicious! Looking forward to my next visit!

"Excellent"
6/6
regina w.5 years ago · 1 review

Het was heel erg lekker, heel aardige bediening. Kommen zekker nog eens terug

"Very good"
5/6
Elaine M.5 years ago · 3 reviews

We waren met een groep van 8 en kregen een mooie selectie van allerlei gerechten zodat iedereen kon nemen wat hij wilde. Het was top, bediening prima in orde ook. Je voelt je hier welkom en het eten is subliem.

"Good"
4/6
Shirley V.5 years ago · 4 reviews

Bediening mag beter. Eten was heerlijk. Pittig is ook echt pittig niet zoals je vaak in nl mee maakt dat ze het eten milder maken omdat de gemiddelde Nederlander er niet zo goed tegen kan. Dit was dus top!

"Very good"
5/6
Rutger H.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Zowel Nepalese als Indiase keuken. De Nepalese gerechten zijn vrij mild, de Indiase kunnen behoorlijk pittig zijn.

"Excellent"
6/6
Gillian H.5 years ago · 3 reviews

My friends and myself have dined here quite a few times and have never been disappointed. The service and the food is always the best. We will definitely dine at the Himalaya Palace again and again!

"Very good"
5/6
Jolanda D.5 years ago · 1 review

really nice restaurant, nice staff and nice food ! ....

"Very good"
5/6
Monic P.5 years ago · 1 review

Altijd heerlijk eten daar en vriendelijke mensen, prettige sfeer, lekker.

"Very good"
5/6
Katinka E.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Vooraf een gerecht met kip en als hoofdgerecht lamsvlees met cocos en amandel. Top!

"Excellent"
6/6
Gilda A.5 years ago · 1 review

Gezellige sfeer, prima eten, echter muziek is af en toe aanwezig, geluid was ook niet optimaal.

"Excellent"
6/6
Piet D.5 years ago · 1 review

Excellent food. Great service. What more can you ask for

"Very good"
5/6
Maaike S.5 years ago · 1 review

Heel erg lekker eten, de butter chicken en lamb tikki massala waren erg mals, romig en lekker van smaak. Service was ook goed!

"Excellent"
6/6
Ron D.5 years ago · 5 reviews

Het is altijd heerlijk om bij Himalaya Palace een curry te eten. Wij kennen geen beter curryrestaurant in Nederland.

"Excellent"
6/6
Jan W.5 years ago · 1 review

Lekker Indiaas en/of Nepalees eten tegen een nette prijs; gezellige sfeer, vriendelijke bediening, goede parkeermogelijkheden. Wij komen hier met enige regelmaat en vergelijken het vaak met andere Indiase restaurants maar vinden Himalaya Palace toch de lekkerste!

"Very good"
5/6
Marco d.6 years ago · 1 review

We hebben lekker gegeten in een rustig tempo. Enige minpunt was dat er weinig pittige gerechten in de menu's zaten en dat terwijl we toch wel van een beetje pit houden

"Excellent"
6/6
Suzanne D.6 years ago · 1 review

Fijn restaurant met uitzonderlijk goed, echt indisch eten! We komen hier vaker & kunnen het iedereen aanraden. Ik heb een gluten & lactose allergie en ook dat is geen probleem.

"Excellent"
6/6
Elena A.6 years ago · 1 review

awesome and delicious! I was able to find a parking space right next to the restaurant. the service is great and the food is ... yummy! definitely will be visiting again!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk eten, plezierige bediening. De rode huiswijn was verrassend smakelijk. Warme inrichting met leuke attributen. Redelijke prijzen. Aandachtspuntje: sommige aankomende en vertrekkende gasten deden onbewust de toegangsdeuren niet goed dicht, met koude novembertocht als gevolg - enkelen zittende gasten moesten vele malen tijdens het diner opstaan om telkens de deuren weer te sluiten. Daar moet iets op gevonden worden!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Wij hebben hier vanavond ontzettend lekker gegeten! Vooral de kip Korea is een aanrader. Vriendelijke en snelle service. Prima prijzen en voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

eten was heerlijk alleen moesten we ruim 1,5 uur wachten voor dat wij het voorgerecht kregen. deel van de nagerechten was op iets te duur voor de hoeveelheid.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heel erg lekker gegeten, zowel vegetarisch als het nepalese gerecht waren genieten en wat een lekkere mango lassie! Wij komen zeker een keer terug als we in de buurt zijn

"Very good"
5/6
Elaine M.6 years ago · 3 reviews

Altijd erg goed, lekker eten en gezellige bediening op loopafstand van ons hotel. We komen hier zeker terug, en aandrader ev voor herhaling vatbaar, absoluut!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Hoewel het achteraf misschien te warm was om uit eten te gaan bij een restaurant waar je niet echt gezellig buiten kan zitten ( aan de straat) hebben we heerlijk gegeten!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We hebben er eerlijk gegeten en het was super veel. En ook een lust voor het oog; de borden zijn mooi opgemaakt. Erg vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Voor ons de derde keer, en we hebben weer heerlijk gegeten. Je zit er lekker rustig, bediening is aardig en goed. We kregen alleen kip in plaats van lam, maar het was net zo lekker en de eigenaar bood heel netjes zijn excuses aan. Kortom, we hebben gewoon weer heerlijk gegeten en komen zeker terug!!!!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

De mensen zijn gastvrij en ons 2-gangen diner was goed verzorgd en lekker. Bij de keuze van ons diner kregen we heel goede voorlichting en de door ons gekozen wijn voldeed eveneens aan de verwachtingen

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Een vriendelijke bediening in een goede sfeer en ambiance en daarbij voortreffelijk eten, heerlijke indiaase smaken. Goed grkruid met hete en milde sausjes. Goede prijs verhouding. Geen probleem met parkeren.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Erg lekker gegeten van het Himalaya Palace menu in prima sfeer! Het kleine schaaltje extra pittige saus maakte het helemaal af. Echte aanrader niet alleen voor aalsmeerders!!

"Excellent"
6/6
Anneli P.6 years ago · 1 review

Geeeldig lekker eten , leuke sfeer in het restaurant . Hebben een menie genomen , was ongelofelijk uitgebreid . De bedienung was erg vriendelijk , je werd ook meteen begroed , wat altijd een prettige ervaring is . Dit restaurant is aan iedereen aan te raden ,

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

prima parkeergelegenheid, voor deur, gratis met parkeerschijf, leuke ontvangst, gezellige ambiance gewoon zoals een Indiaas restaurant hoort te zijn, bediening perfect, alles ‘op tijd’ en met een goede uitleg. Prijs/kwaliteit is echt helemaal in orde. Wij hebben geweldig gegeten! Één puntje van aandacht en zéker niet van kritiek: let op bij het bestellen, vindaloo en madras zijn ook echt zoals vindaloo en madras horen te zijn, heet, maar van een geweldig mooie kruidensamenstelling. Himalaya? Net als de vindaloo, een 9 !!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Met Indiase vrienden gegeten en ook zij waren onder de indruk van de kwaliteit van het eten. Heerlijk!!!!! en prettige bediening. Komen zeker nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het eten is altijd erg goed daar en het restaurant ziet er gezellig uit. Klein minpuntje: je krijgt geen nieuw bestek voor je hoofdgerecht. Je moet dus met hetzelfde bestek zowel je voorgerecht als je hoofdgerecht eten. Ondanks dat beveel ik Himalaya palace van harte aan.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Voor het eerst dit restaurant bezocht. Vriendelijke bediening en echt authentieke gerechten. De papadums om mee te beginnen is heerlijk. Alleen jammer dat de mango chutney meer saus dan chutney is. Maar wel lekker. Ik heb de chicken vindaloo aangedurfd. Zeer pittig, maar voor mij nog net te doen. Rijst en Lassi helpt koelen. De Gallico naar is echt bijzonder en lekker. Helaas moesten we een dessert afslaan. Het kon er echt niet meer bij.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het was weer erg lekker en goed verzorgd, maar de sauzen bij verschillende gerechten leken wel erg veel op elkaar en bevatten bijv. niet de in het menu genoemde rozijnen en cashewnoten. Anders was de score maximaal (een 6 dus) geweest. Desondanks erg smakelijk en gezellig.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.